Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale po co grupa... Tutaj wam źle??
A z fb fajna sprawa bo szybciej się człowiek połączy w razie porodu
Chociaż w sumie po porodzie taka grupę wsparcia mogłoby być fajnie.
Ginger hean wyslam zaproszenia na pw -
Ja na ten moment za grupa jestem na nie (no mowie Wam mam traume), ale jakby co, to chetnie sie przylacze, jak wiekszosc bedzie za:P
Ginger chyba jakies pojedyncze zdjecie sie wyswietlaly albo i nie...juz sama nie wiem, ale na pewno po dodaniu do znajomych galeria sie ukazala w pelnej krasie i musze Ci powiedziec, ze Twoj synek jest uroczy i wyglada na wrazliwca (ale w pozytywnym znaczeniu) -
nick nieaktualnyPrzyjęłam wszystkie zaproszenia od was dziewczyny choć jeszcze nie do końca wiem która to która
Przydałaby się nowa grupa na fb
A tu my z dzisiaj
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/748dc5d14772.jpgRozmarzona, mikado, Ginger84, haen, MW26, Mala_Czarna_89, Ona_89', monia35, natali101, szczesciara25, Zorro, Nymeria, Kitaja, biedroneczka1910, moremi, Aga_502, Paaula84, perelka89, MadaLena30, izulkaa, lula.91, agulla03, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
Myślę dziewczyny, że można stworzyć grupę na fb, na której każda dopisze się do odpowiedniego nicku stąd by móc się identyfikować jakoś
a póki co ogólnie zostać tutaj. Fb może nam służyć do wklejania np.zdjęć itd, bo zawsze łatwiej i przynajmniej dla zamkniętego naszego grona
tak mi się wydaje
MW26, Buffy, mikado, Kitaja, Aga_502, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
haen wrote:sprawdz ustawienia fb, ja mialam takie, ze mogli mnie zapraszac znajomi znajomych
Sama jak nacisne na swoj avatar to robi mi się to samo-przechodzi na górę strony.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 22:31
-
Zaakceptowałam zaproszenia choć nie wszystkie mogę połączyć z Nickiem ale odezwę się na fb do osób których nie skojarzylam
I stwierdziłam że jesteście mi bliższe niż większość osób które mam w znajomychWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 22:27
MW26, Ona_89', mikado, Kitaja, moremi, Aga_502, perelka89, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
szczesciara25 wrote:A moje dziecko dzisiaj mało się ruszalo może to oznaki zbliżającego się porodu ;p chciałabym
teraz pupke wypielo malenstwo
)
Mój się ogolnie mało ruszał cała ciążę taki leniuszek wiec u mnie to nie bedzie zwiastun, może bardziej gwałtowne ruchy mi coś powiedzą.
Jutro wizyta ale dopiero na 20...
Dziewczyny nurtuje mnie ta trawa żadna nie słyszała? -
Haen i jak maluszek sie ruszyl cos?
U mnie mala zaczela wojowac czyli zaczela nocna warte
Perelka, nie chodzi o samo zdjecie bo z tym problemu nie mam,ale zwyczajnie o brak czasu i juz kiedys postanowilam nie zakladac.
Wiem jak bardzo internet potrafi wciagnac i pochlaniac czas,a jak sie pojawi Maluszek to juz wtedy moze byc ograniczony czas chocby zeby tutaj czesciej sie udzielac.
Mezu juz kiedys sie smial,ze jeszcze tego by brakowalo abym siedziala na fb tak czlowiek potrafi sie wciagnac
Jakos nie ciagnelo mnie do utworzenia konta,a na nk mam jeszcze z dawien dawna zalozone i na tym sie skonczylo.
Bede jednak starala sie tutaj z Wami szukac kontaktu bo za bardzo Was polubilam
I tiaa zaczal sie temat tesciow z moim dzisiaj,a chcialam na delikatnie.
Zapowiedzialam aby jak dziecku bedzie cos np dolegalo niewielkiego to aby wszystkiego im nie mowil przez tel bo pozniej beda juz wgl codziennie wydzwaniac jak dziecko sie urodzi.
Powiedzialam by byly zachowane zdrowe relacje typu,ze dziecko ma sie dobrze,rosnie itp,a nie by codziennie mi tarabanili.
Oczywiscie sie oburzyl i powiedzial,ze jak nasza Oliwka kiedys bedzie miala dziecko to tez bedzie dzwonil.
Powiedzialam,ze nie o to mi chodzi tylko o to by to zachowalo jakis umiar tym bardziej,ze moj dawniej nie lubil ich ciaglego wydzwaniania.
Tiaa corka bedzie jego iskierka w glowie to i rodzicom bedzie chcial sie chwalic,ale czy to do konca dobrze wyjdzie ;/
Tescie daleko,ale i tak przez nich zawsze jakas mini klotnia.
Wlaczylam na tv4 film motel,a moj poszedl spac.
Nie wiem czy sie nie bede za bardzo stresowala takimi nerwowymi scenami choc przed ciaza lubilam takie filmy.
A co tam najwyzej urodzemoremi, perelka89 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami