Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu Gratulacje!!! Ty to jestes stworzona do rodzenia dzieci wiec jak jic musi byc jeszcze syn
Oby nasze porody byly chodz w polowie tak ekspresowe!!!
Usciski dla was :*Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Mala tak sobie mysle... twoje zyczenia sie spelnily, a mianowicie z rana porod a nie z wieczora kiedy juz jestes zmeczona, piatek piatunio:maz napije sie z czystych krysztalow zanim wrocisz do domu, porod chyba szybszy niz z Laura.... no tylko te kafle w lazience, ale bez brzuszka zrobisz to o wiele szybciej
Kitaja u mnie tez biega szczekajacy York... ciekawa jestem czy bedzie zazdrosna o mala. Macie zamiar np. Przyniesc ze szpitala wczesniej ubranko do obwachania ? Slyszalam ze to pomaga.
U nas jeszcze jest taki problem ze nasza sunia spala z nami... a teraz bedzie musiala w swoim legowisku...Molcia, biedroneczka1910, Mala_Czarna_89, haen, olimama, Kitaja lubią tę wiadomość
-
madalena dokładnie wszystko się zgadza z Małą, także dziewczyny, które chcą rodzić brac przykład z Ani, czyli wszystkie do sprzątania
ja też mam małą sunię, shitzu i mąż przyniesie jej ze szpitala pieluszkę Zuzi i da do jej legowiska, żeby trochę poznała zapach małej
a na szczęście z nami nie śpi tylko u siebienie trzeba teraz oduczać
Kurcze Ginger chyba jeszcze walczy biednaMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Mala gratuluje !!! Ale szybko
Zorro chyba jestem wiedźma , bo jak widzisz miała byc,pierwsza ginger. A jest malaciekawe czy się spelni dzisiejszy moj sen o moim porodzie i dziecku kolosie
nie zapamiętałam tylko jaki tk byl dzien. Czy terminowa cc czy nie..hm.. Moze jeszcze mi się przyśni
Tak wnioskuje ze to,co,lekarze mówią,a życie i poród to dwie różne kwestie. Jak,wkac jednym lekarze wroza szybkie porody a dzieci,siedzą w brzuszkach, a u innych mówili ze jeszcze nie pora a dzieci wyskakują jak z kapusty
Mala_Czarna_89, Zorro lubią tę wiadomość
-
Kiepsko cos dzisiaj z forma u mnie ;/
Czuje sie wypompowana i pelna po brzegi.
Jeszcze cos kregoslup mnie lupie eh.
Madzia, teraz chyba tak nagle ciezko bedzie oduczyc psa zeby z Wami nie spal co?
Moze mogliscie stopniowo w trakcie ciazy probowac oduczac
Jak nic piesio bedzie zazdrosny bo do tej pory z nikim nie musial sie Wami dzielic.
Co do hałasow jak spi dziecko to tak naprawde maluszek jest juz w polowie przyzwyczajony do roznych dzwiekow,ktore dochodzily do niego w brzuszkuJestes juz z nami -
Mysle ze wychowanie to,jedno,a charakter dziecka to drugie
Prosty przykład mąż śpi jak zabity i nic mu nie przeszkadza, A to ja słyszę każdy szmer i nie usne przy tv nawet jak jest na najmniejszej glosnosci.. Przy świetle,itd..
Oby miała spanie po tatusiu -
Mała! Gratulacje!!!
Szybka jesteś
Rozmarzona, nie mam żadnych przeczuc co do Ciebie. Chociaż... 5 może być? Ładna data
Ja też wczoraj byłam u lekarza i na ktg (nic nie zapowiada porodu), na gimnastyce w szkole rodzenia i tam badała mnie położna (nic nie zapowiada porodu). Więc jeszcze chyba pochodzeRozmarzona, Mala_Czarna_89, Zorro lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magdalena oczywiście Adam przywiezie do domu ubranko malutkiej i da kotu aby się oswoila. Tak zrobiliśmy z Nati i nie było problemu. Jak wróciłam ze szpitala,to wzięłam kota i przystawilam do Nati. Ta obeszla dookoła,obwochala ja i zakopala. Nigdy nie goniłam kota od dziecka. Niebieska nigdy krzywdy nie zrobiła Nati.
Teściowa niestety jest innego zdania ale mam to gdzieś.
moremi lubi tę wiadomość
-
Mała gratulacje!!! Też sobie życzę tak szybkiego porodu
Ciekawe jak Ginger? Mala miała rodzic ze Skarbem a rodzila z Ginger.
A ja po ktg i wizycie. Ktg prawidlowe. Na wizycie dowiedzialam sie ze mam miękka szyjkę i rozwarcie na 1cm! Także coś się dzieje. Lekarz powiedział ze do 9 powinnam urodzić, a gdyby dzidziuś się zbuntowal to 10.11 na wywołanie. Takze teraz wszystko może się zdarzyć. Synek wazy 3100g
L4 wypisał mi bez problemu nawet nie musiałam go prosic. Mam przedłużone do 9.11. Kazał przestać brać witaminy teraz i skończyć je dopiero po porodzie i wiecej nie kupować. Tsh mam zrobic 3 tyg po porodzie i jak bedzie mniej niz 3 to przestac brac euthyrox. Wybralam dziś też położną środowiskową,kazała dzwonić jak wrócimy do domku.biedroneczka1910, Mala_Czarna_89, Rozmarzona, Molcia, Zorro, olimama, Kitaja, MadaLena30, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Nati od małego była przyzwyczajona do spania w hałasie. Tv grał albo radio,odkurzalam,telefon dzwonił. Ponieważ mieszkamy przy lotnisku,to hałas samolotu jej nie budził ale bzykajaca mucha ja budziła.
Tylko jednej osobie zwracalam uwagę aby ciszej mówił,bo on krzyczy - znajomy teściów.
Teraz Ala będzie musiała nauczyć się spać w normalnych warunkach. Nie mogę stawiać całego na głowie,bo malutka śpi. No i Ala musi wbić się w rytm dnia Nati. Teść pomoże na początku wozić Nati na zajęcia ale nie cały czas. -
Rozmarzona wrote:Moremi ladna data,ale wolalabym szybciej hihi
Az ja wybredna
Moremi,a wiec mozemy miec tylko nadzieje,ze cos znienacka nasz ruszy i w miare szybko
Ale ja wolę poczekać do tego t, jeżeli dzisiaj nie ruszy
Natali, mój tez będzie przywoził pieluszki tetrowe (ubranka są szpitalne). Kotów nie ganiamy z łóżeczka, żeby nie kojarzyło się to negatywnie. Mamy tylko koc zascielony. A z łóżka tez nie zamierzamy przeganiać. Od wczoraj tylko w kontakcie jest feliway (feromony), ale jesteśmy dobrej myśliRozmarzona lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Rozmarzona niestety nie bylo jak mojej suni oduczyc bo mieszkalismy w kawalerce i nie mialam serca zamykac jej w korytarzyku czy lazience ...
Teraz poki mieszkamy u mojego brata zostala wywieziona na wakacje do babci(mojej mamy), jak wroci do nas to juz na nowe mieszkanie wiec licze ze bedzie latwiej w nowym miejscu od razu przystapic do nauki oddzielnego spania.. a jesli nie to bedzie trzeba sie pomiescic.
Czyli dobrze dziewczyny slyszalam, warto oswoic zwierzaka z zapachem nowego domownika, slyszalam zeby jeszcze po powrocie ze szpitala od razu przewitac sie z pupilem...
Natalii moja tesciowa jest takiego samego zdania jak twoja, od razu stwierdzila ze nasza sunia powinna zostac u mojej mamy bo jak to zwierze przy dziecku ma byc
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Ginger też już tuli maluszka!
"12.03 urodził się Marcel:) 3410 kg 55cm"Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 13:43
biedroneczka1910, Rozmarzona, Molcia, mikado, Cebulka, Zorro, moremi, Kitaja, olimama, agulla03, lula.91, MadaLena30, monia35, Nymeria lubią tę wiadomość