Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona_89' wrote:Zorro z tych pierwszych terminów i aktywnych mam to tylko ja i Ty zostalysmy...
A naszym chłopcom coś się nie spieszy
Jestem po badaniu, mam rozwarcie 2cm. Czekam aż mnie wezmą na usg.Mala_Czarna_89, Ona_89', MW26, Molcia, Shibuya, MadaLena30 lubią tę wiadomość
Synuś
-
Ja nie mam takich przemyśleń
wiem ze będzie trudno ale będzie cudownie zobaczycie
miłość w czystej postaci. I oczywiście ze damy radę choć będziemy nie raz mieć wszystkiego dość.
Bo bycie mama to najpiekniejsza zyciowa rolabiedroneczka1910 lubi tę wiadomość
-
Ja tez po wizycie, termin z om na jutro, a i lekarz powiedział że wszystko przygotowane do porodu i tylko czekać. Wczoraj zaczęłam mieć skurcze z krzyża i brzucha jednocześnie, były nieregularne ale macica się już przygotowuje. Galaretka gratulacyjne, ginger trzymam kciuki.
Mala_Czarna_89, perelka89, monia35, olimama, szczesciara25 lubią tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/xnw4yx8djb4ou6hv.png -
A mnie w nocy dziś tak miednica/pachwiny bolały nie mogłam sobie miejsca znaleść do spania
zasnęłam jak maz poszedł do pracy,ale jeszcze zdążyłam na niego nakrzyczeć,w sumie bez powodu teraz trochę mam wyrzuty ... Pospalam do ok 11stej teraz coś brzuch zaczął mnie bolec jak na @ i mam kolejna wymówkę by z łóżka jeszcze sie nie ruszać
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Modliszka ale ze calkiem fikolka zrobil ?wczoraj u mnie gin stwierdził ze raczej u mnie pozycji juz nie zmieni.. Ze bardzo Male szanse.. Z reszta glowka centralnie u góry wiec musiałaby zrobic fikolka dosłownie.
a ja bym chyba z bolu wtedy zeszla.. Wiec lepiej niech juz siedzi tak,jak jest.. Z reszta po co mam sie denerwowac o pępowinę..
Jeszcze max 12 dni !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 11:56
-
Tez się zastanawiam bo mam,sie zgłosić niby 12.11 do szpitala to jest czwartek.. Babka mowila ze dzien wczesniej się zglaszaja babki. Wiec z tego co mówi miałabym cc 13go.. Ale jak wczoraj gadalam z ginekologiem to mowil ze on jest w czwartek w szpitalu..a niby ta kobieta mnie zapisala do niego na zabieg.. Wiec mam rozumieć ze,w czwartek będę miec cc a nie w piatek?
-
Galaretka- gratulacje
Ginger powodzenia:-)
Ale się dzieje, a ja spalam do 11. Wczoraj nie mogłam zasnąć do 2 i tylko Was podczytywałam, bo sił nie miałam by pisać. Coś mnie chyba łamie, mam fale gorąca, łamanie delikatne w kościach..mąż kupił Prenalen, ciekawe czy coś pomoże.
Witam się i ja w rozpoczętym już 37tyg., niestety z bólami jak na @ -
Izulka, całkiem fikołka raczej nie zrobił, ale wypycha się tak jakby w poprzek teraz leżał, a nie główką w dół
No ale może tylko mi się tak wydaje, a on nóżki tak prostuje, że czuję go tak mocno z boku... Dobrze, że jednak w poniedziałek mam jeszcze jedną wizytę...
-
Noi po ktg i niestety rozczarowanie.
Brak skurczy nadal eh.
W przyszlym tyg przed wizyta u gina jeszcze bede musiala chyba pojsc.
Teraz jakas srednio fajna polozna mi sie trafila bo kazala mi lezec w bardzo dla mnie niewygodnej pozycji i wgl mocno mi wcisnelam ten gorny krazek,ze az bolalo.
Nie przyladla mi do gustu o!
Nic sie nie zapowiada,a wiec nakupilam siate slodyczy ku przerazeniu meza i bede zajadala smutki
Mezu biedny siedzial taki zaspany bo po nocce tylko 3h spal i przez to byl rozdrazniony na zakupach.
Teraz poszedl sie polozyc i obudze go dopiero kolo 17.
Galaretka, gratulacje i achhhh jak ja zazdroszcze!
Izulka, chyba zapomnialam nawet co to seks bo nawet mi sie go o dziwo od jakiegos czasu odechcialo i o nim wcale nie mysle
Mamusia pelna para sie robie hihi.
Ginger, trzymaj sie tam Kochana zaciskam mocno kciuki by w koncu cos ruszylo.
Mala, tez bym chciala znac date achhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 12:17
Jestes juz z nami -
Rozmarzona najbardziej podoba mi sie fragment o siatce slodyczy i zahadaniu smutkow, widze ze wiele z nas stosuje te metode w ostatnim czasie:)
Ja dzia zamierzam sobie kupic w kinie nachosy z serem i cole (kusi mnie jeszcze kfc, ale uznalam ze to juz przesada), w koncu ide na film o gotowaniu, to musze miec dobre zaplecze, prawda:)?biedroneczka1910, Cebulka, Rozmarzona lubią tę wiadomość