Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala kciuki zacisniete... Nadia posluchala mamuski
A ja siedze z wpuszczonymi kropelkami, zrobilam od razu krew tsh lyknelam eutyrox i mysle o jedzeniu.
Maz wczoraj wrocil, zrobil mi masaz stop z pilingiem i mam teraz stopki jak pupcia niemowlaka do tego kolor na wlosach wiec samopoczucie lepsze ciut...
Ale czuje ze nie rozumiem sie z mezem tzn on nie rozumie jak ja sie czuje i mam wrazenie ze nie zdaje sobie sprawy ze to jz tuz tuz... np. Wczoraj dzwonie do niego a on mnie rozlacza dzwoni po czasie i spokojnie pyta co tam tankowalem wiec nie moglem odebrac....
Czy ja dziewczyny przesadzam? -
Bry bry mala trzymam kciuki dasz rade dobrze ze to juz i tak z zaskoczenia☺ ginger kochana jak masz sile czytac to za ciebie tez zacisniete oby akcja sie szybko rozwinela madalena chyba tez bym sie wkurzyla na mojego w takiej sytuacji moj teraz wyczulony na telefony odbiera od razu to tez staram sie nue dzwonic z byle powodu bo wiem ze ten zawal dostaje ale u nas to tak po szkole rodzenia sie zmienilo jest bardziej uswiadomiony tego co sie dzieje jak jest w mojej glowie jak ja sie czuje ale tez zdarza mu sie mnie porzadnie wkurzyc no ale to chyba normalne w kazdym.malzenstwie ☺
-
Aneet moj tez po SR dostal olsnienia
Teraz chyba za bardzo skupil sie na pracy, bo kasy piszlo nam duzo a wie ze za chwile mala sie urodzi a on na swojej DG wiec niestety nie dostanie wynagrodzenia.... ja to rozumiem ale .... przez to ze on pracuje to ciagle jest nie ogarniete mieszkanie a ja tak bardzo bym chciala sie tam wprowadzic i poczuc spokoj.... on nie widzi ze trzeba tam do konca ogarnac i ma focha bo ja jeszcze poprawki chce zrobic. Tylko ja wiem ze jak sie teraz nie wprowadze na gotowe to juz tak to zostanie bo ciagle bedzie cos!!
A ja nie chce sie wprowadzic i zyc na kartonie... -
MadaLena30 wrote:Mala kciuki zacisniete... Nadia posluchala mamuski
A ja siedze z wpuszczonymi kropelkami, zrobilam od razu krew tsh lyknelam eutyrox i mysle o jedzeniu.
Maz wczoraj wrocil, zrobil mi masaz stop z pilingiem i mam teraz stopki jak pupcia niemowlaka do tego kolor na wlosach wiec samopoczucie lepsze ciut...
Ale czuje ze nie rozumiem sie z mezem tzn on nie rozumie jak ja sie czuje i mam wrazenie ze nie zdaje sobie sprawy ze to jz tuz tuz... np. Wczoraj dzwonie do niego a on mnie rozlacza dzwoni po czasie i spokojnie pyta co tam tankowalem wiec nie moglem odebrac....
Czy ja dziewczyny przesadzam?
Siostro moja...
Wczoraj sie nachodzilam i tak mnie napie...ly plecy w odcinku piersiowym jak wrocilam, ze musialam sie polozyc. A ten przyszedl i zaczal opowiadac "fascynujace" opowiesci jak Tomek zrobil to, a Lukasz tamto i jeszcze oczekiwal mojego zaangazowania, bo serwer padl, wyslali emaila blablabla. I taki wkrecony w opowiesc. Wiec mu powiedzialam: kochany wszystko fajnue, ale nie daje rady, bo tak boli i chyba to widac...i mowi, ze on wie, ale tak chcial mi to opowiedziec itp. Wuec nakazalam mu otworzyc szerzej szuflade w mozgu pn. Ja, moje samopoczucie i Wanda, bo moje mysli sa teraz ukierunkowane na inne rzeczy. Przytaknal, potwierdzil i przytulil.
Takze nie przesadasz!! Aha moj juz oficjalnie mowi, ze xala ciaze przehasalam i ze teraz widzi, ze coraz mi ciezej biorac pod uwage, ze zostaly niecale 3 tyg. -
Molcia ja mam Medeli Purelan (dosc drogi i trudno dostepny), w pazdziernikowym watku pojawila sie nazwa A-pectus (tez 100% lanoliny), takze gdybym nie kupila Medeli, to tego Pectusa bym sprobowaka, bo nue trzeba zmywac do karmienia (100% lanoliny).
No i na SR polecali wlasne mleko.
Ja z kolei sie zastanawiam nad tymi kapturkami czy inna nazwa nakladki do karmienia. Ponoc ochrania troche brodawki, tylko ze dziecko sie przyzwyczaja do jedzenia przez nie i tak nie wiem.
Ginger pisala, ze gdyby nie te nakladki nue dalaby rady karmic piersia. -
Mala powodzenia!!!! I go ginger tez!!!!
U mnie noc przespana,oczywiście z przerwami na wc... ledwo sie budze z rana tal ciagle chce mi sie spac...
Molcia ja mam bepanthen masc do pupy dzidzi i ten sam mam zamiar stosowac na brodawki jesli bedzie potrzeba. -
A tak jak pisze haen, czysta lanolina najlepsza podobno:) czyli purelan lub ten drugi:)
Paolka_25 lubi tę wiadomość
-
Bry
U mnie zaraz majster będzie, więc tak tylko na chwilę.
Ponoć Mała rodzi?ładną datę jej zaproponowałam
Ginger też? Super
Trzymajcie się dziewczyny
Na brodawki sutkowe w naszej szkole rodzenia proponują maść ze skarbu matki z lanoliną. Smaruje codziennie.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Moremi, juz teraz smarujesz?
-
mala super!! ' wiedziałam że to to
ten ból Ci Córcia wynagrodzi jak wyjdzie już do nas na świat