Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hean ja wypralam wszystko i wyprasowalam, uwazam ze nie ma co az czekac na pare dni przed porodem, bo po pierwsze bedzie jeszcze ciezej i niewygodnie z wielkim brzuchem lepiej tez sily oszczedzac na porod;-)a po drugie chcialam by te ciuchy / rzeczy przeszly troche zapachem domu
ale kazdy robi jak uwaza i jak mu wygodniej
moremi lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Ja tez mam butelik dr brown, a dlaczego kupilam ? Czytalam wiele pozytywnych opini na ich temat,ale zobaczymy w praktyce czy spelnia swoja role
co mama to inna opinia takze z wyborem nie jest latwo
SHIBUYA ale super wiesci z wizyty
gratulacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 17:01
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Aga_502 wrote:Dziewczynki na forum pojawił się kilka dni temu przepis na ciasto z gruszką. Czy możecie wstawić jeszcze raz linka.
Z góry dziękuje.Aga_502 lubi tę wiadomość
-
Ja mam wszystko wyprane i wyprasowane przykryte pieluszkami.
Shibuya widzisz a tak się martwiłas. Super ze wszystko w porządku;)
Od nas właśnie pojechała teściowa ze szwagierka. Wpadły na kawkę
A i przed chwila kawałek czopa mi odszedł przynajmniej tak mi się wydaje bo to taka galaretkaShibuya lubi tę wiadomość
-
A ja spędzam dzisiaj pierwszą od kilku dobrych miesięcy sobotę w domu, cudownie! Dawno nie było mi tak dobrze! W dodatku leże dzisiaj sporo, robię tylko rzeczy konieczne, zakupów nie dzwigałam bo małż był ze mną i w porze skurczowej poczułam tylko 3
izulkaa lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 18:48
biedroneczka1910, haen, Cebulka, Ginger84, izulkaa, Zorro, MW26, lula.91, perelka89, Rozmarzona, Buffy, Paaula84, Kitaja, agulla03, Paolka_25, Shibuya, Mala_Czarna_89, justa1234, MadaLena30, Nymeria, moremi lubią tę wiadomość
-
izulkaa wrote:Mam pytanie.. Kiedy dajecie i komu zaswiadczenie ze byliście pod opieka gin id 10tc? W dniu porodu komuś, czy na wizycie kontrolnej swojemu gin, czy może juz teraz na wizycie ?
Ja chyba nikomu, bo z tego co kojarze to takie zaswiadczenie jest potrzebne do becikowego, ktore mi nie przysluguje. Innego zastosowania tego konkretnego zaswiadczenia (opieki lekarskiej do 10 tc) nie znam