Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Moodliszka mam dokładnie to samo- nasluchwiwanie a jak juz coś to panika
ale nastawialam się na zeszły tydzień i nic. Teraz nawet nie mam czego nasłuchiwać bo nic się nie dzieje.
Co do głosowania..
Ja: dlaczego głosowałeś na ta panią?
Maz: bo ma śmieszne nazwisko
Ona_89' lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyizulkaa wrote:Mi te szyszki przypominają dzieciństwo , zawsze w sklepiku szkolnym to jadłam
Buffy dobrze ze sie w miare ok czujeszniektóre gorzej to znoszą
O której ci dali synka?pomagal ci ktos karmić czy sama sobie poradzilas ?
pani położna mi pokazała jak, ale sama była w szoku jak sprawnie Leon zaczął ssać i powiedziała, że mam idealne brodawki do karmienia piersią o ze jestem szczęściara bo niektóre kobiety długo się uczą karmić i maja problemy a ja laik i juz. Także faktycznie - big luck
moremi, Ona_89', olimama, MW26, izulkaa, Micia, perelka89, Paolka_25, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Cebulka a nie myslalas o zmianie szpitala? Skoro tam sobie życzą zeby placic to moze lepiej rodzic gdzie indziej? Przecież po cc to nie ma opcji żebyś miała siłę zająć się synkiem.
Buffy zazdroszczę że Ci tam wszystko sprawnie idzie. Zycze sobie tak samo szybkiego porodu i braku problemow z przystawianiem do piersi.Buffy lubi tę wiadomość
-
Dla mnie to co pisze Cebulka jest bulwersujace, a czy szokuje? Hm, to straszne co napiszd, ale sie przyzwyczailam... W szpitalu, w ktorym chce rodzic mozna wykupic indywidualna opieke poloznej na porod i dobe po. Wiecie, ile to kosztuje? 2000 zl!! Nosz kurde, kazda kobieta powinna miec zapewniona opieke, tak by ona i jej dziecko GODNIE przyszlp na swiat i zostalo otoczone opieka. Przeciez za takie pieniadze, mozna sporo rzeczy kupic.
-
Bry dzien dobry
Paolka, zyje i jeszcze nie rodze niestety
Choc w nocy taki bol brzucha mnie zbudzil i pachwiny,ze nie moglam sie przekrecic.
Musialam to rozchodzic i przeszlo.
Nie byl to skurcz,ale dziwny nieprzyjemny bol.
W nocy bylo tak paskudnie z mgla w roli glownej,ze moje mysli sie sprowadzaly do tego co jak bede musiala w taka pogode sama sie wybierac na porod
Deprechy by szlo dostac,a pozatym niezbyt piekny dzien na porod Maluszka
Dzisiaj za to Slonce swieci ladnie,wiec idac do gina bede mogla nalozyc baletki bez meczarni!
Wizyta dzisiaj wyjatkowo pozno bo po 14.
Takze Dziewczynki pomacajcie sie troszke po kciukach w mojej sprawie
Ginger, daj znac jak bedziesz po Kochana.
Haen, smaka tymi szyszkami narobilas,a weny do ich zrobienia to ja nie mam.
Izulka tez mi sie kojarza ze sklepikiem szkolnym jeszcze jak starszy brat mi je przynosil
Teraz to sie zaczna schody nocki Meza..Mala_Czarna_89, izulkaa, Ona_89', moremi, Micia, perelka89, Paolka_25 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b680f40a3d8.jpg pochwale się, że dzieciątko mi usnelo
Sama dziś mu zmieniłam pieluche, przebrałam i nakarmilamz bolacym brzuchem, cewnikiem w jednej ręce, kroplowka w drugiej i krwią lejaca się ze mnie
także dziewczyny po cc nie dajcie sobie wmówić, że czegoś nie możecie - możecie
Powiem wam, że jestem wykończonaszczesciara25, Ginger84, olimama, agulla03, Zorro, Mala_Czarna_89, haen, izulkaa, Cebulka, Ona_89', Shibuya, MW26, Molcia, Sajgonara, Galaretka, Kitaja, Micia, moremi, Nymeria, perelka89, monia35, mikado, natali101, Rozmarzona, Paolka_25, justa1234, MadaLena30, lula.91, biedroneczka1910, Aga_502 lubią tę wiadomość
-
A ja połowy nocy nie przespałam brzuch mnie bolal jak na okres myslalam że coś się w nocy wydarzy ale nic... Najlepsze jest to że twarz mi spuchnela tak minsie wydaje nie wiecie może od czego może puchnac twarz? A i na wkładce całej miałamprlno sluzu ( sorry za opis) jutro jestem umowiona na ktg na 9. Zobaczymy może w tym tyg urodze;p wkurza mnie to bo lekarz mówił maks 3 tyg a tu trzeci mija...
-
Buffy twój Leonek nie wygląda na fotkach jak noworodek tylko jak większe dziecko, taki duży po wszystkich naszych wcześniakach
druga sprawa podobno dzieci wyciągnięte przez cc są mniej spuchnięte itd, bo nie muszą przechodzić przez kanał rodny.
Instynkt pojawił się co?
No to dziewczyny czekamy na wieści z wizyt, trzymam kciuki za otwarte i skrócone szyjkiBuffy, moremi, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
modliszka dokłądnie mam podobnie
anet bo mnie córka nastawia już od sierpnia że wychodzi i jakoś wyjść nie może.. a matka się doczekać nie może ;P pewnie jak na złość urodze później od was.. nie no nie możliwe bo mam umówiony termin cc ;P ale gdyby nie to to pewnie bym przenosiłą ;p bo niektóre z was nie mają skurczy, bóli a rodzą nagle, a ja skurcze ,non stop coś a nic się w temacie nie dzieje jeszcze ;P tylko straszenie takie ;P pewnie Amelka się wystraszyła w szpitalu lekarzy i zmieniła zdanie - zostaje do połowy listopada
a ja biedna musze uzbroić się w cierpliwość i cieszyć oczy waszymi maluchami
Buffy śliczny i wygląda na dużego chłopaka