Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
kitaja no szybciutko seksy sprzątanie i coś ruszy może
z niecierpliwością czekam na zięcia
Kitaja lubi tę wiadomość
-
Ona dokladnie cos takiego ok niech cwiczy jesli ma to w czyms pomoc☺ skarb to bardzo milo slyszec takie slowa szczegolnie od najblizszych wlasnie a jak nikolcia wrzuc jakies aktualne zdjecie ginger ty chyba juz wczesniej mialas hemoroidy? Moze w szpitalu cos ci dadza ? Odpoczywaj teraz jak tylko to mozliwe Mala twoj m byl przy porodzie?
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Ginger po tych trudnych 9 msc a i u Ciebie doliczajac czas wczesniejszy (bo sama tez nigdy tego nie ukrywalas) szczegolnie ciesze sie Waszym sZczesciem;)
Na samym poczatku mnie ujelas, jak pisalas, ze robisz domowe kompoty, bo Patryk tak je lubi. Pomyslalam sobie, wow niezle mloda laska i sie bawi w kompoty truskawkowe:)
A potem zobaczylam Wasze wspolne zdjecie i wszystko fajnie polaczylo sie w calosc:)
Wytwarzacie jako rodzina cos fajnego w sobie.
Wielkie gratulacje!!!Ginger84 lubi tę wiadomość
-
madzi4aam wrote:moj W. Uparł się na Nadie.. odwidziła mu sie Ada.. i została zarejestrowana w urzedzie NADIA:)
Aga502 widzę ze na bieżąco starasz się uzupełniać pierwszą stronę a madzi4aam w koncu nam się pochwaliła imieniem malej takze jednak nie Hania. Magdalena30 chyba spodxiewa się Hani:)
MadaLena30 lubi tę wiadomość
-
Ona,u mnie tez wczesniej nie bylo zadnego postepu takze chociaz i z takiego sie cieszylam,ze cos sie tam otwiera
Podejscie gina,ze to jeszcze nie to jednak ucielo mi skrzydla.
Ja bralam magnez jeszcze jakies pare dni temu przez chwile,ale bardziej na skurcze nog,ktore mnie lapaly w nocy.
Teraz juz staralam sie wgl nie brac.
Moze jak mamy podobne postepy to podobnie urodzimy?
Ginger, wspaniale widziec Cie taka szczesliwa cos cudownego
Mialo na dzisiaj byc nowe fifi,ale w sklepie nie bylo,wiec sobie zazyczylam rafaello od meza hihi
Kazalam mu tez kupic golarki bo sie skonczyly,a kto wie nigdy nie wiadomo kiedy sie przydadzaperelka89, Ginger84 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Ginger gratuluję. W końcu masz nagrodę za ten ciężki okres ciąży.
Życzę dużo zdrówka dla Ciebie i Marcela.
Teraz czekam na relację jak wrocicie do domu i jak Patryk zareaguje na brata.
A tym czasem czekam na Nati i zmykamy o 19 na Halloween partyGinger84, moremi lubią tę wiadomość
-
To lubimy podobne rzeczy bo ferrero tez lubie,ale cholernie drogie jest i wkurza mnie,ze nie sprzedaja tego w trojpaku jak rafaello
Za to mam duza paczke rafaella,wiec do jutra moze cos zostanie hihi
Chodz podziele sie, zajemy smutkihaen lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Zaczelam dawac Mezowi aluzje,ze nie chce pomoc Oliwce wyjsc na swiat to dzisiaj sama musialam sie troche pogimnastykowac przy sprzataniu.
Skomentowal,ze cos zaraz narobie i ze mam lezec i rosnac bo Oliwka bedzie wiedziala kiedy ma wyjsc.
Foch -.-biedroneczka1910, moremi lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
nick nieaktualnyhaen, ale i tak nikt nie pobije Twojej dzisiejszej nocnej zachcianki na śmietanę 18%
no rozbawiłaś mnie nieźle
Perełka, nic pilnego, w wolnej chwili tylko zerknij
Właśnie kończę bujać się na piłce i lecę się kąpać, muszę dziś włosy umyć a powiem Wam że bardzo tego nie lubię (mam długie i kręcone ) no i mam taki plan, że sobie je dziś wyprostuję ale nie wiem czy podołam, bo tracę na to godzinę. -
Rozmarzona wrote:Ona,u mnie tez wczesniej nie bylo zadnego postepu takze chociaz i z takiego sie cieszylam,ze cos sie tam otwiera
Podejscie gina,ze to jeszcze nie to jednak ucielo mi skrzydla.
Ja bralam magnez jeszcze jakies pare dni temu przez chwile,ale bardziej na skurcze nog,ktore mnie lapaly w nocy.
Teraz juz staralam sie wgl nie brac.
Moze jak mamy podobne postepy to podobnie urodzimy?
Izulkaa nam wrozyla ze bedziemy następne wiec moze faktycznie w tym samym dniu pojedziemy na porodowke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 17:39
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Skarb supere:) aż milo cos takiego czytać a co,dopiero słyszeć
Pewnie mąż jest dumny ze urodziłaś mu śliczna córcie
Pewnie chcial powiedziec przez to ze służy ci bycie mamana pewno jesteś szczęśliwa ze masz nikolcie wiec to widac
!
A jak rodzinka. Odwiedza was ? Co postanowiliście z chrzcinami ?
Ona prawdopodobnie wie co robi, ale ja mysle ze jak będzie chciała to wyjdzie i jak będę brać te lekiale biorę zapobiegawczo chociaz mniej o polowe niż kazał
co ma byc to bedzie
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona wrote:To lubimy podobne rzeczy bo ferrero tez lubie,ale cholernie drogie jest i wkurza mnie,ze nie sprzedaja tego w trojpaku jak rafaello
Za to mam duza paczke rafaella,wiec do jutra moze cos zostanie hihi
Chodz podziele sie, zajemy smutki
Ja dzisiaj skromniutko bo taka malutka paczke m&ms zjadlam
To czego nie lubie to wisni/czeresni w alkoholach, w ogole cukierki z alkoholem mi nie leza.
Ale orzeszki w czekoladzie czy sliwka (tylko nie taka z otoczka, tylko sama sliwka i czekolada) pyszne sa:)
I wafelki kakaowe i rozbieranie ich warstwa po warstwie:)Rozmarzona, Kitaja, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Haen, nie martw się, ja też lubię śmietanę 18%
Taką bez zupy i bez sałatki
Perełka, niestety nie mam innego wyjscia jak czekaćStaram się nie stresować, bo jestem pod fachową opieką. Tym bardziej, że jak pytam jakie mają plany co do mojej osoby to dostaję konkretne odpowiedzi, więc wiem na czym stoję.
Dziewczyny, ja jestem żywym przykładem na to,ze rozwarcie, mocno przyparta główka i skurcze nie są wcale zwiastunem szybkiego porodu. Po tych objawach lekarz stwierdził,ze urodzę w 37tc, a tu 40tydz 2dz i nic z tego...
Pocieszę Was,że już kilka moich współlokatorek urodziło- akcje rozkręcały się dosłownie w moment (bez wcześniejszych zwiastunów).
Ginger, a Ty dałaś radę zupełnie sama czy pomogli Ci oxy?Rozmarzona, biedroneczka1910, moremi, haen, Paolka_25 lubią tę wiadomość
Synuś
-
Ona obstawiałam,tez biedroneczkę
a siebie w czasie 6-12.11
Maz dzisiaj posprzątam bo stwierdziliśmy ze,jedziemy na groby jutro. Raz żeby podjechac bliżej cmentarza..a wiadomo zd w niedziele,to nie latwa sztuka znaleźć miejsce.. A 2 ze w razie czego lepiej z domu jechac niż ze szpitala na porodowkeno k jutro załatwimy szybki sprawę a w niedziele,jak byśmy jechali do teściowej to by zyc nie dala i kazala na obiad przyjechać...
Moj się dzisiaj niesmialo pytal co bym chciała,za prezent dostaćna co,ja z glupia pytam,ale z jakiej okazji
na co on cisza.. I mówi ze nie ważne
pfff
biedroneczka1910, moremi lubią tę wiadomość
-
Mojemu pewnie nawet do głowy nie przyszło zeby mi dać jakiś upominek za ten ból. Także się ciesz ze pyta :p
My tez pewnie jutro podjedziemy na cmentarz ten bardziej odległy a w niedziele pojdziemy na ten w naszej miejscowości.izulkaa lubi tę wiadomość