Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam 3 opcje biorąc pod uwagę jakie mam uczucie w dole brzucha
1) zaraz się posikam
2) dostane okresu
3) urodzę sobie
Spakowalam się dzis do szpitala do większej torby.
Dopakowalam to czego mi brakowało. Włącznie z widelczykiem do ciast który jednak wypakowalam. Jak podadzą tort to zjem łyżeczka, trudno.
A na lodowce wisi lista z tym czego jeszcze mi brakuje.
I zamrozilam moim obiad na 2 dni.
Umylam głowę i skrocilam paznokcie u nóg.
A okna dalej brudne. -
Ginger84 wrote:Laski ja mam taką listę zrobiona która jest która z nicku i nazwiska jakbyście chciały to mogę wysłać na priv może będzie łatwiej ogarnąć ?
Ooo to ja proszę bo ostatnio częściej podczytuje (z wiadomych powodów) i nie wszystkie jeszcze znam
-
nick nieaktualny
-
szczesciara25 wrote:Nocna przekąska zaliczona
kanapeczki z szyka i pomidorem idziemy spac całej ;p
Jakis czas temu szanowny malzonek jedzac takie zestawienie powiedzial: pomidorek+szyneczka to najlepsza kanapeczka:)Kitaja, lula.91, szczesciara25 lubią tę wiadomość
-
I ja nie śpię już od 2. Kolejna nieprzespana noc. Byłam dziś na wizycie. Moje ciśnienie się obniżyło, lekarz odstawił mi dzisiaj lek i magnez. Ktg idealne, kurczy nie ma. Kolejna wizyta i ktg dopiero za tydzień we wtorek. Chyba, że coś zaczęłoby się wcześniej dziać to na szpital od razu.
Tak się bałam czy po 2 poronieniach donoszę tą ciążę a tu proszę...zaczynam dziś 39 tydz. a Mateusz nie chce wyjść
Ja też mam już powoli dosyć tej ciąży i marzy mi się poród jeszcze w październiku. Najbardziej nie chciałabym urodzić 1 lub 2 XI. Ale...ja to sobie mogę tylko pomarzyć...moremi, Mala_Czarna_89, szczesciara25, Micia lubią tę wiadomość
Córka 8 lat
2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014) -
Dziwna sprawa z tym ktg. 8 lat temu jak przyjechałam na porodówkę i podłączyli mi ktg to nie pisały mi się żadne skurcze a ja je czułam i spinał mi się cały brzuch. Powiedzieli, że tego dnia na pewno nie urodzę a mi jeszcze o 18 tego dnia odeszły wody a o 22.30 urodziłam.
Dziś było podobnie. Czułam stawiającą się macicę, wiem, że były skurcze a na ktg idealnie. Chyba coś ze mną jest nie tak.Córka 8 lat
2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014) -
Shibuya DCH to Zorro -tak mi sie wydaje
fajnie ,ze idziesz do domu wypoczniesz bardziej jak w szpitalu i w końcu sie wyśpisz . Strasznie macie z tymi pobudkami w szpitalu. GALARETKA,MICIA i IZULKA jak tam u Was dziś ?pewnie juz tez was obudzili?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 06:13
Shibuya, Micia lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Witam
Widzę ze pól nocy ogarniałyście kto jest kto
Nie licząc pewnych niedogodności jak siuśki, bol bider i ten bol co opisywalam to nawet ze spalamm.bylam tak padnieta,chyba po wczorajszej nocy:P od klimy szpitalnej mam katar..
W nocy bolał mnie brzuch jak na okres , wiecie o co chodzi ? Wczoraj miałam badanie i może od tego ? Może szyjka sie,skraca,? Pomocy..
-
Izulka mnie w niedziele i sobotę brzuch i kręgosłup bolał jak na @ i przy badaniu wyszło,ze szyjkę mam a raczej jej nie mam juz! Ale z drugiej strony mogła ona sie skrócić juz wcześniej, także nie do końca sugeruj sie tym,zreszta na tym etapie to dobrze,ze sie skraca jakoś w końcu te szkraby musza wyjsć ,a jeszcze jedno skrócona szyjka nie zawsze świadczy o zbliżającym sie porodzieCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Obudzilam sie na siuski i tym sposobem was nadrobilam,bo wczoraj po 5h biegania po sklepach i zjedzeniu budyniu padlam. Brzuch mi sie wczoraj spial na maxa, sama siebie ganilam za swoja glupote ale powoli jak zza sie koniec i musze ogarnac to nasze gniazko.
Dzis zostal mi tylko zakup zlewu i baterii
Lezac nadrabiajac was Hania przeciagala sie w brzuszku,a wczoraj jak maz wrocil to od razu sie uaktywnila i droczyla sie z tatusiem... Takie to slodkie. Pomyslalam o tym ze teraz jest juz ciezko z brzuszkiem ale pewnie nie raz bede tesknic za tymi ruchami
Co do fb.. Uwazam ze warto bylo by zrobic z czasem tam grupe taka nasza. Latwiej jednak tam wstawwic zdjecie i byc w kontakcie. Dziewczyny jesli pozwolicie to zglosze sie do Ginger po liste imion i nickow z belly i powysylam wam zaproszenia bo nie mam czasu ogarniac tego pojedynczo.
Haen co do lozeczka komody i sypialni... Wiesz jaki mam wybor.. Chcialam wstawic nasze lozko do Hani bo jej pokoik bedzie najladniejszyale niestety sie nie zmiesci wiec albo bede biegac do niej w nocy albo wstawie tylko lozeczko na ktorym bede miala przewijak i organizer do nas do sypialni a ubranka zostana u niej. Jakos trzeba sobie bedzie radzic.
Izzy gratuluje!!!
No i mamy CHLOPA
Ok ide jesc bo zoladek (gdziekolwiek jest) przyklei sie zaraz do kregoslupaperelka89, moremi, Paolka_25, Micia lubią tę wiadomość