Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hean ja wypralam wszystko i wyprasowalam, uwazam ze nie ma co az czekac na pare dni przed porodem, bo po pierwsze bedzie jeszcze ciezej i niewygodnie z wielkim brzuchem lepiej tez sily oszczedzac na porod;-)a po drugie chcialam by te ciuchy / rzeczy przeszly troche zapachem domu
ale kazdy robi jak uwaza i jak mu wygodniej
moremi lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko

Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Ja tez mam butelik dr brown, a dlaczego kupilam ? Czytalam wiele pozytywnych opini na ich temat,ale zobaczymy w praktyce czy spelnia swoja role
co mama to inna opinia takze z wyborem nie jest latwo
SHIBUYA ale super wiesci z wizyty
gratulacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 17:01
Czekamy na Ciebie coreczko

Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nie wiem, czy nie chodziło o to ciasto, które piekłam w tym tygodniu - http://www.makecookingeasier.pl/na-slodko/wilgotna-babka-gruszkowa/Aga_502 wrote:Dziewczynki na forum pojawił się kilka dni temu przepis na ciasto z gruszką. Czy możecie wstawić jeszcze raz linka.
Z góry dziękuje.
Aga_502 lubi tę wiadomość
-
Ja mam wszystko wyprane i wyprasowane przykryte pieluszkami.
Shibuya widzisz a tak się martwiłas. Super ze wszystko w porządku;)
Od nas właśnie pojechała teściowa ze szwagierka. Wpadły na kawkę
A i przed chwila kawałek czopa mi odszedł przynajmniej tak mi się wydaje bo to taka galaretka
Shibuya lubi tę wiadomość
-
A ja spędzam dzisiaj pierwszą od kilku dobrych miesięcy sobotę w domu, cudownie! Dawno nie było mi tak dobrze! W dodatku leże dzisiaj sporo, robię tylko rzeczy konieczne, zakupów nie dzwigałam bo małż był ze mną i w porze skurczowej poczułam tylko 3
izulkaa lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 18:48
biedroneczka1910, haen, Cebulka, Ginger84, izulkaa, Zorro, MW26, lula.91, perelka89, Rozmarzona, Buffy, Paaula84, Kitaja, agulla03, Paolka_25, Shibuya, Mala_Czarna_89, justa1234, MadaLena30, Nymeria, moremi lubią tę wiadomość

-
izulkaa wrote:Mam pytanie.. Kiedy dajecie i komu zaswiadczenie ze byliście pod opieka gin id 10tc? W dniu porodu komuś, czy na wizycie kontrolnej swojemu gin, czy może juz teraz na wizycie ?
Ja chyba nikomu, bo z tego co kojarze to takie zaswiadczenie jest potrzebne do becikowego, ktore mi nie przysluguje. Innego zastosowania tego konkretnego zaswiadczenia (opieki lekarskiej do 10 tc) nie znam

Ale ja też tak myślałam, hahahaha