Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
O 9:55 udało się
Nadulka ma 55cm 3420g i 10 punktów wygląda jak Laura
jak tylko dorwała pierś to nie chciała puścić. Jestem najszczesliwsza na świecie
Dziękuję Za wsparcie jesteście kochane
Ginger trzymam kciuki!Shibuya, biedroneczka1910, haen, Molcia, szczesciara25, mikado, natali101, perelka89, Zorro, MW26, Rozmarzona, Kitaja, anet, agulla03, alus21, Paolka_25, madzi4aam, izulkaa, olimama, Ona_89', moremi, Aga_502, moodliszka, Cebulka, skarb15, orientalna, Ginger84, lula.91, monia35, Nymeria, ewwiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mała gratulacje!
Powiem Wam, co do takiego "chodzenia na palcach" przy noworodku, to zgadzam się z dziewczynami powyżej. Moja szwagierka tak właśnie zachowywała się przy pierwszej córce, nawet gdy cała rodzina zjeżdżała się do teściów, to potrafiła wszystkich tak postawić do pionu, byle by tylko małej nie obudzić. Bo jak to tłumaczyła, jak dziecko się obudzi, to płacze (bardzo dziwne, że dzieci czasem płaczą), a ona nie zamierza jej znów usypiać, bo jest tym wszystkim zmęczona. Nie pozwalała nawet rozmawiać normalnie przy stole w pokoju, gdy dziecko spało na piętrze.. Tylko ściszonym głosemTeraz ma tego takie skutki, że gdy teść stuka coś młotkiem, mała w ryk, gdy pies koło niej biega i szczeka by się z nim pobawiła, mała w ryk. Zakrywa uszy i wpada dosłownie w histerię, że jest za głośno. Chociaż to moja szwagierka, ale nawet mój mąż widzi to i mówi mi, że nasza Helenka nie będzie tak wychowywana..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 11:48
Mala_Czarna_89, Cebulka lubią tę wiadomość
-
Mała, szybka jesteś
Sen Izy-czarownicy się spełnił
- w połowie co prawda, ale moze i mnie ruszy
Szczęściara, ten daszek to nie jest tylko ochrona przeciwsłoneczna czy przeciwwiatrowa. Facet w sklepie nas uczulał,ze w samochodzie tez trzeba ja zaciągać dla bezpieczeństwa. W razie wypadku potłuczone szklo nie leci na bobasa.izulkaa, Mala_Czarna_89 lubią tę wiadomość
Synuś
-
nick nieaktualnyPerełka, masz wiadomośc
Kurcze, a ja po ktg i dziś to już żadnego skurczu nie było... Zalamac się idzie. Jutro jadę do szpitala zrobić ktg bo ośrodek nieczynny w sobotę. Położna zaleciła sex z mężem także dziś jak wroci to sorry, ale nie będzie miał nic do gadania.olimama, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Mala, gratulacje i zazdroszcze szybkiego porodu
Paolka, strach hmmm,a co to jest?
Nie no zartuje czasem na pewno pojawia sie jakies ziarnko strachu,ale pozniej mija.
Mysle,ze najwiecej strachu bedzie dopiero jak sie zacznie.
Teraz jeszcze w miare relaks
Biedroneczka no widzisz u mnie wczoraj tez brak skurczy byl cholercia.
Mam nadzieje,ze jednak zacznie sie w koncu na dobre cos dziacMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Aaaaa mala gratulacje :-* konkretna z Ciebie babka raz ciach pach i jest Nadia
oj kazdej z nas zycze takiego porodu jak Twoj
eeee mala zapomnialas wyszorowac kafli w lazience? Heheh i bez tego ruszylo
moremi, Mala_Czarna_89, olimama lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
A co do chodzenia na paluszkach,bo dziecko spi to najwieksza glupota!my mamy szczekajacego psa i zawsze jest glosno w domu pozatym malemu puszczam muzuke z pozytywki! Dziecko bedzie musialo sie dostosowac ze ma glosnych rodzicow
tak bym mogla cos porobic w domu (np odkurzyc) jak bedzie spal
Micia lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan