Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hej kochane
w miare wyspana się z wami witam, oprócz siusków, spałam całą noc
Shiubuya śniłaś mi się dzis, nie wiem dokładnie co tam robiłaś, ale wiem, że byłaś, bardzo szczupła, wysoka z długimi brąz włosamiheheh
dziewczyny wysłałam wam zaproszenia do przyjaciółek, jak mam was teraz znaleźć na fb?Shibuya lubi tę wiadomość
-
Jestem po wizycie. Lekarz powiedział ,że główka już nisko, ale na pewno nie urodze dziś,ami jutro
następna wizyta 29.10jeśli doczekam
Aparatka dużo zdrowia dla WAS. Żebyście szybko wyszły do domuhaen, Mala_Czarna_89, Paolka_25, Ona_89', mikado, Molcia, Kitaja, Micia lubią tę wiadomość
-
Aga haha cudowne uczucie
Mała : naciesz się tymi ostatnimi chwilami hihi
Odnośnie tego fb to mam pytanie, muszę specjalnie zakładać prywatne konto - nie uśmiecha mi się to bo od roku nie mam by nie dostawać jakiś uszczypliwych wiadomości od jednej ze szwagierek, czy może być to anonimowe? -
Aparatka jeszcze raz dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa!
MW świetne wieści , zreszta już bez problemu możesz iść i rodzic -
Shibuya ulzylo mi myślałam że już z Wami nie podyskutuje
Kochana też myślałam że jesteś brunetkaShibuya lubi tę wiadomość
-
Witam, ja właśnie się obudziłam
znów bez siusiu bite 8h
Gratulacje aparatkadobrze się wszystko skończyło więc teraz niech mała rośnie i nabiera siły, już jesteście w piątkę w komplecie
U mnie szyjka wg gina jest ciągle taka jaka była. A ja ostatnio dużo działam, okna pomyte, wiecznie gdzie chodzę załatwiam a szyjka nic. Ciekawe czy się coś ruszy czy zbyt obliznowacona.
Ja boli jak na okres nie mam wcale, zapomniałam w ogóle jakie to byłygeneralnie to nic mnie nie boli jakoś dziwnie oprócz jakich drobnych niedogodności ciążowych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 09:36
-
Aparatka zdrówka!
Ej to na położniczym nie dają szampana i ciasta z okazji urodzenia dziecka? No wezcie...
A tak serio to lecialam hurtem- niż widelec łyżka łyżeczka to i widelczyk. I klapki pod prysznic na 10cm obcasie, tak mi brakuje kobiecości! Oczywiście zamienilam na japonki..
Madziu zamrozilam mięsko (szynkę z sosem), ale można prawie wszystko; gdy pracowałam po 12h to mrozilam zupy, a nawet kotlety w panierce delikatnie przepieczonehaen, MW26, MadaLena30, moremi lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam jedno: post Aparatki mnie zmobilizowal, zeby pojechac jutro lub w pon z samego rana na IP na ktg. Czeka mnie pewnie kilka godzin czekania lub jak bez kolejki moge platnie,ale podczas usg, kiedy W. byla ulozona miednicowo jej tetno skoczylo do 170 (z moich nerwow prawdopodobnie), dodatkowp moje cisnienie na granicy normy, to lepiej zobaczyc co i jak (na skurcze nie licze, bo ich nie mam lub mam, a nie czuje).
-
Hej:) obudziłam się i nie wiedziałam od czego zacząć dzień czy od belly czy od fb :p Dziewczyny ale my się nigdzie nie wybieramy, po prostu będziemy i tu i tu
a myślę, że grupa na fb to dobre rozwiązanie bo nie wszystkim moim znajomym chwaliłam się ciążą, i jeśli będę dodawać jakieś zdjęcie to mogę udostępnić tylko grupie.
Aparatka trafiłaś na konkretny personel i nie męczyli Cię długoale jednak trochę przeszłaś
najważniejsze, że już po wszystkim i masz Malutką po tej stronie
Shibuya ja Ciebie jakoś właśnie ruda kojarzyłam, i chyba wgl. Spotkałyśmy się w wątku marcowe groszki? Nie jestem pewna ale chyba Ginger też?
Paolka _25 -
nick nieaktualnyWychodzimy
czekam na receptę wypis odbiorę w poniedziałek bo nie mam ochoty czekać do 14 jak mogę jechac do domu. W poniedziałek mamy sie zgłosić na kontrole bo moja szyjka juz rozwarta i na ktg.
MW z tym glowka nisko to ja juz miesiąc chodzę i co i nic i rozwarcie jest i nic skurcze na poziomie 0%.
Kocham mojego synka ale juz mam dosyć ktg i on chyba tez:)
Aparatko usciski dla kruszynki.
A fb ogarne jak wrócę do domu bo nie chce Was stracić.
MadaLena szpital polecam z całego serca, wiadomo różni ludzie ale nikt złego słowa nie powiedzial a ba porodówce takie smiechy odchodzą ,ze Glowa mala ale to chyba dobrze , ze personel sie doborze bawi
A ja nie mialam zadnego badania ze stdentami ale nie wiem kto jest bardziej zawstydzony oni czy pacjentkiPaolka_25, MadaLena30, Mala_Czarna_89, Molcia, Micia, moremi lubią tę wiadomość
-
Paolka_25 wrote:Hej:) obudziłam się i nie wiedziałam od czego zacząć dzień czy od belly czy od fb :p Dziewczyny ale my się nigdzie nie wybieramy, po prostu będziemy i tu i tu
a myślę, że grupa na fb to dobre rozwiązanie bo nie wszystkim moim znajomym chwaliłam się ciążą, i jeśli będę dodawać jakieś zdjęcie to mogę udostępnić tylko grupie.
Aparatka trafiłaś na konkretny personel i nie męczyli Cię długoale jednak trochę przeszłaś
najważniejsze, że już po wszystkim i masz Malutką po tej stronie
Shibuya ja Ciebie jakoś właśnie ruda kojarzyłam, i chyba wgl. Spotkałyśmy się w wątku marcowe groszki? Nie jestem pewna ale chyba Ginger też?
Ja tez na fb nie chwalilam się ciąża i jak urodze to chce zeby tak zostało. O ciąży wiedzą tylko Ci ktorzy mnie na ulicy zobaczyli i oczywiście moi najbliżsi.Paolka_25, moremi lubią tę wiadomość
-
Witam się z wami, nie wiem czy mnie pamiętacie ( udzielałam się wcześniej) . Chciałabym znów móc z wami tu pisać. U mnie 38+6 i nic się nie dzieje. Czekam aż coś się ruszy, bo najgorsza jest ta nieświadomość kkiedy się zacznie
Paolka_25, Ginger84, MW26, Sajgonara, moremi lubią tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/xnw4yx8djb4ou6hv.png -
A ja muszę dziś zus ogarnąć wrrr. Czekam na dokumenty od księgowej a tak mi się chce jechać, że szok.
Mam tylko nadzieję, że w mieście rodzinnym gdzie jest zus uda mi się w końcu kupić czapeczkę dla maleństwa i to mnie trochę mobilizuje, by jechać.
Witaj Mona