Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Haen, tez mam ciuszki w pokoju gdzie lozeczko by miec wszystko pod reka
Ogolnie to strasznie mi sie zagracilo mieszkanie tyle nowych sprzetow
Jesli chodzi o ruchy to moja nieraz tak uparta,ze i po slodkim ma w nosie jak nie ma ochoty sie ruszac
Nymeria, jak to co?!
Bedziesz rodzila
Buffy, tak jakos wlasnie mi sie przypomina,ze na poprzednim zdjeciu jak dawalas to byly ciemniejsze
eee slaby ten film jednak byl
Taka godzina i sie spac nie chce,ale nalezaloby bo i tak nad ranem znowu pewnie warta ;/
Pssst haen,a moze dzisiaj sie zamienisz i bedziesz ta mocna czatujaca,a ja ta slaba spiaca?
Badz tak dobra kolezanka i wez to na klateNymeria, moremi lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Cebulka nic nie boj bedziemy sie ganialy we dwie po listopadowkach
A tak na powaznie to wydaje mi sie,ze tutaj wiele osob i tak bedzie nadal sie udzielalo bo to takie przywiazanie sie zrobilo do tego forum
Cebulka lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
U mnie też zagracone
leży tyle tego wszystkiego wszędzie, chodź większość już włożyłam do szaf, ale stoi to deska do prasowania bo nie chowam - codziennie prasuję teraz, suszarka z ubrankami, wózek, fotelik, bujaczek, łóżeczko
dopiero jak skończę prać i prasować to wszystko stanie na swoim miejscu
-
Rozmarzona dobre slowo: zagracenie, a to dopiero poczatek:P
Ide spac zaraz, tym bardziej ze glodna soe robie...takze ten, mam nadzieje, ze dzisiaj obie pospimy i nikogo nie bedzie na nocnej warcie (zdradze Ci sekret, mialam drzemke w ciagu dnia i tylko dlatego jeszcze nie spie).
Molcia przyjelam:)
Nymeria mnie tez przeraza, co bede robic, juz i tak zwolnilam obroty i nie do komca umiem sie odnalezc, bo ciagle gdzies ganialam:/
Moze pojezdze meblami i popatrze jak bedzie z fotelem zamiast komody, a zeeszta i tak wszystko wyjdzie w praktyce
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
A co do skurczy...bez zmian. Nieregularne i niezbyt bolesne. Myślę, że zdjęcie pessara było dobrą decyzją. Kluje mnie w szyjce i czuję synka niżej i dość mocno napiera ale mam nadzieje, że wytrwamy...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Ja na razie to na pełnych obrotach... nie odpuszczam sobie, jutro ostatni dzień ogarnę podłogi i zostanie tylko prasulec i pranie,jak skończę to odetchnę, ale mój mąż już stwierdził, że na 100% coś sobie wynajdę
Jeju babcia upiekła nam ciasto i pojechaliśmy po nie o 20 i zjadłam serio 1/3 blachy na razi wstać mi się nie chce z kanapy na łóżko
Ciekawa jestem jak Aparatka z tą przeprowadzką da rade?? z podkreśleniem na jak bo czy da - to nie mam wątpliwościWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 23:56
-
co tu o tej porze tak tłoczno?
Haen ja skumulowal WSZYSTKO w sypialni ale przy Laurce ciuszki miałam w drugim pokoju i też się dało.
Co do przewijaka to wtedy miałam wystający i to dość sporo i w niczym to nie przeszkadzało bo dziecko leżało bardziej od ściany. A i ładny przewijak też nad nim myślałam
A wogole wymyśliłam sobie dzis w pepco ze jeszcze dokupie taki ozdobny słoik (mieli fajne delikatne) na płatki kosmetyczne lub patyczki. Tyle ze szlam dalej na zakupy i bałam się ze się potlucze
-
Chyba cos rozdaja,ze tyle aktywnych listopadowek hihi
haen, tez mam taka nadzieje choc boje sie to glosno powiedziec,ze gosc bezsennosc uslyszy i nie da mi spac
No wlasnie,ale nie wszystko da sie tak schowac bo miejsca brakuje.
Chodzi mi o te duze sprzety typu wozek czy fotelikJestes juz z nami -
Rozmarzona dopiero zobaczysz co znaczy zagracone mieszkanie jak dojdą maty, skoczki, stoliczki i cala masa zabawek;)
Laski ja mam taką listę zrobiona która jest która z nicku i nazwiska jakbyście chciały to mogę wysłać na priv może będzie łatwiej ogarnąć ?Rozmarzona, moodliszka, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Rozmarzona wrote:Szkoda,ze nie mam w sypialni na tyle miejsca aby i fotel wlazl.
Bede musiala na wyrku albo w drugim pokoju karmic.
Tak czy innaczej jakas taktyke trzeba bedzie obrac
Ja w nocy karmiłam normalnie na leżąco na łóżku po kilku ciężkich nocach nie dało się już na siedząco. A w pokoju mam fotel bujany który sprawdził się doskonale do karmienia;)
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
O tak, szczególnie nad ranem na leżąco..
Najlepiej: Laura się obudziła, zrobiła kupkę, no to zmiana pieluchy, potem pierś, zanim się odbilo to kolejna kupka, po której znów chciała mleko hihi i czas leci
A teraz zamiast spać poki mozna to na forum siedzi, nienormalnafajna godzina...
Aga_502 lubi tę wiadomość
-
skarb15 wrote:
Będę taka nie dobra i powiem Wam jak rewelacyjnie się leży na brzuchu
Skarb, przyznaje Ci racjeleżenie na brzuszku to rewelacja
MW26, Ona_89' lubią tę wiadomość