Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Szlag by trafil napisalam wiadomosc i wykasowalam przypadkiem.
Dziekuje Wam dziewczyny za to,ze o mnie pamietacie,ale obawiam sie,ze jakbym zalozyla fb to juz calkiem by mnie do reszty pochlonelo
Najwyzej sporo mnie ominie,ale zawsze bede cala soba za Wami :*
Po porannej pobudce pospalam jeszcze do 11, a pozniej obudzil mnie domofon,wiec musialam stoczyc sie z wyrka.
Okazalo sie,ze mama przyjechala i przywiozla mi warzywa,pozniej powiesila firanki i poleciala do fryzjera.
Moj po wielu godzinach wrocil z badan i innych zalatwien po malych przebojach.
Jechal tez obok do miasta zalatwic sprawy i sie biedny pogubil.
Pozniej pomogl mi na wspole umyc lodowke bo cos slabo mi sie zaczelo robic,a niby tylko umylam tylko dzisiaj naczynia i sparowalam firane.
Teraz powoli zbieramy sie na zakupy spozywcze bo lodowka straszy pustkami
Hmm kiedy ja sie w koncu zbiore za to lozeczko to ja nie wiem co chwile cos innego wypada,a potem ogarnia mnie len
Aparatka wazne,ze wszystko sie dobrze skonczylo i Maluszek ma sie dobrze.
Mona, witaj ponownie ja Cie cos nie cos kojarze
Haen, moze jakis rabat Ci da hihiJestes juz z nami -
Ja zrobiłam na obiad oszukane gołąbki i to by było na tyle możliwości dzisiaj. Słaba jestem pachwiny dalej bolą przy chodzeniu. A Patryk o 17 musi iść na różaniec bo katechetka sobie zażyczyla:/ wkurza mnie takie cos. Dobrze ze jest maz to pójdzie z nim
-
Dziewczyny, które chcą dołączyć na FB informuje, iż grupa została założona na potrzeby dziewczyn z forum, które udzielają się regularnie. Tzw. Grono stałych bywalców. Jeśli ktoś czuje się urażony PRZEPRASZAMY.
Zorro, moremi lubią tę wiadomość
Paolka _25 -
Shibuya wrote:Tutaj nadal będziemy się udzielać i nie znikamy stąd. Forum jest otwarte i tutaj może się udzielać kto chce
Kto czyta nas regularnie wie, jakie nieprzyjemności wyszły z wcześniejszą grupą na FB. Także aby uniknąć takich sytuacji wspólnie staliłyśmy, że na FB nie przyjmujemy nowych członków.
Rozmarzona, Cebulka - nie dacie się przekonać nawet na fikcyjne konto?
No dobra dziewczyny dlatego ja czekam na zaproszenie na grupy na FB ;p bo mysle że zasługuje żeby wejść do grupy fejbukowej ;p -
Mi jakos tez wygodnie tu z wami konwersacje prowadzic bo pamietam ile stron mam do nadrobienia
Ale z czasem mysle ze ogarne fb ... a wtedy to juz nic w domu nie zrobie
Shibuya swiat jest maly, my z kolei razem pracowałyśmy.
No to zlew zamowiony, z tym ze nie bedzie go na jutro wiec mam nadzieje ze panowie od kuchni wytna w blacie odpowiedni otwor i nie bedzie problemu z jego zamontowaniem.
Teraz zjem i jade "na swoje", posprzatam szafki u Hani w pokoju zeby byly gotowe
-
Mi jakos tez wygodnie tu z wami konwersacje prowadzic bo pamietam ile stron mam do nadrobienia
Ale z czasem mysle ze ogarne fb ... a wtedy to juz nic w domu nie zrobie
Shibuya swiat jest maly, my z kolei razem pracowałyśmy.
No to zlew zamowiony, z tym ze nie bedzie go na jutro wiec mam nadzieje ze panowie od kuchni wytna w blacie odpowiedni otwor i nie bedzie problemu z jego zamontowaniem.
Teraz zjem i jade "na swoje", posprzatam szafki u Hani w pokoju zeby byly gotowe