Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
witam
rozmarzona ...wlasnie mam jak Wy kochana ze doczekac sie nie moge
powiem wiecej bardziej ta ciaze przezywam niz poprzednie,nie wiem moze to wiek albo ze 5lat minelo od ostatniej ciazy...hymm
mala trzymam mocno kciuki za szybki i w miare bezbolesny porod...dasz rade ...jestes silna kobita))
dobra nie truje juz wam dupy...czas sie szykowac na usg....hym troche jestem przestraszona bo byc moze wkrotce bedzie wywolywanko ...ahhh
oby mojej malenkiej uroslo wszystko jak trzeba
trzymajcie sie dziewczynyRozmarzona, olimama lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Haen bije piatke.
Moze gdybysmy nie hasaly calej ciazy i nie dawaly rady to nasi mezowie mieli by inne spojrzenie....
Mojemu dzis sie wymknelo ze do tej pory calkiem niezle mi szlo a teraz widzi ze ciezej haha no naprawde dziwne, prawda?
Chyba akcja sie rozkrecila .... Mala dajesz!!!
Ginger pogadalas z Marcelem? Nie bedzie juz meczyl mamy?
Zorro pisalam na fb... podaj adres wysle sab simplex!!!
Ja juz wzrok odzyskalam, czekam az Pan zmieni zamki i jedziemy do sadu mam nadzieje ze uda sie nam wszystko zalatwic.Zorro lubi tę wiadomość
-
Zorro moja znajoma urodziła naturalnie prawie 5 kg synka. Musieli ją naciac ale ogólnie wszystko gładko poszło. Coś ok 5h wszystkiego...ale...był błąd pomiaru na usg i miał ważyć ok 4kg i gdyby wiedzieli, że jest o 1kg wiekszy to by nie dali jej rodzic sn. Także ten, to zależy od widzimisię lekarza...
Zorro lubi tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Mona90 wrote:Mała powodzenia! Ja też Mam dziś termin Ale póki co nic się nie dzieje. Zastanawiam się kiedy Marcel zechce wyjść. Halloween, wszystkich świętych czy zaduszki.co obstawiacie?-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Niech to szlag te wszystkie tel -.-
Jak nie eski od operatora,to mama dzwonila, to tesciowa standardowo i szwagierke chyba napuscila bo tez eska wyslala.
Wkurwilam sie i nie tknelam nawet tel bo juz mnie to irytuje,ze pospac nie dadza.
Madzia, mnie moj wkurza bo ma dzwieki w tel wylaczone odkad ma swoj tel czyli od zawsze.
Jeszcze ile razy mu napisze eska jak jest w sklepie co ma dokupic to nie zauwazy nawet bo jak chodzi to nie czuje WIBRACJI -.-
Czasem to az mi sie noz w kieszeni otwiera i jak mowie mu wlaczyl na koniec dzwieki to nie bo przeciez jest ciagle ze mna,a tak to w pracy.
Takze faceci nie zawsze dostrzegaja takie problemy jak my
Mala, a dopiero co rozmawialysmy o tak pieknych datach porodu
Trzymaj sie tam.
Ginger, ktos cos od niej slyszal??
Ona, wiem chyba o jakie Ci Kochana bole chodzi bo tez miewam takie w nocy i z nimi walcze.
Pozniej sie zastanawiam czy to faktycznie tak bolalo czy to przez sen.
Najgorsze jak dochodzi pachwina i jej palenie w srodku wtedy juz musze wstac i polazic.Jestes juz z nami -
haen, a ja przespalam glod i zaraz moge sie spokojnie wziasc za szamke
Oczywiscie jakas niezdrowa jak sie zaraz okaze hihi.
ja mam z ziajki masc jakas.
Tez bym chciala znac date swojego porodu
Moremi??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 10:40
moremi lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Naszlo mnie głupie pytanie, ale zadam je !
Jak się dzidziusia urodza, to wasi mężczyźni, głównie ci wstający w nocy do pracy, będą mieć wlaczone budziki i dzwieki normalnie ? Tak zaczelam sie zastanawiać czy mala,sie nie obudzi..
Juz teraz slyszy chyba to,bo zawsze jak mojemu budzik dzwoni do pracy, to ona wtedy zaczyna kopać... Zbieg okoliczności ?
Znowu przyciszyć sie nie da, bo sie moj nie obudzi..
A będziemy spac w jednym pokoju z dzieckiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 10:41
-
Normalnie bedzie ustawiony budzik, s raczej czuje, ze dziecko bedzie budzikiem naturalnym:P
W ogole mam ambitny plan, ze zycie nie ucichnie, tylko normalnie sie bedzie toczyc, ale zobaczymy czy przeskocze swoje wyobrazenia:PKitaja lubi tę wiadomość
-
U nas tez normalnie budziki będą nastawiane. Tez nie zamierzamy zachowywać się nadzwyczajnie cicho, bo dzidzia śpi. Lepiej jak przyzwyczai się do normalnego życia wokół. Tez wydaje mi się, że jak przywyknie do całkowitej ciszy, to będzie masakra.
-
Oj brak informacji od naszych dziewczyn....
i paczę na fb i tutaj i nic...
Galaretka i Beebs gratuluję i oczywiście zazdroszczę.
Ja jak już pisałam na fb dzisiaj chyba nie wstaję i nie rodzę, nie mam siły. Poza tym czuję jak Modliszka, że mój Maluszek rozciągnięty przez cały brzuch, czuję go w prawych żebrach w lewym boku i pod kością miednicową, średnio przyjemne uczucie...
Rozmarzona czyżby dopadł Cię delikatny strach?
Izulkaa gratuluję donoszonej ciąży.
Zorro a co z Tobą? Weź sobie poskacz albo coś? Dopingujeizulkaa lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
Madziu, dziękuję. Postaram się wejść na fb, bo od czasu,gdy jestem w szpitalu nie zaglądałam tam do Was.
Cebulka, pocieszyłaś mnie, dzieki
Na obchodzie wypytałam o wszystko. Lekarze chcą dać Młodemu urodzić się naturalnie,ewentualnie pozniej cesarka. Więc czekamy sobie dalej na rozwój wydarzeń...Cebulka, monia35 lubią tę wiadomość
Synuś