Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie też Rozmarzona od rana pozytywnie tekstami nakręca!
Pisałam na FB, że byłam gotowa w nocy rodzić ale dzidzia moja nie była gotowa z resztą Ginger i Galaretka na razie wystarczągeneralnie to u Galaretki może być już po wszystkim?
No to zaczynamy kolejny dzień.
Idę po Piccolo, żeby zostać przy humorzeolimama, Rozmarzona, perelka89 lubią tę wiadomość
Paolka _25 -
O kurcze nie bylo mnie kilka godz a tu prosze.....
Galaretka nie stresuj sie cc to dla twojego dobra a Jeremiaszek tez juz chce zobaczyc mamusie, dobrze ze trafilas do okulisty !!
Ginger to moze juz sie akcja rozkreci, to pewnie zasluga lisci i okienekoby szybko i bez wiekszych boli no bo bolec musi troche!!
Hiacynta gratuluje!! A lekarz byl wstanie stwierdzic kogo w brzuszku nosisz?
Az sie wzruszylam, przypomnialam sobie jak moja Hania byla kropeczka pozniej fasolka, robaczkiem, a teraz wali matke po zebrach
Haen, bylam u swojego gina. Powiedzialam mu ze mam uczucie parcia i lekki bol napierajacy w kroczu, i od razu wsadzil mnie na fotel pozniej usg... wiec co jak co ale nie ma co sie nakrecac, trzeba tez zaufac lekarzom, robi szczegolowy wywiad i ocenia co innego jesli jest/byl non stop problem w ciazy.
No to jestem po wisycie rodzicow, tata zawiesil karnisze, zanstalowal rure do okapu zrobil swiatelka,a mama ogarnela kuchnie i ja rozpakowalysmy. Niby malo ale zeszlo nam do 1 w nocy... blizej niz dalej...haen, perelka89, biedroneczka1910 lubią tę wiadomość
-
a ja się dzis dowiedziałam od swojego dziecka..
Najpierw ze mam fajnie bo nie muszę chodzić do "żadnej durnej szkoły".
Potem zrobiłam jej herbatkę w termosie (wczoraj kupiłam termosik dla dzidzi, Laura powiedziała ze też by chciała bo miałaby ciepła herbatę w szkole wiec dzis z rana wyparzalam ten termos, robiłam herbatę i studzilam ja żeby miała) no a jak mloda to zobaczyła to popatrzyła z politowaniem i mówi " nie domyslilas się że to był żart? w szkole piję wodę"
I na koniec:
Ja: masz takie bawełniane staniczki czemu wcale ich nie nosisz?
Laura: bo mam za małe
Ja: co cycki?
Laura: nie, staniki
Także drogie mamy, nic tylko się cieszyć że maluchy jeszcze długo nie będą mówić bo później można się wiele dowiedzieć
I poproszę kciuki bo siedzę w kolejce do ginahaen, olimama, Molcia, szczesciara25, Nymeria, Rozmarzona, Ginger84, Ona_89', perelka89, Zorro, MW26, Cebulka, Sajgonara, Kitaja, monia35, biedroneczka1910, MadaLena30, Shibuya, agulla03 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
Pospałam dziś, ojjj pospałam meżulek mi zrobił wczoraj taki mega masaż plecków, nic w nocy nie bolało, przespałam całą noc przytulając się do niego, zwykle boli, kłuje i co chwilę muszę zmieniać pozycje
Ginger jak tam sytuacja na froncie? trzymam kciuki, żeby szybko się rozwinęło
Mała to Twoja Laurka już nosi staniki? kurde, teraz dziewczynki jakoś szybciej się rozwijają, dobrze, że normalnie ze sobą o takich rzeczach gadacie, a nie jest to jakis temat tabu, elokwentna na twoja córuniapewnie się wam nie nudzi:)
Paolka picollo mówisz? hym może też sobie kupić na weekendu nas w Piotrze i Pawle mozna kupić winko 0%% ale smakuje trochę własnie jak picollo, a takiego humoru po nim się nie ma
Madalena dużo jeszcze ci zostało do ogarnięcia w nowym mieszkanku? -
Sytuacja wygląda tak ze po badaniu boli brzuch silne skurcze ale nie regularne. No i już jestem na porodowce.. proszę o kciuki za szybki poród ale przede wszystkim za zdrowie mojego synka;)
Po męża jeszcze nie dzwonie.
I myślę nad ta lewatywa..izulkaa, Rozmarzona, Ona_89', szczesciara25, haen, alus21, Zorro, Mala_Czarna_89, olimama, Kitaja, Molcia, monia35, Nymeria, biedroneczka1910, lula.91, MadaLena30, Shibuya, justa1234, agulla03, natali101 lubią tę wiadomość
-
O cholercia cisza na horyzoncie jeszcze
Czyli jeszcze nic nie przeoczylam
Mala, probowalam Was przywolac myslami,ale paskudnie spalyscie w najlepsze hihi.
Prawda jest taka,ze teraz sie pozytywnie nastrajam,a jak przyjdzie co do czego to bede najwieksza panikara na forum haha
Madzia, to nie liscie i okienka,a dobre fluidy meza Ginger takze dziewczyny bierzcie sie do roboty--> <odezwala sie abstynentka ciazowa>Jestes juz z nami -
nick nieaktualnyMam syna! 3480 i 55cm.
alus21, anet, Mala_Czarna_89, MW26, Ona_89', szczesciara25, izulkaa, moodliszka, perelka89, haen, Ginger84, Marta1986, Cebulka, olimama, Aga_502, mikado, Sajgonara, Rajska, Kitaja, Molcia, Rozmarzona, monia35, Nymeria, biedroneczka1910, lula.91, MadaLena30, madzi4aam, Shibuya, justa1234, agulla03, natali101, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
Ginger ja się zgodzilam bylo to takie nie przyjemne uczucie ale 0 niespodzianek na porodowce
Powodzenia kochana trzymam kciuki by wszystko szybciutko ruszyło i byś tulila jak najszybciej swojego bobasa
Mała trzymam kciuki
resztę później nadrobieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 10:12