Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak sobie myślę ze mogłabym jeszcze wszystkie kafle w łazience wyszorować a mam ich sporo bo ściany idą też na środku łazienki tylko cholercia siły mi brakuje
A jak corcia napiera glowa w dół to muszę nogi prostować z bólu. Najgorsza świadomość że to niczego nie przyspiesza -
nick nieaktualnyBeebs moje gratulacje! Malutka śliczna
Rozmarzona, to i mnie pocieszyłaś, że brak skurczy wcale nie oznacza, że nic się nie może zaraz dziaćno i tak czekam, czekam i czekam i myślałam, że jak tak będę czekała to mi wody odejdą ale się przeliczyłam
w takim razie strzelam focha i idę się kąpać, o!
Mała, ja też Ci dziękuję, że napisałaś co tam u Ginger bo też się martwiłam, ale miałam nadzieję, że już tuli Marcelka a tu niestetybiedna!
Mała szalona jesteś z tym sprzątaniem
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Hej!
Ja odkryłam właśnie, że jak tak siedzę na łóżku i mój łaskawy internet pozwala mi Was czytać, mam bardzo bardzo twardy brzuch. Wyczuwam pupkę małej i gdy ją lekko masuję lub naciskami delikatnie, to czuję jak corcia naciska na szyjkę.. W ogóle dziś mi tak skacze w brzuchu, jakby odpychała się nóżkami i pukała główką w szyjkę. W dodatku robi to bardzo szybko- jakby miała dreszczeŚmieszne uczucie- możecie się rechotać ze mnie, ale dopiero dziś to odkryłam
Beebs- wielkie gratulacje!
Mala do środy tak mało czasu, aż zazdroszczę, że to lada moment. Mi Belly pokazuje, że jeszcze 29 dni do porodu
Oby Ginger sytuacja się rozwinęła, by nie cierpiała za długo..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 23:53
-
Jak tam nocna zmiana? Ja właśnie skończyłam oglądać film, strasznie mnie zgaga męczy
pierwszy raz chyba tak bardzo, zaraz się kładę bo padnieta jestem, też jesteście ostatnio takie zmęczone?ja się czuję jak w pierwszym trymestrze pod tym względem
-
dziewczyny
co do tych boli w tylku ,posladku jak sie chodzi albo lezy i nie idzie sie przekrecic to dzidzius uciska jakis nerw
w 2giej ciazy tak czesto mialam...niestety teraz tez mam
nie martwcie sie to normalne
ps gratulacje dla swiezych mamusiek.... jak ja juz bym chciala utulic swoja coreczke...tymbardziej ze mam juz 3ke dzieci i teraz pierwsza corunia mamusiRozmarzona, olimama lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Wszystkie mamusie spia? Potrzebuje rady poloznika-amatora.
Obudziło mnie uczucie jakbym kropelkę popuscila. Myślę pewnie malutka kopnela w pęcherz i poleciały siuski. Poszłam siku za chwile to samo ale na białych majtach bez żółtych śladów tylko jakby ktoś woda oblal- sorki za opis.
Czy to ja pisałam ze bez problemu odroznimy saczenie się wód? Odwołuje!
Nic nie chlustlo ale pierwszy raz mam skurcze w tej ciąży, są mało bolesne.
Nie chce jechać za wcześnie. Z drugiej strony zaraz maz musiałby jechać do pracy i zostalabym z tym sama. Jeszcze Laurce cos zorganizować hmmmm.
Leżę i myślę co by tu ze sobą poczacWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 04:31
-
nick nieaktualnyBeebs gratuluje i pozdrawiam
Mala o której mAz wychodzi? Może zdążysz sie dowiedziec czy na pewno może Cie opuścić.
Gwiazdki moje ja juz sie wyspalam ,co godzinę placze dziecko i ciągle myślę ,ze to moje. Nie wiem czy Wam pisałam czy nie ale wczoraj okolo22 wstalam i umylam zęby, cala noc staram sie przekrecac. Panie nie zaluja przeciw bólowych tzn same pytają czy chce.Leje sie ze mnie równo , fuju i człowiek musi w tym spać ! Ale może o 6 juz przywiozą dzieci do przytulania. Panie zabierają na noc ,karmienie,szczepionki,ważenie a tak dzieci sie przytulają do mam.
Zapewne dopiero jak wrócę do domu opisze wszystko jak należy. Teraz staram sie Was inf. ,ze żyje...a ,ze czuje bol to żyje na pewno
Mala będę sie starać sprawdzać co postanowilas. I co u Ginger i Zorro -
nick nieaktualny
-
Maz nie idzie do pracy opieka do Laury zorganizowana.
Wody nie poszły ale bol nie do pomylenia z niczym innym. Co jakieś 5 minut intensywny skurcz.
Nie mam ci na siebie włożyć
maz proponuje sukienkęolimama, Zorro, Molcia, MadaLena30, Shibuya, lula.91 lubią tę wiadomość
-
O kurczaczek mnie nocne parcie na przecherz obudzilo oraz bol pachwiny mega bolesny,wiec mowie zajrze.
Mala, trzymaj sie dzielnie i daj znac co i jak.
Bedzie wszystko dobrze na pewno
Pewnie wcale nie bedziesz musiala czekac do srody.
Ginger Kochana, daj znac ze wszystko z Wami dobrze bo sie martwimy.
Biedronczka, pewnie na zawolanie nie odejda,ale poczytalam,ze tak laska sie zdarzalo,wiec sie tym pocieszam
Kurcze,ale ta lewa pachwina mnie boli az ulezec nie idzie,tragiczne uczucie.
Monia, jak masz trojeczke juz to na pewno bardziej udaje Ci sie z cierpliwoscia wyczekac bo my te co beda mialy pierwsze upragnione dzieci to juz nie wyrabiamy z czekaniemJestes juz z nami