Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozmarzona wrote:Ogolnie wstyd sie przyznac,ale przez caly czas z rana na zakupy to lata mezu bo zanim bym sie ubrala i zwlokla z 3 pietra to mi sie odechciewa na sama mysl
Ja korzystam i nie mam skrupułów
A mąż jest kochanyRozmarzona lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
uwielbiam czytac, jak zajadamy sie tymi pizzami, kebabami i mcdonaldami:D
jakos tak weselej mi sie robi
a ja dzis jade na czekolade na goraco lub herbate z ciachem spotkac sie z kolezanka. Troche zajelam sie "dekorowaniem" naszego pokoju pod katem W., szykuje rzeczy do szpitaala i tak mija dzien.
W tym roku groby odpuscilam, mam nadzieje, ze przodkowie sie nie pogniewaja;)
Wszystkie brakujace zakupy chcialabym zamknac do przyszlej nd, mam nadzieje, ze wczesniej nie bede musiala do szpitala jechac.anet, Rozmarzona, MadaLena30, Cebulka, Ona_89', Kitaja lubią tę wiadomość
-
Wróciłam masakra z tymi stanikami ponad godzinę mierzenia i kupiłam w końcu cały jeden, z drugiego nie było rozmiaru mają domowic ale podała mi rozmiar i model i jakby co to się tak umowilam że mąż pojedzie i weźmie mi do domu dwa rozmiary do zmierzenia już po porodzie co by kasy nie wyrzucić w błoto bo nie wiadomo jak z laktacją będzie..
-
Molcia jakie kupilas?
Ja to zostawiam na nastepny tydzien i juz sie stresuje czy cos znajde, bo moje dotychczasowe proby w sklepach stacjonarnych spelzly na niczym i w ogole nie wiem, ile sobie odjac od obwodu, jak mam wysoko brzuch a ile dodac w miseczce:P -
haen wrote:Molcia jakie kupilas?
Ja to zostawiam na nastepny tydzien i juz sie stresuje czy cos znajde, bo moje dotychczasowe proby w sklepach stacjonarnych spelzly na niczym i w ogole nie wiem, ile sobie odjac od obwodu, jak mam wysoko brzuch a ile dodac w miseczce:Phaen lubi tę wiadomość
-
Molcia wrote:Ja z tych "uswiadomionych" stanikowo od dłuższego czasu kupuje tylko w sklepach z brafitterkami, więc mnie to uderza po kieszeni, ale na tym nie mam zamiaru oszczędzać wzięłam panache bo jako jedyny wygląda w miarę i pasował, oczywiście bez usztywnienia, co do obwodu to w teorii min rozmiar mniej niż teraz a miska 1-2 rozmiary większa powinna być obwód ma być mocno obcisly. I to na najszerszej haftce bo po porodzie ponoć szybko spada
ja tez chodze w panache i mam 1 kupiony z fantasie (tez jest super:))
ha! nawet kiedys bedac w krk bylam w sklepie adore, oni maja duzy wybor...no i wysylkowo stamtad.
Kiedys przymierzalam model Sophie, tyle ze bez fiszbin to na noc moge sobie pozwolic;/ -
Shibuya wrote:Właśnie chciałam, a teraz panika jak cholera!!! Byle nie jutro, ulice w Warszawie zamknięte, nie wiem czy odważę się tam jechać... zaczęłam się tym dodatkowo stresować...
Dlatego zdecydowałam w weekend siedziec w domu
Ale we wtorek mogę juz rodzic
Ale trą,Julka ma,niezdecydowana mamędobrze ze to ona decyduje kiedy ma wyjść bo ty byś w trakcie porodu stwierdziła ze może jeszcze,nie,dzisiaj
haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 14:42
Shibuya, Ona_89', Kitaja lubią tę wiadomość
-
haen wrote:ja tez chodze w panache i mam 1 kupiony z fantasie (tez jest super:))
ha! nawet kiedys bedac w krk bylam w sklepie adore, oni maja duzy wybor...no i wysylkowo stamtad.
Kiedys przymierzalam model Sophie, tyle ze bez fiszbin to na noc moge sobie pozwolic;/
hmm ale one muszą być na początek bez fiszbin żebyś stanu zapalnego nie dostała od ucisku. co do tego panache - to ja mam właśnie sophie - teraz sprawdziłam, w końcu wzięłam ten z różem -
Ja mialam ta sama zagwozdke przy mierzeniu stanikow i wzielam duzy obwod bo stwierdzilam,ze ma i tak duzo stopni regulacji,wiec w razie czego zrobie sobie mniejszy (w mniejszy obwod nie moglam sie dopiac i nie mialam wyobrazni jak to bedzie lezalo po porodzie).
Tez namierzylam sie godzine i zastanawialam czy nie bedzie potrzebny wiekszy i co mam zrobic.
Kupilam,wiec jeden i po porodzie dokupie w razie czego.
Moremi, masz racje nie ma sie czym przejmowac tylko trzeba korzystac hihi
Mezu stwierdzil,ze po porodzie bede mogla sama wczesniej wstawac i chodzic teraz na zakupy,a tatus bedzie z mala spal hehe cwaniak
Smial sie dzisiaj do mnie,ze moge dzisiaj zaczac rodzic bo bedzie wyspany jak wroci z kolejnej zmiany.
Moja dzidziusia cos jednak leniwa i nigdzie sie nie wybiera.
Shibuya, to super wiesci
Na pewno przerazilas sie samym masazem i ta krwia pozniej,ale stan szyjki i rozwarcie brzmia calkiem fajnie
Nie martw sie tez zaczynam powoli pyrac gaciami hihi.
Haen, dobrze czytac takie rzeczy,ze nie tylko my mamy takie fazy i tyle slodkiego i niezdrowego pochlaniamy
Czasem jak moj widzi moje tempo jedzenia slodkiego to az samej mi glupio i musze sie pocieszyc na forum,ze nie jestem w tym sama
moremi lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
a co do niezdrowego, to ja wsunęłam b-smarta dzisiaj w kfc - longera z frytkami, do tego kupiłam sobie ciacho na deser, jak już wsunę obiad, a co się będę ograniczać
boże ale się czuję styrana po tych zakupach stanikowych - masakra, aż mi babka ze sklepu kazała usiąść i wody się napić, bo mówiła że strasznie zbladłam.. no to teraz jeszcze muszę gdzieś dorwać tę maść na brodawki, tego a-pectusa nigdzie nie ma jak na złość
Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Czytam was ale nie mam siły pisać. Jestem na lekach przeciwbólowych (średnio działają) Gingrer tu mi też wszyscy mówią że przy drugim dziecku macica tak boleśnie się obkurcza.
No i mala zaczyna dawać popalićszybko
Laura chyba wykrakala ze będzie diabełek ale i tak jest cudowna.
Nie ma więcej chętnych na październik?
Shibuya nominuje cię jako nastepna- u mnie na wizycie zero oznak a za niwcala dobę poródMicia lubi tę wiadomość
-
Mała a jak z pokarmem? U mnie narazie pojedyncze krople ale mały dziś non stop na cycu. Masakra jak mnie już sutki bolą
jak ciągnie tez boli bardzo. Ale przyssal się od razu i kapturki nam nie potrzebne
Biedna ty z tymi bólami mnie przynajmniej to minęło chyba bo juz raczej nie zacznie boleć?
A i u mnie spadło tylko 5kg. Ale zszedł ten okropny cellulit wodny. -
Witam się i ja. Impreza wczoraj super- jak miło było posiedzieć i pośmiać się.
Wrocilysmy z Nati o 1 w nocy.
Wstałam o 6 bo musiałam skończyć zamówienie i o 8 położyłam się jeszcze. Nati wstała o 12 dopiero.
Ogarnęłam mieszkanie,prania dwa i zamówiłam pizzę na obiad.
Na 17 wioze Nati na drugą imprezę.
moremi lubi tę wiadomość
-
Jestem oburzona postawa swojego meza,ktory mial mi kupic herbatniki biszkoptowe z cukrow nyskich,a on mi kupil biszkopty te takie jajeczne podluzne bleee i zamiast prince polo grzeska grrrrr.
Coz zrobic musialam sie pocieszyc i tym bo przeciez wiecznie kupi cos nie tak i dlatego wole sama isc na zakupy
Znowu tesciowa sie dobijala tel i juz nie moglam zbyc,wiec odebralam.
Niby,ze nic sie nie odzywamy,a przeciez uwaga co tydzien gadaja obydwoje z moim paranoja..
Mezu zaraz do pracy,a ja nie bede wiedziala co ze soba poczac.
Trzeba bedzie troche sie polenic przed tv czyli jak zawsze.Jestes juz z nami -
Haha mc'donald kfc, pizza,kebab i slodycze tonami
Pod tym wzgledem kncowka ciazy moze byc przyjemna.... ale pamietam jak na poczatku kazda sie zdrowo odzywiala i liczyla kg ktore przybywaly....
Ciesze sie ze sama nie jestem w tym lakomstwie slodyczowym.
Tesciowka zrobila wafle wlasnej roboty, makowiec i cukiereczki, a zaraz jade do mamy ktorej przeslalam przepis Natalii na sernik wiec tez go w koncu skosztuje
Micia sliczny synus... a po kim on taki blind przystojniak bo ty chyba czarnulka jestes co?natali101, Rozmarzona, haen, Ona_89' lubią tę wiadomość