Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Przyjmuje sie 200 g/tydzien, wiadomo ze to pomiary sa szacunkowe i margines bledu to 300-500 g.
W 30+6 panda wazyla 1507 g, w 35+1 2423 g czyli u mnie mimo roznych sprzetow i lekarzy wynik sie zgadza, ale to tak sie zlozylo po prostu:)
PrZed porodem pojde chyba jeszcze raz na usg (niestety moja gin. nie ma takiego sprzetu i nie robi pomiarow), zeby zobaczyc co w brzuchu piszczy. -
jeszcze mała to przeczyta i będzie się z nas śmiać bo np latała po całym domu sprzątając
Sajgonara, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Shibuya wrote:Izulka ostatnią wizytę miałam 3 tygodnie temu i ważyła 2375 gram
u mojego lekarza prowadzącego.
Dzisiaj mam wizytę u innej babki, tej co pracuje w szpitalu w którym chcę rodzić. Więc będzie inny sprzęt, ciekawa jestem jaka będzie różnica w wadze.
A we wtorek znowu wizyta u mojego gin hehehe, nachodzę się po tych lekarzach
Shibuya a to priv czy na nfz wizyta?
Daj znac koniecznie jak tam Julcia sie miewa
Shibuya lubi tę wiadomość
-
Izulka budzi się praktycznie co 3 godz mniej bądź więcej czyli w sam raz
Położna mówiła by właśnie na rzadanie karmić a jak do 4 godz się nie obudzi by budzić ale tfu tfu nie mam z tym problemu bo się budzi ładnie
moremi, Paolka_25, perelka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry dziewczęta
Widzę, że u nas się gorąco zrobiłoAle jakoś tak myślę, że ani Mała, ani Aparatka nie rodzą - inna nas zaskoczy :p
Za to u mnie już 10 dni i maleństwo będzie z namiMolcia, Paolka_25, Ona_89', moremi, perelka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczesciara25 wrote:Dziewczyny a bierzecie do szpitala płyny do kąpieli dla maluszka?
Niechcący kliknęłam "lubię to" a miało być "cytuj"
Ja nie biorę, kąpiel jest dobrowolna w szpitalu, a u mnie jeśli zażyczę sobie tej kąpieli to położne kąpią w swoichWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 10:49
-
nick nieaktualnyMala_Czarna_89 wrote:Mała nie rodzi
nie mogę się od wczoraj na telefonie zalogować na belly miała tak któraś? Włącza mi się pole do wpisania maila i hasła, ale jak wciskam ok to nie trybi
Czekamy na weekendowego maluszka-niespodzianka -
Shibuya wrote:Madzia do swojego lekarza prowadzącego chodzę prywatnie, a do tej babeczki w sumie też prywatnie, ale mam pakiet ubezpieczenie zdrowotne i nie płacę za te wizyty
Właśnie jestem w drodze, jedziemy autostradą, bo to 80 km, deszcz napierdziela jak nie wiem, nic nie widać.
Shibuya dopytuje bo sama sie zastanawiam czy nie isc do innego, zrobic usg jeszcze bo moj juz chyba nie da mi skiero.. a chcialabym
Bo ta wizyta to ze wzgledu na kardiologiczne sprawy?
A ona w szpitalu przyjmuje czy gdzies w priv przychodni gdzie masz pakiet?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 10:51