Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Galaretka tak to się robi super gratulacje!
Anet nie takie typowe staniki- topy takie cieniutkie. Dziewczynki mają szatnie przed wfem z chłopcami myślałam ze krępuje je przebieranie.
A wiec tak:
Na fotelu pełne rozczarowanie: mala owszem niziutko ("wiec będzie bolało") ale szyjka nawet nieodgieta porodowoplwiec umówiliśmy się że jeśli do 8 listopada nic się nie zadzieje to mam przyjechalc do niego do szpitala i zbadamy sytuacje.
Ale potem usg i stare łożysko wiec zmiana ppanow- 4 listopada stawiam się na wywołanie. Aaaaaa! Malutka juz gotowa by przyjść na świat (na usg to dopiero nisko była gin powiedział ze nie dziwi się ze boli) ale chce dać chwile szyjce może sama ruszy.
70kg czyli 18 na plusiedostałam jaoes pudełko z próbkami i lekami i plan porodu
perelka89, Zorro, Molcia, Rozmarzona, monia35, MadaLena30, Shibuya lubią tę wiadomość
-
Galaretka gratulacje
A ja daje na wstrzymanie 40 tyg to 40/tygbędę się martwić po 9 listopada nic na siłę jak będzie chciał wcześniej przyjść nasz syn to świat to się będziemy cieszyć ale termin 9 listopada więc od teraz tego się trzymam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 10:26
-
Galaretka gratulacje:)
Napisz w wolnej chwili co i jak:P rozumiem, ze to CC bylo?
Ginger to pora na Ciebie, chyba ze ktoras wepchnie Ci sie w kolejke:)
Mala no to za max tydzien juz powinni byc po wszystkim. Ciekawa jestem czy akcja ruszy Ci sie sama czy beda wspomagac.
MW widac dzieciaczek jeszcze nie jest gotowy, jeszcze chwila:) -
Ale gin powiedział że w ta środę zobaczymy czy będzie miejsce na porodówce
trzymam się myśli ze u Ginger nie było rozwarcia a rodzi sobie
MW ja mojemu też juz powiedziałam ze albo seksy albo w apteczce jest pojemnik na mocz to niech zrobi co ma zrobić bo jakoś przeraza mnie to wywoływanie...
Aha i gbs ujemnyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 10:42
olimama lubi tę wiadomość
-
A mnie się synek chyba wciska w kanał rodny. Przez całą noc budził mnie ból podbrzusza i to napieranie. Od tego skurczy wiecej. Ciekawe co mój gin dziś powie bo mam wrażenie, że coś się tam dzieje...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
A ja sobie tak leze i mysle.. e jeszcze max 2 tyg mam luzu, spokoju i czasu we dwoje :Pa potem cale życie sie odnieni..
Jakies leki mnie naszły, ze to juz.. Jedno ze doczekać sie nie mogę. A z drugiej strony czuje przerażenie..w końcu będę odpowiedzialna za taka mala istotkę.. Podejmować decyzje o jej dobro...i będę najważniejsza osoba w jej życiu, oprócz jej tatusia
i do czasu pierwszej miłości
...
Także tego, chyba musze się napićWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 11:08
biedroneczka1910, olimama, szczesciara25 lubią tę wiadomość