Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dopiero co narzekałam na nudę a moje dziecko teraz tak w brzuchu szaleje, ze mam nadzieje ze przez pępek nie wyskoczyCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja : kochana napatrzeć się nie mogę na swą corunie , normalnie sami już widzimy że się powolutku robi taka papulasna i jak weźmie się ją na ręce to jest cięższa
Tylko kiedy mój zięć myśli pojawić się na świecie?
hihi dziękuję :* Dziś moj mąż ma urodziny tak mi się wbiło w glowe i sobie na fb ustawiłam, ja mam 24 grudnia
Co do tabletek przeciw bólowych, u mnie w szpitalu podawali, były też takie kobiety ze wolały to prawie co chwilę choć trochę bolałoJa mimo tego cholernego bólu szwów dalam radę bez przeciwbólowych, stwierdziłam że jak to wczesciaczek to powinnam się starać najlepiej wcale się nie faszerowac i z tymi myślami zacislam żeby i wytrzymałam
Ale MAŁA Ty kochana się nie mecz tylko coś lyknij! :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 02:03
Kitaja lubi tę wiadomość
-
Ehh,a ja mam problem ze snem ;/
Zapadlam w stan czuwania po czym przebudzilam sie i mala mocno mega sie wypinala szczegolnie po lewej str robiac to w regularny sposob.
Przez chwile wydawalo mi sie,ze brzuch sie lekko napina i sobie zaraz zaczelam wkrecac "a jak sie cos rozkreci?".
Usiadlam,wiec na chwile do lapka,a teraz zgaga i ogolnie strasznie spojenie lonowe mnie rwie przy siedzeniu, badz ruszaniu noi bol jak na okres.
Moze na dniach cos z tego bedzie albo bedzie od tak zwyczajnie bolesnie.
Jestem glodna,ale nie chce mi sie robic jesc.Jestes juz z nami -
Ja wam dam kakałko!
Chciałam wytrzymać ale się nie da pospalam może z godzinę tak mnie rwie szew. Trzeba tu było wcześniej zajrzeć! Poszłam teraz do dyżurki i dostałam paracetamol mam nadzieję ze choć godzinę jeszcze pospie.
Nadia jest na oddziale noworodkowym mama nie dala rady.
Kitaja właśnie ze w ogóle nie krzyczałam tylko hm pojekiwalam a jednak gardło zdarte.
Sutki smaruje bepanthenem ale aż strach przyłożyć corcie z rana wczoraj zdarla trochę skory. Haha zaczyna się macierzyństwo na nowomimo wszystko psychicznie cudnie
A dokladnie dobę temu zaczęłam się modlić by w końcu się zaczęłomoremi lubi tę wiadomość
-
Cisza przed burza u listopadowek
dziś ostatni dzień października yeeee. Zorro a jak tam u Ciebie w spa,postanowili juz coś lekarze? A może juz po wszystkim ?
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Ona jak ja Ciebie rozumiem ja nie mogę sobie miejsca do spania znaleść,zazdroszczę mężowi ze tak smacznie śpiCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Dzień dobry;)
My się właśnie się karmimy. Mały był w nocy ze mną ładnie spal ciężko go wybudzić na karmienie. W nocy tez wzięłam paracetamol ze względu na hemoroidy bo okropnie bolały i nie dało rady zasnąć.
Mała po drugim porodzie dużo bardziej boli jak macica się obkurcza dobrze ze wzięłas tabl. Mnie na szczęście nie boli
Szewki mam dwa malutkie w sumie nawet nie musiałabym ich mieć bo nie nacieli mnie i nie pękłam tylko jakieś min otarcie się zrobiło wiec zapytali czy chce szew. Także dałam założyć na wszelki wypadek