Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Buffy u mnie raczej się nie zapowiada
tzn wczoraj złapał mnie skurcz, że aż się zwijałam, ale jakoś nie uśmiecha mi się zaczynanie porodu przy całkowicie zamkniętej szyjce..
Byłam wczoraj na 2 długich spacerach, poserduszkowaliśmy i cisza
A i podczytuję was cały czas
Madziu wkurzyłam się nieźle, jak napisałaś o pigułach i małych sutkach. I niby co, problem rozwiązany? Powinny pokazać co i jak! A w ogóle organizm po cesarce może kontaktować trochę później, na pewno dacie radę
Shibuya kciuki za wizytę i daj znać co gin powiedział na tą wydzielinę -
Madzia super, ze juz wychodzicie do domu
oj nie jedna z nas Ci tu zazdrosci
Buffy tylko 10dni oj ,ale ten czas leci juz zaraz Leon bedzie z wami pewnie już doczekać sie nie możecie ?.U nas dziś mróz i słonko swieci właśnie szykujemy sie na spacer z naszym Yorkiem nad fjord, uwielbiam taka pogode, miłego dnia dla was :-*
perelka89 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualnyMala_Czarna_89 wrote:Buffy u mnie raczej się nie zapowiada
tzn wczoraj złapał mnie skurcz, że aż się zwijałam, ale jakoś nie uśmiecha mi się zaczynanie porodu przy całkowicie zamkniętej szyjce..
Byłam wczoraj na 2 długich spacerach, poserduszkowaliśmy i cisza
Tak myślę właśnie, większośc stawia na ciebie i przez to ja obstawiam, że nie ma bata by to było tak oczywiste :p Inna zaskoczyNawet powiem, że nie obraziłabym się gdybym to była ja, byleby to było 20.10
-
nick nieaktualnyKitaja wrote:Madzia super, ze juz wychodzicie do domu
oj nie jedna z nas Ci tu zazdrosci
Buffy tylko 10dni oj ,ale ten czas leci juz zaraz Leon bedzie z wami pewnie już doczekać sie nie możecie ?.U nas dziś mróz i słonko swieci właśnie szykujemy sie na spacer z naszym Yorkiem nad fjord, uwielbiam taka pogode, miłego dnia dla was :-*
Bardzo bym chciałą najlepiej przyspieszyć czas ;p
Kitaja lubi tę wiadomość
-
Cześć
Haen a właśnie zastanawiałam się w którym tc. Jesteś Bo suwaka nie masz, ale już wiem
no to powiem Wam, że faktycznie duże te dzieciaczki macie, a u mnie taki Maluszek...
No nic trzeba zmniejszyć obroty.
Mała posprzątała i się odezwała
Paolka _25 -
Ja posprzątalam wczoraj i dziś nie mam co robić
Pogoda na spacer nie sprzyjająca chyba się coś się zmieni
Mała te nasze Seksy to chyba jeśli dziecko nie ma zamiaru wyjść to i tak nic nie dadzą
A pijesz herbatę z liści malin albo wiesiołka?
Wydaje mi się że spokojnie dotrwamy do końca października. -
A co do ciśnienia to lekarz powiedział, że teraz przy końcówce powinnam sobie częściej niż raz w tyg. Mierzyć. Chyba muszę od kogoś ciśnieniomierz pożyczyć... :p
No i wczoraj Na wizycie Mówił O Możliwym znieczuleniu O Gazie rozweselającym, A Ja mówię, Że gaz to bardziej by się mojemu mężowi przydał :p
Najgorsze teraz będzie biadolenie teściowej... psycha mi siądzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 11:17
Paolka _25 -
Na szczęście ja mam ogarnięte, też wczoraj to zrobiłam, małż tylko odkurzył i podłogi umył. Nie wiem jak moja łazienka to przerwa bo mam jakąś fazę i sprzątam w niej codziennie...
Także Mała może wpadniesz na sprzątanie?
Nic nie poradzę ale nadal mnie energia rozpiera.
Może jak się położę to załape lenia?Paolka _25 -
Ginger nie piję, zraziły mnie opinie wielu lekarzy, że to efekt placebo
Najgorsze, że Dziecko pcha się mocno w dół, a tam przejścia nie ma. No nic, chyba najwyższy czas zacząć się ruszać i w końcu coś drgnie.
A co do sexu to muszę przyznać, że szczyt przyjemności to nie był gdy dzidzia tak nisko, podświadomie nie pozwalałam mężowi zbyt głęboko wejść, bo bolało.
Mój laktator jednak działa, a już sobie myślałam, że jak coś to kupię elektryczny -
Witam się,
Posiadzielismy wczoraj u znajomych do 1 w nocy i dopiero się obudziłamwczoraj pracowity dzień sprzątanie kuchni i wszystkich w niej sprzętów, pranie, obiad, zamówienie w Gemini, rozpakowanie, odebranie zamówień z miasta... Dziś ciąg dalszy mąż zabiera się za okna, ja za prasowanie i pranie zasłon. Jakoś idzie, powoli ale do przodu
MADZIA GRATULACJE!!! Nie ma czegoś takiego jak za małe brodawki, te piguly w szpitalu mówią czasem takie bzdury... Mleko się pojawi na pewno, tylko rozpocznij stymulacje, możesz kupić taką strzykawke bez końcówki do wyciągania brodawek, przykładać laktator i wyciągać sobie je, mała przestawiaj mimo wszystko, a na pewno się nauczy. ona w brzuszku nie wie jakie masz piersi więc jak się ich nauczy to będzie ssala a do buźki nie bierze samego sutka tylko większą jego część.
Shibuya ten czopek to raczej jest większy niż parę milimetrów, nie napędzajcie strachow sobie
Ja myślę że pierwszy chłopiec to będzie Leona u aparatki stawiam na 1.11, żeby nie było tak bez sensacji jak to u niej
A i jeszcze ja nie uznaje diety matki karmiącej zamierzam wcinac wszystko na wigiliihaen, mikado lubią tę wiadomość
-
Mała mój gin dokładnie to samo powiedział ze jak chce to mogę sobie pić trawska ale lepiej skorzystać i zadowolic męża;)
Ale u nas ten sam problem. Młody juz 2tyg był bardzo nisko główka i wczoraj mnie bolało wiec nie wiem jak to dalej będzie z tym seksem:(
-
A ja też wczoraj ogarnęła a dziś mąż przyjeżdża o 16 ale zrobilam dwa prania jedno jeszcze musze wywiesic pospsrztac w szafie muszę rzeczy letnie już całkiem wywalic zrobić ryż z warzywami i kurczakiem i jeszcze podłogę muszę umyć u ciasto chce dla męża zrobić
) a skończyła już prasowanie co do panowania to poczekam na męża w połowie jestem spakowana ale poczekaniu żeby zobaczył jakie rzeczy są potrzebne w razie wu
)
Paolka_25 lubi tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o maskotki to ja mam jedną, taką choćby szmatkę, głowa króliczka i tułów bez wypełnienia. Pamiętam, że jak Laura taką dostała, to myślałam, że jakaś niedorobiona jest, a okazałą się jej najlepszą zabawką- kładła ją na twarz i zasypiała
No my z Laurą dziś sprzątamy cały mieszkanie, dosłownie wszystko. Z łóżeczka wszystko wyrzuciłam, tylko Laurcia wybierze prześcieradło gdy będę w szpitalu
Dziś jeszcze na urodziny mojej mamy (2 tygodnie temu pisałam, że może nie dotrwam), ale mi to pasuje..
jeszcze mój w pracy i nie wiadomo o której zjedzie
Ginger tak czy siak warto się poświęcić -
Nie wiem czy to zdjecie to powod do dumy czy wstydu, ale to ubranka w rozmiarze 50-62/czesc 68...a ubranka mam tak do roku mniej wiecej.
Moja komoda ma tylko 3 szuflady.
Na usprawiedliwienie dodam, ze 90% dostalam:D
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3acee23a9880.jpgbiedroneczka1910, Ona_89', Ginger84, Nymeria, perelka89, MadaLena30 lubią tę wiadomość