Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozmarzona wrote:Haen i jak maluszek sie ruszyl cos?
U mnie mala zaczela wojowac czyli zaczela nocna warte
Perelka, nie chodzi o samo zdjecie bo z tym problemu nie mam,ale zwyczajnie o brak czasu i juz kiedys postanowilam nie zakladac.
Wiem jak bardzo internet potrafi wciagnac i pochlaniac czas,a jak sie pojawi Maluszek to juz wtedy moze byc ograniczony czas chocby zeby tutaj czesciej sie udzielac.
Mezu juz kiedys sie smial,ze jeszcze tego by brakowalo abym siedziala na fb tak czlowiek potrafi sie wciagnac
Jakos nie ciagnelo mnie do utworzenia konta,a na nk mam jeszcze z dawien dawna zalozone i na tym sie skonczylo.
Bede jednak starala sie tutaj z Wami szukac kontaktu bo za bardzo Was polubilam
I tiaa zaczal sie temat tesciow z moim dzisiaj,a chcialam na delikatnie.
Zapowiedzialam aby jak dziecku bedzie cos np dolegalo niewielkiego to aby wszystkiego im nie mowil przez tel bo pozniej beda juz wgl codziennie wydzwaniac jak dziecko sie urodzi.
Powiedzialam by byly zachowane zdrowe relacje typu,ze dziecko ma sie dobrze,rosnie itp,a nie by codziennie mi tarabanili.
Oczywiscie sie oburzyl i powiedzial,ze jak nasza Oliwka kiedys bedzie miala dziecko to tez bedzie dzwonil.
Powiedzialam,ze nie o to mi chodzi tylko o to by to zachowalo jakis umiar tym bardziej,ze moj dawniej nie lubil ich ciaglego wydzwaniania.
Tiaa corka bedzie jego iskierka w glowie to i rodzicom bedzie chcial sie chwalic,ale czy to do konca dobrze wyjdzie ;/
Tescie daleko,ale i tak przez nich zawsze jakas mini klotnia.
Wlaczylam na tv4 film motel,a moj poszedl spac.
Nie wiem czy sie nie bede za bardzo stresowala takimi nerwowymi scenami choc przed ciaza lubilam takie filmy.
A co tam najwyzej urodze
ruszyla, ale tak konkretnie to po slodkim, jak kocham slodycze, tak nie lubie ich jesc, zeby "wymusic" jej ruchy, zwlaszcza, ze zjadlam troche na sile. Ale i tak jest dzis leniuchem
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Mikado nie mam"zielonego " pojecia o co chodzi z ta trawa, ale z checia przeczytam jak ktoras wie
BUFFY slicznie wygladasz
Co do grupy na fb jestem za bedzie latwiej wrzucac zdjecja i bedzie to bardziej " takie tylko nasze" ale jestem za tym bysmy tylko my tam byly
Buffy, Aga_502, Paolka_25 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Pytanie nr 2:
Przez kilka msc nie bede mogla miec przewijska na lozeczku, ale moge miec na komodzie. Czy ustawienie rownolegle (czyli takie, ze musze stansc pod katem) sie sprawdzi? Czy lepiej prostopadle (ale wtedy musze wysunac komode, zeby zrownowazyc ciezar i dlugosc przewijaka). Do tego prostopadlego chcialam kupic nakladke drewniana, zeby byl bardziej stabilny
Zdjecia pokazuja o co chodzi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2619522e817f.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aafd9f2c7a07.jpg -
nick nieaktualnyDziewczynki to jak już utworzycie taką grupę to dajcie znać- piszę się na to
Edit. Haen, nie mam pojęcia. To Ci pomoglam,nie?ale myślę, że to wszystko wyjdzie jednak w praniu. a tak w ogóle fajny przewijak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 23:09
haen, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hean prostopadle bedzie Ci wygodniej ,w przedszkolu mielismy przewijak jeden poprzecznie i srednio sie na nim mi przewijalo !sprobuj tak i tak i zobaczysz jak Ci bedzie lepiej Pande przewijac
a co do ciuszkow to ja za wiele rozmiaru 56nie mam ,ale 62-68 to mam o wiele za duzo ,ale wiekszosc dostalam .
haen, moremi lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Dziękujemy ślicznie z Nikolcia
Ja też chcę na fb tylko nie mam swojego prywatnego konta. Mam jedno zalozone na potrzeby forum - czyli Stefania Prazonek
Też bym Was chciała mieć to nie sprawiedliwe
Będę taka nie dobra i powiem Wam jak rewelacyjnie się leży na brzuchu
mikado, moremi, Aga_502, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Śmiać mi się chce tak wogole jak sobie przypomnę jak myslalam że ja cała ciąże przelezalam to po porodzie się nie rusze hahaha g prawda, latam jak perszing i na tyłku usiedzieć mi ciężko
moremi lubi tę wiadomość
-
A czy ktoras z Was ma szafke/komode z ciuchami w 2gim pokoju, a w sypialni tylko lozeczko??
Bo komode moglabym postawic w 2gim pokoju, na miejsce tej fotel do karmienia i miec pod reka kilka body czy cos, a takto robic wycieczki po ciuchy do 2ego pokoju.
Sory, ze Was tak mecze, ale wiekszosc z Was ma juz to zrobione, a ja im dluzej patrze i myske nad tym, to bardziej glupieje
Ps.Cebulka gdzie sie zgubilas? Twoja pora wybila, a Ciebie nie ma. Mam nadzieje, ze dajesz rade bez lekow.
No a Magdalene bidulke pewnie pochlonely kolejne sprawy remontoweMadaLena30 lubi tę wiadomość
-
Ja mam w każdym pokoju, pomieszczeniu półkę dla małego ale ubranka to leża w sypialni, tam gdzie łóżeczko.
Jeszcze 4 pralki i poprasować to i koniecwtedy spakuję do szpitala i będę miała wsio ogarnięte
i co ja będę robić ??...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 23:22
moremi lubi tę wiadomość
-
haen ja w sypialni będę miała tylko łóżeczko, a całą resztę w pokoju maluszka, bo w sypialni nie mam miejsca.. fotel do karmienia - muszę kupić jeszcze no i jakiś dywan by się przydał.. w ogóle haen - wysyłam Ci zaproszenie na fb, skoro już zdradziłaś swoje imię, to chyba wiem kto Ty