Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Galaretka i Ginger trzymajcie sie dziewczyny i rodzcie:) bedzie dobrze:)
Zorro majtasy Cie kochana przerosly,no coz trudno sie mowi:)
A ja za duzo forum czytam i przezywam schiz: w nocy poszlam polspiaca siku i faktycznie polecialo dosc duzo (no ale to bylo jak woda/siku) i pod koniec sobie mysle, o dawno takiego duzego strumienia nie bylo (bo przez to, ze jest mniej miejsca to bardziej posikiwanie) no i zacisnelam miesnie i nic nie polecialo. Ale ziarnko niepokoju zostalo: gdyby to byly wody, to by dalej ze mnie lecialo czy bym spinala miesnie czy nie, prawda? W majtasach sucho, przed snem sie opilam i wasze rozkminki mi sie udzielily i bylam tak spiaca, ze wrocilam do lozka i usnelam,
Ktora bedzie taka odwazna i powie, ze to po prostu siku bylo:)?
Paolka_25 lubi tę wiadomość
-
O jaaa Ginger Kochana moja bedzie niedlugo dzidzie tulila
!
Dlatego nie moglam po siuskach usnac!
Teraz to juz wgl z wrazenia nie usne
Inf co i jak, bedziemy w kontakcie.
Galaretka dla Ciebie rowniez duzo sily i wytrwalosci
Zorro wyobrazilam to sobie hihi
Coraz lepsze te opowiesci na nawszym watku.
Kitaja, to samo stwierdzilam jakis czas temu w samochodzie dokladnie pod Slonce,ze z ciemnych jakies rude przeswity mi sie zrobily.
Tez mam geste z natury juz wlosy to o ich ilosc sie nie martwie bo zawsze pomimo wypadania bylo ich multum
Samo wypadanie i ich walanie sie mnie wkurza.
A my na 11 ktg niech sie cos ruszyyyyy.Jestes juz z nami -
A ja sie coraz bardziej nakręcam ze nie będę wiedziała jak sie wody bedą sączyły przez to ze mam więcej takiej mlecznej wydZieliny teraz pod koniec,nosz kuzia mac jak nie urok to s....a zawsze sobie coś do tego łba wbije i cieżko pozniej mi przetłumaczyćCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja ja dalej nie wiem napewno czy to wody teraz jest spokój nic nie cieknie. Lekarka tez po badaniu jednoznacznie nie stwierdziła czy to wody. Gdyby nie krew to pewnie czekałabym w domu na rozwój sytuacji. Skurcze dalej co 7min wiec zero postępu:(
-
Kitaja wrote:A ja sie coraz bardziej nakręcam ze nie będę wiedziała jak sie wody bedą sączyły przez to ze mam więcej takiej mlecznej wydZieliny teraz pod koniec,nosz kuzia mac jak nie urok to s....a zawsze sobie coś do tego łba wbije i cieżko pozniej mi przetłumaczyć
Oo ja tez mam taka wydzieline:) teraz jeszczs Ginger napisala o saczeniu sie wod, to juz w ogole nam zakrecila w glowie. -
Kitaja, spokojnie mysle,ze poznamy te chwile bo tez sie zastanawiam jak to bedzie.
Wydzielina jak mleczna i jej wiecej to normalne bo tez taka mam teraz w wiekszej ilosci.
Nie sresuj sie Kochana bo na pewno do tego po czasie dojda skurcze
Haen <nono> Mezu zaraz wraca z pracy musimy poczekac do kolejnej nocki
To bedzie straszne co napisze,ale cora zabiera mi cala urode bo juz tak mnie wysyfil na szyji,ze szok!
Jak nigdy doslownie i nie moge sie tego pozbyc <krzyk>Jestes juz z nami -
Mi gin zawsze powtarza,ze to typowa wydzielina ciazowa - mleczna w wiekszej nawet ilosci
Nie wiem jakos z wodami nie panikuje bo cos mi sie wydaje,ze pojda raz,a konkretnie takie odczucie wewnetrzne
Ginger Kochana ciekawe jak to sie wszystko teraz potoczy,a dokladnie kiedy dokladnie sie akcja rozkreci
Tu sie tyle dzieje,a dziewczyny spia.
Nic tylko przyniesc popcorn i czekac na rozwoj sytuacji
Nie no zartuje oczywiscie,ale jestem podekscytowana,ze coraz wiecej sie dziejeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 06:31
olimama, Mala_Czarna_89, biedroneczka1910, perelka89 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Emocji co niemiara.. Ciekawe czy zasne jak malz do pracy pojedzie...
Uwielbiam to stwierdzenie ze porodu nie da się przeoczyć..:p nie dowiem się póki się nie zacznie :pogladalam kiedyś taki film ale tytułu nie pamiętam. Dziewczyna co chwilę chodziła na dół do rodziców ze to już a to nie już..