Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
myślałam ze ktos urodził jeszcze a tu nic
Dzisiaj jadę na groby alr nie mam sie totalnie w co ubraćchyba ubiorę kurtkę zimowa bo jednak nie chce się zaziębić na koniec..
W ogóle waga mi spadla.. Co dziwne bo jem tyle samomoze cos zwiastuje ?
-
A ja problemu ze spaniek nie mam ... Bo wykonczona jewtem po kazdym dniu... Wczoraj dopiero o 2:30,dojechalismy do tesciow ale sie juz wyspalam no i spalam po drodze
Zorro co z Twoim adresem? Bo mam juz wszystkie koperty zaadresowane i nie ukrywam ze wygodnie bylo by mi wyslac wszystkie jednego dnia... Tak wiec czekam -
witam mamuśki
Ostatnio pisałam Wam, że nie wiem co to zgaga- dzisiejszej nocy się dowiedziałam i szczerze wam współczuje, że macie to niemal codziennie, coś strasznego, co chwile mi się odbijało, a w gardle paliło, jakby tam ktoś pożar wywołał, chyba wiem z czego, wczoraj robiłam wieczorem babeczki i podjadłam trochę masy z miski, a potem cierpiałam, dalej coś czuje, ale już znacznie mniej
od kilku dni meeega boli mnie głowa, nie wiem czy coś mnie zbiera, czy jakieś ciśnienie niskie, hym zaraz kawę sobie zrobie
Skarb dziękuje, urocza Twoja córunia, zresztą wszystkie te bobabki wasze są takie kochane, jak na nie patrze to nie mogę uwierzyć, że ja w sobie też jakiego noszęniesamowite to jest, serio
Madalena ja też raczej nie mam problemu ze spaniem, kłade się max o 22 i wstaje koło 8, fakt faktem w nocy sikajki są, ale potem zaraz zasypiam
ale ty to w ogóle zapracowana babka jesteś
Shibuya zaciskam kciuki, to pisz od razu, czego się dowiedziałaś, może akuratbo widzę, że też już się doczekać nie możesz
Ginger, Mała jak maluszki? Mała myślę, że ten ból szybko minie, a masz już melczko dla małej? bo pisałaś, że wczoraj ssała, czy stymulujesz cycorki póki co?
oprócz maści słyszałam, że pomaga jak się sutki własnym mlekiem posmaruje, może akurat?
Shibuya, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry. W końcu się wyspałam! Zgaga nie męczyła. Co prawda poszłam tez późno spać, bo po pierwszej, ale dzięki temu zasnęłam szybko.
W nocy miałam schiza, że wody mi odeszły. Przebudziłam się i poczułam, że mam mokro między udami. No ale niestety okazało się, że po prostu byłam tak mocno i szczelnie przykryta, że się zwyczajnie spociłamcóż to było za rozczarowanie!
Na dziś mam termin z usgale jakoś kiepsko to widzę
jak dzisiaj nie urodzę, to Mały ma nakaz siedzenia w brzuchu co najmniej do 3
nie obchodzi mnie to!
izulkaa, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja, nadrobilam was z wczorajszej nocy, dnia i dziś troszkę tego było, a ile się działo!!!!
Gratulacje dla "nowych" mamusi
Ginger super, że się udało po tym bólu co się nacierpialas, Marcelek wynagrodzi :-*
Mała rzeczywiście ekspresowy poród, a że bolało musiało boleć toż to jedyny naturalny ból jak mówiąi Nadia urodzona w piątek jak chciałaś
Dużo zdrówka dla was i szybkich wyjść do domq.
Która następna bo już się przyzwyczaiłam że się dzieje i dzień bez akcji na forum to jakoś dziwnie tak
Ja wczoraj byłam na zakupach stanikow do karmienia, a potem na spotkaniu z moją położna ale super babka!!! Podejście mega takie jak ja, więc od razu się dogadalysmy co i jak. Szpital wybrany,dostałam paczkę prezentów, pocwiczylysmy pozycje, metody oddychania i mogę rodzicza dwa tyg jeszcze raz się spotkamy, jak przeczytam jej książkę i mnie zbada
A dziś relaks, fryzjer, i impreza urodzinowa kumpla w lokalu, mam nadzieję że wytrzymam choć do 12Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 09:49
-
Molcia mi hemoroid wyskoczył znowu w środę czyli jak się wszystko zaczynalo. Chyba od ucisku małego.. niestety po porodzie jeszcze gorzej jest katastrofa:/ ale ty masz mieć cc to mam nadzieje nie będzie tak źle u ciebie.
-
Mala gratulacje ..jestes Wielka
Ginger tez gratuluje... ale zes sie nameczyla ...mimo to jestes teraz szczesliwa majac maluszka przy sobie a to wszystko rekompensuje
hemoroidy..... kurde dziewczyny w 2giej ciazy 2tyg przed porodem/naturalnym tak mi wylazly ze siadalam pomiedzy dwa krzeselka ,inaczej dupe urywalo....a przy porodzie to darlam sie jak poparzona taki bol...nie wspomne juz co bylo pozniej...a feee .ze tez musimy jeszcze z tym sie meczyc[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
a to wam opowiem jak bylo wczoraj na usg
oczywiscie naczekalam sie 2h...usg wpozadku...mala urosla mimo iz za mala bo wymiarowo 34/35tydz a wczoraj 38t2d. przeplywy wpozadku,wody tez
pozniej tez sie naczekalam bo bizzy w szpitalu/porody/...zrobili mi ktg,pisaly sie lekkie skurcze...pozniej po raz pierwszy badania dowcipne w tej ciazy ..bo to nie Polska/Irlandia... szyjka skrocona .zastanawiala sie nad przebiciem wod plodowych ale stwierdzila ze poczeka az mala zejdzie jeszcze nizej zeby mi bylo latwiej rodzic.
bede miala wywolywany porod we czwartek ze wzgledu na ta 2naczyniowa pepowine..stracha juz mam nieziemskiego noi te hemoroidy przy porodzie mnie dobijaja...ich sie boje
pozatym juz nie moge sie doczekac az zobacze swoja coreczke ...zdrowa ....
bardzo na to licze i modle sie zeby ta pepowina nie przyczynila sie do jakichs wad serca lub nerek....musi byc kurde dobrze.
pozdrawiam was dziewczyny i zycze szybkich i w miare bezbolesnych porodow
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Melduje sie po mega nieprzespanej nocy, jak narazie chyba najgorszej.
Niedosc,ze niepokoj dziwny mialam ciagle,bole okresowe,spojenie rwalo na maksa juz nie tylko przy chodzeniu,ale i lezeniu czy siedzeniu.
Nie moglam znalezc sobie dogodnej pozycji i sie meczylam bolesnie bo to spojenie rwalo najgorzej.
Mezu przyszedl rano z pracy,a ja oczy jak 5 zl i dalej nie moglam spac.
Czuje sie zmeczona ;/
Pojde zaraz glowe umyc bo az cala sie spocilam od tej nocnej mordegi i wole byc przygotowana choc to tylko pewnie takie straszenie,a jeszcze nic sie nie zapowiada.
Ginger, odzylas widze troszke po nocy ciesze sie
Slicznego masz tego Maluszka i nie dziwie Ci sie,ze nie mozesz sie od niego oderwac slodziak
Shibuya, dziwny bol brzucha po seksach nie?
Zauwazylam,ze jak juz ktoras sie brala za seksy to pozniej odczuwala bole brzucha.
Ja sie seksilam juz dawnego temu,ale bolu juz po nie idzie zapomniec
Widze nocne obchody byly,ale ja juz bylam tak zmeczona po mimo braku snu,ze nie dalam rady wejsc.
Jestes juz z nami -
ale ludzie mają tupet..
Pisze koleżance że mam przeczucie że będe niedługo rodzić.. a ta się pyta czy może w przyszłym tygodniu przyjechać ;/ pff.
odpisałam że nie planuje już nic od jakiegoś czasu bo w każdej chwili może się zacząć coś dziać. ja nie wiem jak tak można.. ;/
rozmarzona też czułam ból spojenia wczoraj.. rwało mnie nawet na leżąco.. dziwne uczucie jakby coś mnie rwało za pipkę od środka.. jak wstałam to czułam że tyłek się rozerwie.. dzisiaj na szczęście spokój..
ale za to mam wodnistą wydzieline.. ( to nie wody, bo w szpitalu miałam podobną i mówili że ok ) czuje mega zmęczenie i spać się chce chociaż w miare spałam od 22 do 7 z przerwami oczywiście na siuśki ale zasypiałam od razu praktycznie. wyskoczyły mi zajady na ustach.. ;/
edit. chyba nie pojade jednak na groby.. ponoć już wczoraj dużo bardzo ludzi było na cmentarzach więc jak byśmy mieli daleko stanąć to nie dojde.. poza tym boje się troche jechać samochodem że mnie wytrzepie.. już wracając od gin ostatnio przeżywałam katusze..
zwłaszcza podczas skurczy mega dotkliwy ból..;/
no i jeszcze jedna rzecz przemawiająca za zostaniem w domu..dojazd do mojego szpitala w których chce rodzić jest utrudniony bo jest blisko cmentarza, więc jak by się coś działo to nie pojade godziny tylko 3 do niego.. do poniedziałku drogi zamknięte niektóre w pobliżu.. w ostateczności pojechałą bym do mojego szpitala ale jednak nastawiłąm się już na szpital w krakowie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 10:42
-
nick nieaktualnyMolcia wrote:Witam się i ja, noc ok niestety mam straszny problem z hemoroidami wczoraj tak okropnie mi się powiekszyly nie wiem od czego to bo nie mam problemów z wypróżnieniem
Ja w końcówce ciąży miałam straszne, bolało, piekło, swędziało i nic nie pomagało. Po cc ani śladu
Molcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie też się pojawia ból spojenia, w ogóle czuję silny ucisk na dole myślę że stąd te hemoroidy
jadę kupić staniki do karmienia, muszę jeszcze kupić ten krem do brodawek i kosmetyczkę i teoretycznie będę się już mogła całkiem spakować do szpitala