Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozmarzona wrote:Haha Moremi widze Ciebie tez dzisiaj nosi ze sprzataniem
Moj jak wstanie pewnie mnie opieprzy,ze sprzatam,ale tu sie waza takie losy ;)hihi
Mogę już ogarniać, ale najpierw zrobię sos pieczarkowy do placków ziemniaczanych.
Ale już trzecie pranie robię. Kuchnia prawie ogarnięta, mąż dokończy. Przebrałam posciel i część wywaliłam. Zostanie łazienka - doszorować płytki i szybę prysznicową.
A od rana kłuje mnie szyjka i mam częstsze skurcze (w końcu wiem, że te spinanie brzucha jakby się mały prostował, to wlasnie to). Ale nic nie boli, nie ciągnie, brzuch nie opadł.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Moremi tez mialam z wczoraj sos pieczarkowy z filetem z kurczaka,ale do makaronu
Lubimy z posypanymi swiezymi pomidorami bo nie jest wtedy takie mdle,a orzezwiajace.
U mnie narazie zero skurczy,wiec Oliwka jak narazie ma w nosie wygibasy przy sprzataniu mamusi
Ja juz kilka tur mycia garow mialam,umylam gazowke,podloge w kuchni,wysprzatalam lazienke,zlozylam pranie i wstawilam kolejne,a takze ugotowalam na swiezo makaron i odgrzewalam sobie jedzonko.
Troche sie naschylalam i teraz czuje plecy czas chyba sie polozyc
Mezu spi w najlepsze,a wiec relaks przed tv.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 15:53
moremi lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Hahaha wielkie porządki u listopadowek, które chcą być październikowymi mamami
Wszystkie bierzemy przykład z Ciebie Mała
fajnie Aniu,ze zdałaś nam szczegółowy opis z porodu jakoś tak nastroił mnie pozytywnie,ze nie zawsze jest cieżko i dluuuugo ,także życzę sobie i każdej z was takiego porodu no i podziwiam Ci, ze miałaś sile pare h po porodzie zdać nam szczegółowa relacje ,strasznie pozytywna z Ciebie osoba
no a co do sprzątania to ja mam właśnie okna pomyte i podłogi wypastowane i nie mam nic przeciwko by akcja zaczęła sie wieczorem i jutro zaczynam 38tydz 0 d,Jasio do dziela wyłaź
Magdalena jeżeli chodzi o naszego Yorka ,to jak wrócimy do domu to chcemy dać mu powąchać pieluszkę małego, no i najważniejsze by go nie odtracic ! A co do spania nasz śpi na swoim legowisku koło naszego łóżka przychodzi czasem do nas,ale zawsze leży wtulony w męża ! Boje sie trochę bo Yorki są dość zazdrosne, ale bedziemy starać sie mu poświęcać uwagę tak jak do tej pory .
perelka89, perelka89, Rozmarzona, moremi, MadaLena30 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Rozmarzona wrote:Ona, a co do miekkiej szyjki i rozwarcia na centymetr to mialam to samo w pond na wizycie,ale gin wcale mi nie przepowiadal,ze na dniach urodze.
Tak na pocieszenie
Miejmy nadzieje ze u mnie to coś znaczy bo do tej pory byla twarda i zamknieta i ani widu ani slychu a teraz coś się zadzialo, jednak mówił że główka jeszcze nie weszła w kanał rodny, wiec chyba muszę czekac na obniżenie brzucha.
Aha. Lekarz powiedział że nactym etapie ciąży nie bierze sie juz żadnych magnezow, nosp, luteiny itp bo to wszystko zatrzymuje akcje porodowa, a wy juz odstawilyscie wszystko?
Mala ja tez planuje wyjechać z domu po dwugodzinnych skurczach, lekarz mówił ze nie ma się co męczyć w szpitalu, lepiej wziąć kapiel w warunkach domowych. A zdazylas zrobic foto przed wyjazdem?
-
Oj dziewczyny ciężko było bardzo ale daliśmy rade i mamy za to najpiękniejsza nagrodę
trzy zmiany położnych podczas porodu mąż się nie wypłaci za prezent za ten wysiłek;) urodziłam sn jestem z siebie dumna
Czuje się ok jedynie problem z chodzeniem i siedzieć nie mogę przez hemoroidy bo są olbrzymie:( ale tego się spodziewałam. Słaba jestem bo od dwóch dni nie spałam.wiec teraz mam okazję.mąż pojechał do domu a malutki śpi u położnych.
A i reakcja Patryka: ja cie babcia Marcel jest juz na wolności:)izulkaa, biedroneczka1910, Ona_89', mikado, haen, MW26, perelka89, Rozmarzona, olimama, Aga_502, Cebulka, Mala_Czarna_89, Kitaja, madzi4aam, moremi, MadaLena30, Galaretka, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie,chce nic,mówić ale tak nieśmiało was obstawiam na kolejne porody w najbliższym czasie
ona, rozmarzona
Ona ja biorę luteine i magnez bo mam czeste skurcze bardzo.. I bolesne.. Poza tym mam ustalony termin i moj gin stwierdził żebym brala te leki jeszcze do 6.11 żeby nie urodzić.. I dotrwać do terminuale ja nie,biorę aż takich dawek,jak on zalecil
ciekawe czy to cos przyspieszy
-
Mala : Ty to jesteś stworzona do rodzenia dzieci!! zazdroszczę - w pozytywnym słowa znaczeniu
Ucaluj Nadie i szybciutko dochodz do sił :* Gratuluję
Ginger : Kochana nameczylas się Ale warto było, powinnaś być z siebie dumna :* Ucaluj Marcelka i życzę Wam dużo zdrówka, odpoczywaj abyś nabrała szybciutko sił. :* Gratuluję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 16:36
-
Wzruszyło mnie wyznanie Patryka:) w końcu doczekał się braciszka
Ginger odpoczywaj:* a do siedzenia to pewnie trzeba bedzie Ci kupić koło takie do pływania.
No izulkaa ciekawe czy jesteś czarownicą. Co do lekow to chyba ewidentnie chciał zebys do tego 6 wytrzymała bo przy Twoich skurczach to pewnie dzidziuś by się szybciej pofatygowal na ten świat
izulkaa lubi tę wiadomość
-
Kochane przede wszystkim dziękuję wam za wszystkie mile słowa i za ogromne wsparcie jakim dla mnie jesteście;)
Mała a ja czułam ze nasze dzieci będą z tego samego dnia:) ogromne gratulacje i ciesze się ze u ciebie poszło łatwiej niż u mnie:)
Mąż był na raty ze mną ale w tym najcięższym momencie był i wspierałKocham moich chłopaków!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 16:43
skarb15, Molcia, MW26, Ona_89', haen, perelka89, alus21, Rozmarzona, biedroneczka1910, izulkaa, Zorro, Cebulka, Shibuya, Mala_Czarna_89, Kitaja, moremi, MadaLena30, Nymeria, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
Musze się pochwalić
Mój cudowny mąż powiedział mi wczoraj dużo miłych rzeczy, ale to zszokowalo mnie tak pozytywnie bo powiedział że zawsze byłam najpiękniejsza ale teraz po porodzie bardzo wyladnialam że przed ciazami tak śliczna nie byłam
Aż nie wiedziałam co odpowiedzieć tralala
Wiem że teraz żyjemy nadchodzącymi poradami ale normalnie musialam się pochwalićOna_89', perelka89, alus21, Rozmarzona, olimama, biedroneczka1910, izulkaa, Zorro, Cebulka, Kitaja, moremi, MadaLena30, Nymeria, Paolka_25 lubią tę wiadomość