X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona która zaskoczy ? Każda by z nas juz chciała ;-) a tym bardziej jak sie coraz więcej mamusiek rozpakowywuje ;-) tez zwróciłam uwagę,ze większośc porodów zaczyna sie w nocy lub nad ranem ciekawe czemu ?!

Rozmarzona lubi tę wiadomość

Czekamy na Ciebie coreczko
    d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia
    Słaba morfologia nasienia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ooo ten wpis Izulki gdzies mi ulecial z kolejnymi porodami,a w tym moim :)
    Dobrze wiedziec hihi.
    Czyli stad moje parcie na depilacje mowisz :D

Moremi, dzieki za info na pewno sie przyda :)
    Juz poinformowalam Meza.
    Hmm ciekawe dlaczego w 600 gram szczescia tego nie przestrzegali wsrod wczesniakow jak ten maz tej smiesznej Angeliki po nia z kwiatami wbil.
    Taka tam rozkmina :D

moremi lubi tę wiadomość

Jestes juz z nami :)
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia, rewelacyjne zdjecie az sie rozkochalam :)

Kitaja, pewnie w nocy znowu obchod zrobie jak bede szla siuski i sie na ktoras rodzaca nadzieje :)
    Jakos mam do tego szczescie bo i u Olci wbilam jak wstawila info nad ranem,Ginger i Mala tez nad ranem tutaj spotkalam takze ciekawie :)hihi

haen, chyba musimy zaczac stawiac nocne warty hihi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 19:37

moremi lubi tę wiadomość

• haen Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi tez sie udalo wspoluczestnuczyc w porodzie, najbardzuej chyba Buffy:D

Dziewczyny mam rozkminke: kupilam taka kieszen i na metce jest przekreslony bok lozeczka dzieciecego. Macie pomysl co stanowi zagrozenie?:D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c40abf45ebe.jpg

Buffy lubi tę wiadomość

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Anulaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to jeszcze tydzien chce zaczekać, jutro dopiero skrecamy lozeczko:))) nie moge sie doczekac :):):):)

c90323df7758ecad7a5d66fcd7ed825d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Ona_89' Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedroneczka1910 wrote:

Ona, zazdroszczę że mąż wpadł na taki pomysł :) mój w życiu by sam nie pomyślał, w ogóle jeśli chodzi o ten temat to wkurza mnie, bo ostatnio tak się wycwanił, że nic mi nie kupuje tylko chce mi dać pieniądze bym sobie sama coś kupiła! a ja bym chciała, żeby mnie jakoś zaskoczył a nie leciał tak na łatwizne! a prawda jest taka, że jak mam już te pieniadze to szkoda mi ich na siebie wydać i potem się rozchodzą nie wiadomo gdzie.

Chyba miałaś na myśli izulkę, bo mój niestety też na to nie wpadł.
    Anulaa wrote:
    A czy ktos ma jakies info od aparatki odnośnie paczek? Szczesciara - moze ty cos wiesz bo wiem ze czekasz...? I czy ktoras ma nr tel i moze mogłaby zapytac w moim imieniu czy moje zamówienie jest w ogole zrobione? Bo nie mialam zadnego info... jesli tak to bede czekac cierpliwie na wysylke, a jesli nie to juz jakos inaczej sie zorganizuje....

Z tego co wiem to paczki, które do was nie doszły - wróciły do aparatki, a ona teraz po cesarce obolała i z trójką dzieci, a w dodatku w trakcie przeprowadzki i nie ma pewnie biedna czasu żeby wszystko ogarnąć.

Pe. Es. Mała jak ty to zrobiłaś, że chciałaś urodzić w piątek i urodziłaś? :)

izulkaa lubi tę wiadomość

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny udalo sie... Maz juz zmywa podlogi :)
    Rozpakowal kartony.. No ok zostaly 3,z pierdulami itd bo nie mamy gdzie gdzie schowac/poukladac...ale w niedziele wracamy od rodzicow juz na swoje !!! A z urzadzenie sie tu to i tak nam troche zejdzie.. Ale wszystko w swoim czasie na spokojnie!

Madzia sliczna jest Nadia, takie usteczka tylko calowac.. :)

Moja Hanula tak sie wypiela - myslalam ze przez pepek wyjdzie...!!

Wzielam nospe bo cos mnie brzusio pobolewa, a magnez lekarz kazal brac do 38tg.

Ona_89', perelka89, haen, Rozmarzona lubią tę wiadomość

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka wyszla ze szpitala, chciala wczoraj ogarnac paczki i dzis je wyslac...
    Dzis dostalam esa z pocztexu ze nadsno paczke ucieszylam sie ale po sprawdzeniu okazalo sie ze to paczka do mieszkania a nie od Aparatki...

Ciekawe czy wyslala...

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • Ona_89' Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitaja wrote:
    Rozmarzona która zaskoczy ? Każda by z nas juz chciała ;-) a tym bardziej jak sie coraz więcej mamusiek rozpakowywuje ;-) tez zwróciłam uwagę,ze większośc porodów zaczyna sie w nocy lub nad ranem ciekawe czemu ?!

Któraś z nas napisała, że w nocy organizm jest bardziej czujny, a w ciągu dnia mamy za dużo zajęć i wtedy dzieci nie chcą wychodzić :P
    madzi4aam wrote:
    Ciotki. To z naszej dzisiejszej sesji. Moje 14 dni <3. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f05eb35f3c2.jpg

Jaka świetna sesja! A Nadia jest cudna!!! Masz więcej zdjęć? Pochwal się!

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
  • Anulaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona dzięki za info, tylko ze ja nawet nie wiem czy w tych wyslanych paczkach byla moja, bo aparatka nic mi nie pisala... moze to nawet nie uszyte jest:/ a wczesniej juz raz wysylala mi paczke i normalnie doszla..
    No nic, czekamy :)

• Cebulka Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haen a z czego jest ta kieszeń?

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzi4aam cudna córcia i świetne fotki, pochwal się jeszcze...

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm haen dziwne,ze tego nie mozna z boku lozeczka wieszac bo wyglada na normalny przybornik.
    Tym bardziej,ze to z zewnatrz lozeczka wisi i w nogach,wiec nie wiem o co moze biegac.

Ona, tez wlasnie slyszalam,ze za dnia kobiety sie tak nie wsluchuja w swoj organizm pochloniete roznymi zajeciami nic nie zauwazaja,a w nocy akcja sie toczy w najlepsze :)

Madzia, to super wiesci ;)

Hmm dzisiaj moj idzie na nocke,jutro wstanie i idzie na 17 z powrotem do pracy,a jak sie cos zacznie ;/
    Wolalabym by byl wtedy ze mna.
    Niby jeszcze nie rodze,ale jakos dziwnie niespokojna jestem,ze przeciez to sie moze zaczac w kazdej chwili.

• szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulaa wrote:
    A czy ktos ma jakies info od aparatki odnośnie paczek? Szczesciara - moze ty cos wiesz bo wiem ze czekasz...? I czy ktoras ma nr tel i moze mogłaby zapytac w moim imieniu czy moje zamówienie jest w ogole zrobione? Bo nie mialam zadnego info... jesli tak to bede czekac cierpliwie na wysylke, a jesli nie to juz jakos inaczej sie zorganizuje....
    Nie mam żadnego kontaktu podalam milion wiadomości ale nie opisuje więc odpuscilam...ale czekam

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem ostatnio padnieta...godzina 19 i chętnie szła bym spac...meczy mnie nawet siedzenie. Hard.ledwo dotrwałam do tej godz.tylko po to żeby przespać jakos noc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 21:35

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona zajadaj się słodyczami bo coś czuję, że twoja córeczka chce ci numer wywinac i wyjdzie 1 listopada. No a potem dietka matki karmiącej...

Rozmarzona lubi tę wiadomość

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izulkaa wrote:
    Ale jestem ostatnio padnieta...godzina 19 i chętnie szła bym spac...meczy mnie nawet siedzenie. Hard.

Izulkaa mam to samo, ale co z tego jak przez te wszystkie bóle i dolegliwości zasnąć nie mogę...

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cebulka, ostatnio tutaj koncerty zyczen w zaskakujacy sposob sie sprawdzaly jak u Malej,ze urodzi w piatek np hihi :)
    Odstawienie pozniej slodyczy mysle,ze nie bedzie problemem bo juz kiedys z nich zrezygnowalam,a jestem strasznym lasuchem (chociaz teraz mnie przeraza jaki mam pociag do lakoci i pojawia sie zwatpienie :)).
    Nie wiem czy nie zasugeruje sie rada poloznej by jesc to co zwykle oprocz wiadomo tych ciezkich rzeczy.
    Bedziemy obserwowac maluszka jak reaguje na pokarm :)

Ale mi ciezko brak miejsca na cokolwiek wszedzie czuje mala.

A reszta dzieewczyn jak sie czujecie??

• Anulaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez ciezko, chodzic, oddychac. W nocy spie dobrze, jak suseł ;) ale miewam problemy z zaśnięciem bp zawsze nogi mnie kręcą :/ ale to jest wkurzające! !!!! No i jak sie przekrecam z boku na bok to brzuch ciagnie...

• mikado Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgaga!! Takiej jeszcze nie miałam. Na noc chyba rennie wezmę... Skutki mnie kluja nie wiem czemu a mały bombarduje żołądek...

Ja chcę już żeby było po...

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
‹‹ 1749 1750 1751 1752 1753 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ