Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam Was wieczorową pora
Jakoś wcześniej nie miałam jak napisać ale Was podczytywalam
Gratuluje madzi córeczki!!!
No i Skarb, Aga - piękne dziewczynki! Sama buzia się uśmiecha jak się na nie patrzy. Pewnie już nie jedna by chciała tulic swoje maleństwa
Ona, ładna sesyjka widzę była
Haen, a Ty jak się czujesz? Przechodzi coś?
Edit. Aha, a co do aparatki to ja myślałam że ona już wczoraj rodzitakże obstawiam, hmmm... Może 19.10
? Akurat moje ur
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 23:48
moremi, perelka89, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
madzi4aam ; kochana nie dawno urodziłas więc z tym pokarmem ze go nie masz to normalne, powinien być do 2-3 dni po cc dłużej raczej.
Moja mała też nie chciała ciągnąć bo była karmiona butelka bo była chwilke w inkubatorze, ale ja cierpliwie ją przystawialam jak i w dzień tak i w nocy, w pokoju płakałam, położne mi mówiły że mam płytkie i rozlewajace się brodawki więc będzie ciężko. No ale dzięki temu, teraz Nikolcie karmię tylko piersią taki mały sukces i mój i córciTobie też na pewno się uda trzymam kciuki i życzę dużo cierpliwości bo wiem coś o tym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 23:51
moremi, perelka89, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Madzia dziewczyny pisaly kiedys o tych nakladkach na brodawki moze warto je sprobowac, ja tez czytalam ze takimi maluszkom wystarczy tylko troszke siary! .Hean jak tam sie czujesz ?mam nadzieje,ze juz troszke lepiej?szybkiego powrotu do zdrowia teraz musisz sily zbierac sily na porod,a nie mi tu chorowac;-)
perelka89 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Aparatka nie ma czasu na porod bo ma przeprowadzke na glowie ,szalona kobieta
zobaczycie,ze nas zaskoczy i dotrwa do terminu porodu,albo jeszcze pare dni przenosi;-)
perelka89, Sajgonara lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Biedroneczka, Kitaja bardzo mi milo, ze sie pytacie:*
Jest lepiej, nos zatkany i smaku nie czuje (a w lodowce takie dobre rzeczy...), ale moge spac (czy sie tego nie boje, bo wczoraj mialam wrazenie, ze sie udusze) i to jest takie regenerujace:D
Pewnie teraz z tydzien, dwa jak juz dojde do siebie bedzie mnie meczyc lekki katar i kaszel, ale u mnie to norma.
Od dzis zostal miesiac do porodu:)
I mam wrazenie, ze wczoraj w nocy Wanda sie znowu przekrecila, w pon.sie dowiem czy tak jest, bo po ruchach to nie umiem tego okreslic ze 100% pewnoscia.perelka89 lubi tę wiadomość
-
mi nakladki nie pomogły
haen: wracaj do zdrówka :*
Izulka już nie długo, jak już dzidzie będziesz miała będziesz szukać okazji by pospac -
Właśnie kazałi mi pryskac 2x1 i delikatnie osuszac. Apropo niego zauważylam taka żółta wydzieline
jak będzie rozsądniejsza godzina zadzwonię do poloznej.
-
dzień dobry!
Skarb KOBIETO Ty niedługo padniesz jak tak bedziesz robić! masz wiecej spać!!
u mnie dzisiaj wycieczki do wc co chwile, po siuśkach skurcze... jeszcze miałam pietra bo moje dziecie dopiero po 6 się ruszyło a ja od 4;30 nie spie... no ale grunt że się ruszył potem miał czkawke wiec oddycha.. -
Mikado kochana postaram się mam nadzieję że niczego dzisiaj doszukiwać się nie będę
mikado lubi tę wiadomość
-
to zawiąż sobie oczy taka opaską żebyś bałaganu nie widziała! wspomnisz nasze słowa..
czuje młodego tak nisko że aż boli i mam wrażenie że zaraz wyskoczy ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 07:02
-
To mnie boli wszystko... Krocze boi, promieniuje na bogi.. Ciekawe tylko czy dziecko się tak ułożyło ze naciska ne nerw jakis czy to co innego..
Śpac sie nie da..
I chodzę na siuśki co chwile,.
Myślicie ze normalka?
Dzisiaj dla odmiany nie mam śluzu praktycznie..
Pf. Ogarnij tu człowieku kobiety organizm..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 07:21
-
Mnie bolą pachwiny a po wczorajszym przytulniu to już dopiero:/ strasznie mi brzuch w nocy twardnieje budzę się z bólu:(
I tez mam mnóstwo takiej mlecznej wydzieliny
Madzia kochanie spokojnie podejdź do tematu ja też płakałam bo nie umiałam synka nakarmić. Może spróbuj z tymi nakładkami nam bardzo ułatwily sprawę karmienia. I poproś o pomoc położna mi na początku nic nie mówiły a potem jedna fajna przyszła na zmianę i dzięki niej kupiłam kapturki i pomagała mi przystawiac. A malutka tez musi się tego nauczyć. Dacie rade;)