Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hean popraw mnie jak sie myle, a to nie jest tak z tym wysokim ciśnieniem ,ze ono kwalifikuje przyszła mamę do cc? Nie było tak w przypadku naszej madzia4aam?. Mała Czarna zaparcia biedna miałam 3razy w ciazy i nie dziękuje zle to wspominam:-/Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Czesc dziewczyny,
Widze ze spokojnie u was i malo do nadrobienia.
Mala nie u/rodzila, a co z Aparatka?
Olcia moze ty cos wiesz
Perelka dziekuje ze pytasz, remont juz na ukonczeniu. Ekipa pojechala 2 dni temu, dzis moja przyszla bratowa i kolezanka pomogly posprzatac... no i niestety kiedy starlo sie ten kurz to na swiatlo dzienne wyszly niedociagniecia... pocieszaja mnie tylko ze nie ma ekipy idealnej.
Ja juz odpoczywam, a maz dalej siedzi i skrobie silikon z plytek...
Jutro wstawie pasy
Skarb ty jestes na nogach 24 h...? Probujesz spac razem z Nikola? Wiem ze tak na zawolanie ciezko ale organizm musi miec czas odpoczac.
Olcia a jak dziewczynki? Ogarneliscie juz swoj nowy domek?
Galaretka posprztalas balkon czy moze wedle prosby meza odwiedzilas brodnowski
Moze to ty bedziesz weekendowa niespidzianka?
Marzy mi sie kapiel w pianie ze swieczuszka...
perelka89 lubi tę wiadomość
-
tak tylko nie znalazłam info czy to 1922 brutto czy netto4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
ha wiecie co
? udało mi się wszystko ogarnąć do 17 godziny w tym się wykapalam zadowolona się klade a tu przylazla koleżanka i siedziała UWAGA do 22
myślałam że mnie szlak trafi
Właśnie przewinęłam i nakarmilam córeczkę teraz nic tylko położyć się do swoich skarbów do następnego karmienia, zawsze to coś -
Shibuya kochana co Ty nie ma tak dobrze
A tak poważnie jak zobaczysz swoje maleństwo to będziesz wiedzieć że warto
-
Jest 18 , rok temu o 3.20 przyszła na świat moja pierwsza córcia...
szczesciara25 lubi tę wiadomość
-
oj Skarb to szybko nie zasniesz.. Moze nie powinnam się odzywać bo co ja tam mogę wiedzieć o tym co przezylas ale przyszło mi do głowy ze Roksanka przyszła do ciebie drugi raz pod postacią Nikolci
To ta sama koleżanka która ostatnio tyle siedziała? Brak słów przecież ty masz noworodka w domu!
Shibuya masakra. W życiu bym nie pomyślała ze to taki bol nawet się "śmiałam" ze prędzej dziecko urodzę na tym kiblu niż zrobię to co miałam zrobić.
Spać się nie da tyłek boli.
A maleństwo kopie tak ze mam wrażenie ze zaraz wody pójdą. Ale gdzie tam wody bez rozwarcia. No i nie mam siły...
W nocy można marudzić nie? -
Mała : też tak sobie nie raz myślałam właśnie. Tak mi jej brakuje..
Żebyś wiedziała, to ta sama koleżanka i ciągle przesiaduje cały dzień, wkurze się i następnym razem zwrócę jej uwagę, no jak tak można..!?
-
Kitaja wrote:Hean popraw mnie jak sie myle, a to nie jest tak z tym wysokim ciśnieniem ,ze ono kwalifikuje przyszła mamę do cc? Nie było tak w przypadku naszej madzia4aam?. Mała Czarna zaparcia biedna miałam 3razy w ciazy i nie dziękuje zle to wspominam:-/
Generalnie tak, ale nie wiem czy jak formalnie musi byc potwierdzone i czy tak jest zawsze, musze sie dopytac. Niestety wysoka waga (a ja taka mialam przed ciaza, mimo ze schudlam) jest sprzymierzencem.
Znak, ze cos moze byc nie tak u mnie byl k.17 czy 19 tc, kirdy mialam krwawienie i wysokie cisnienie na IP i przykaz mierzenia w domu. Wiec kupilam aparat i dlugi czas mialam 120 czy 130, ale wraz z awansowaniem ciazy robi sie powyzej 130 lub to drugie powyzej 80, a od niedawna na granicy lub powyzej 140/90.
Jak dziewczyny pisza o cisnieniu np.100/80 to ja w ciazy chyba tak niskiego nie mialam ani razu:D -
Mala_Czarna_89 wrote:Czemu piszecie ze z 2013? Bierze się za ostatni pełny rok. Ponieważ za cały 2015 nie można to za 2014 nie?
Jak bardziej zglebialam temat, to informacje jakie znalazlam w internevie mowily o 2013 r., czemu tak, nie mam pojecia. Pewnue trzeba by sie dopytac w ktorejs z tych instytucji co sie tym zajmuja.