Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A poniewaz spicie albo nie spicie, ale na forum nie wchodzicie, to sobie napisze, ze bardzo czekam na te poniedzialkowa wizyte, zeby sprawdzic ulozenie dziecka: czy panienka sobie fiknela glowa w dol czy jednak woli ogladac mij brzuch od wewnatrz poprzecznie i wlasnie, zeby ustalic plan dzialania z cisnienuem. Nie znosze takiej bezczynnosvi, a tak bede miec poczucie, ze cos sie dzieje w tym kierunku.
A czemu nie spie: bo ta franca ZGAGA do mnie przylazla. A bylo tak pieknie bez niej. Uh -
nick nieaktualnyMadaLena30 wrote:
Galaretka posprztalas balkon czy moze wedle prosby meza odwiedzilas brodnowski
Moze to ty bedziesz weekendowa niespidzianka?
.
Nie i nie . Mąż chory się zrobił i goście do tego wiec balkon dalej jest syfem , a mój słodki Pys nawet nie ma zamiaru się ruszyć. Za to gapienie się w majtki w celu poszukiwań czopa zaczyna być moja obsesja bo skurczy nie ma ani jednego!
Pada, zimno, maz znowu w pracy , nuda...
-
Hej
ja też już wstałam
bardzo dobrze mi siebie dziś spało, tylko dwi pobudki na siuśki. Jeszcze sobie odpoczywam ale zaraz przychodzi siostra męża i trzeba wstać się ogarnąć. No i nastawić psychicznie na obiad u teściowej... Ale będzie dziś gadać... Na samą myśl słabo mi
Miłego dnia dziewczynki
Skarb a Twoja koleżanka to chyba mózgu nie ma, albo ma i nie używa.Paolka _25 -
A ją dziś po północy brzuch jak na okres i tak przez godzinę
ale wyciszylo się my po sniadanku o 10:30 do kościółka później do teściów i na cmentarze jedziemy bo stwierdzialismy że na wszystkich św nie dojedziemy więc dziś odwiedzany groby;)
-
A ja dzisiaj pospalam do 9 ostatni raz tak miałam przed ciążą jestem w szoku :-o Cebulka kupiłam sobie sukienkę w mohito, bo mam wyjście w piątek i jako że będę jedynym "wielorybem" to chciałam być chociaż dobrze ubranym
Paolka_25, Cebulka lubią tę wiadomość
-
galaretka u mnie czop wylatywal w trakcie pobytu w toalecie "lapalam" go na papier nie w majty
Co do becikowego to x lat temu zalatwialam to w mopsie trzeba będzie zgłębić temat
Lazilam w nocy jak smród po gaciach, maz stwierdził ze mogłabym juz rodzic bo mecze się strasznie.
Bry -
Skarb tule mocno;*
Ja też czop złapałam na papier
Z tym becikowym To teraz jest więcej załatwiania. Napisze wam co trzeba załatwić jakie dokumenty bo chyba z US zaświadczenie o dochodach. Moja przyjaciółka teraz załatwiła to będę na bieżąco.Paolka_25, Anulaa lubią tę wiadomość
-
To Szczęściara wbijaj przede mnie masz pierwszeństwo bo masz starszą ciążę :p
Haen po piątkowej wizycie u lekarza na pewno będzie gadane. Dobrze, że jest szwagierka to będzie ją stopować. A jak nie to powiem żeby nie gadała tyle bo nie powinnam się denerwować :p
Czasem nawet nie mam ochoty przekazywać jej wiadomości od lekarza bo zawsze ma coś do powiedzenia. Jest mądrzejsza od niego. No ale mąż... bo jak moja mama wie to jego też musi wiedzieć.
Paolka _25 -
nick nieaktualnyMala_Czarna_89 wrote:galaretka u mnie czop wylatywal w trakcie pobytu w toalecie "lapalam" go na papier nie w majty
No dzięki dziewczyny, fak czyli może go przegapiłem, bo żeby ją coś zauważyła to musiałby wypaść i tak chlupnac w wodę żeby łazienkę zalało.
Synuś dziś mało aktywny, a czy można poznać zbliżający się poród po zachowaniu dziecka? Coś od wczoraj chce mi się rodzić -
Skarb bardzo mi przykro, kiedyś przeczytałam ,ze dzieci nie odchodzą one zmieniają tylko datę przyjscia na świat ,ja rok temu miałam termin na listopad niestety straciłam maleństwo w tym roku los sie do mnie uśmiechnął i mam ponownie termin na listopadCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Hean nie lepiej i bezpieczniej w Twoim wypadku mieć jednak cc? Nie dość ze astma to jeszcze wysokie ciśnienie ? Ciekawe co Ci lekarz powie, a i trzymam kciuki by Wandzia była główka w dół i nie robiła już psikusówCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja wrote:Hean nie lepiej i bezpieczniej w Twoim wypadku mieć jednak cc? Nie dość ze astma to jeszcze wysokie ciśnienie ? Ciekawe co Ci lekarz powie, a i trzymam kciuki by Wandzia była główka w dół i nie robiła już psikusów
Im dluzej o tym mysle, to pewnie tak. Musze jutro pogadac z gin., ale astma nie jest wskazaniem do cc z medycznego punktu widzenia i nawet majac zaswiadczenie od pulmunologa, to nie musza go brac pod uwage (i z tego co rozmawialam z kilkoma lekarzami, to nie byloby wziete pod uwage).
Moja gin.ma tylko kilka dyzurow w jednym ze szpitali i jest tam zwyllym lekarzem, a z tego co wiem, to w naglym przypadku decyzje podejmuje lekarz na dyzurze czy sa okolicznosci do cc, a przy planowanym musisz zostac zakwalifikowana i byc wpisana w plan operacji (tak jak maja to zorganizowane Buffy i Molcia - posluguje sie Waszymj przykladami, bo z tego co pisalyscie to tak to wyglada). Pod tym katem ulozenie miednicowe W. mogloby byc dla mnie tu korzystne, aczkolwiek wizja znieczulenia, tego jak zareaguje organizm, samej operacji, bolu po itd. jest dla mnie na ten moment przerazajacy:/