Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam mamusie.
Aparatka jeszcze raz gratuluję i mam nadzieję, że szybciutko wrócisz do formy i z Nadia będzie wszystko dobrze.
U mnie w nocy skurcze, ale byłam tak padnieta, że nie sprawdzałam co ile. Rano były co 3 min. Teraz po nospie, magnezie i scopolanie są nieregularne, ale częste. Organizm pozbywa się resztek cordafenu. Zobaczymy co będzie dalej...M już zaalarmowany, że jak coś to musi się z pracy urwać...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Mona90 wrote:Witam się z wami, nie wiem czy mnie pamiętacie ( udzielałam się wcześniej) . Chciałabym znów móc z wami tu pisać. U mnie 38+6 i nic się nie dzieje. Czekam aż coś się ruszy, bo najgorsza jest ta nieświadomość kkiedy się zacznie
Nasze forum jest zawsze otwarte dla nowych i starych listopadówekTakże witamy ponownie i mamy nadzieję, że teraz będziesz się częściej udzielać
Kogo nosisz w brzuszku i jak będzie miał/a na imię?
A mnie po miesiącu odwiedziła koleżanka zgagaA już się cieszyłam, że miałam z nią tak długo spokój.
Moja mama zaczyna się powoli denerwować, bo od wczoraj do mnie dzwoni i pyta się czy nie rodzę. Zdała sobie sprawę, że godzina zero jest już coraz bliżej hihi
-
Paolka_25 wrote:Mała Ty tutaj nie zaakceptowałaś zaproszenia ode mnie widzę ;P
jesli dobrze wykminilam ze jestes z czestochowy i twoj nick ma cos wspolnego z imieniem
tak, ja AG
Paolka_25 lubi tę wiadomość
-
Do mnie prawdopodobnie dzis tez zawita kurier, na 90% ten przed ktorym obnazylam biust...dlatego mam na sobie koszulke i bluze zapieta pod sama brode;)
Mala_Czarna_89, Sajgonara, Molcia, mikado, Kitaja, Paolka_25, Zorro, Rozmarzona, Nymeria, biedroneczka1910, Ona_89', moremi, lula.91 lubią tę wiadomość