Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Agulla kciuki!!
Zorro kciuki!!
Szczęściarą u mnie w czwartek na wizycie nic się nie działo nawet sxyjka nieodgieta do porodu tylko w inna stronę a w piątek rano Nadia była na świecie
Ja muszę jutro wyjść. Dostałam dziewczynę na sale, sympatyczna, ale trajkota bez końca, nawet jak spalam i tylko na zegarek zetknęłam to juz zaczęła opowiadać i po spaniu. A ja nadal jestem aspoleczna!
Z drugiej strony trochę mi żal jej bo urodziła wcześniaka 32tc. Malutki świetnie sobie radzi ale jest w inkubatorze 1700g...szczesciara25 lubi tę wiadomość
-
Agulla powodzenia no moze w koncu cos sie ruszy u listopadowek i zaczna sie masowe porody ...Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Powodzenia Agulla
Powiem Wam,ze moze cos powoli sie zaczyna ruszac choc nie licze na ekspresowe tempo.
Kregoslup mnie lupie caly dzien, niedobrze mi bylo i jeszcze do kibelka mnie pogonilo.
Bole jak na okres tez sie momentami pojawiaja,wiec moze powoli cos?
Byl u mnie brat,wiec posiedzialam z nim dwie godzinki,ale juz calkiem mnie wtedy zaczely lupac plecy,wiec ide sie myc i do wyrka przed tv
Chcialam dzisiaj cos porobic,ale troche mi sie pokrzyzowaly plany przez te odwiedziny.
Moj natomiast wychodzac do pracy stwierdzil,ze mam nie cudowac zebym czegos na koniec nie narobila -.-
Hmm od kiedy to sprzataniem sobie mozna cos zrobic,wiec stwierdzilam,ze najwyzej urodze to mnie zgromil.
Czyzby tatus pewna stopa juz sie przyzwyczail,ze ma byc przy porodzie ? hihih
Kitaja, tez mowisz liczysz na to,ze cos wiecej na forum zacznie sie dziac ?
Ja to mam wrazenie,ze jak jest tyle cesarek to w koncu ja na koncu zostane ze swoim uparciuszkiem w brzuszku hihiJestes juz z nami -
A ja mam dziś dużo skurczy i to bolesnych, nie sprawdzam co ile żeby się nie nakrecac...Mały bardzo ciśnienie w dół...jak na złość...ja chcę poczekać do tego czwartku...ktoś może chce ode mnie chociaż te skurcze...oddam w dobre ręce ;-P
Rozmarzona lubi tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Rozmarzona i hean to bedziemy we trzy jako ostatnie na tym polu walki
haen, Rozmarzona lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Tez tak czuje Kitaja. Maz pociesza, ze powinnam docenic to, ze jest wszystko ok, ale naprawde latwo powiedziec:P
Nie zebym sie upierala na ten tydzien, bo czelam na ostatnie przesylki i musze ogarnac kilka rzeczy z wyprawka do konca, ale po poniedzialku, no niech bedzie wtorek lub sroda, to cos mogloby sie zaczac dziac.
Jako wZor cierpliwosci stawiam sobie Zorro;) -
To prawda Zorro to wzór cierpliwości i my sie w koncu doczekamy najwyżej bedziemy ostatnie.W sumie maz ma racje najważniejsze żeby było zdrowe i wszystko było dobrze no i ja liczę w sumie na poród SN. Wytrzymaliśmy juz ponad 8msc to jeszcze te pare dni damy rade;-) szczęściara to może po badaniu albo szyjka sie skraca obserwuj siebie
Rozmarzona lubi tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
W sumie są tego plusy bedziemy mogły dłużej wcinać czekoladki i fastfody
izulkaa, Cebulka, Nymeria lubią tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Cebulka, dawaj ile wlezie przyjme to na klate !
Haen i Kitaja,a wiec jako trojca wzoru "cierpliwosci i opanowania" musimy sie wspierac w tak trudnych i ciezkich chwilach
Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego !
Szczesciara, ja tak kilkakrotnie mialam w ciazy i to wlasnie po badaniu ginekologicznym.
Do jutra nie powinno byc juz sladu,ale obserwuj sie.
Mezu znowu mnie zaczyna denerwowac bo jak bylismy na badaniach to stwierdzil,ze jak do utra nie urodze to mnie bzyknie.
Cos podobnego,ze sie przelamie ,a krowki lataja -.-
Hmm w sumie to jutro jakbym sie w miare czula to bym sobie mogla poprzybijac piateczki z mezusiem
Kitaja, haen, Cebulka, Ona_89', monia35 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Wiecie co podziwiam te,ktore sa tak cierpliwe i spokojne.
Ja to wiecznie bylam w goracej wodzie kapana i wszystko chcialabym na juz
Kitaja, dobrze prawisz az Ci poleje soku pomaranczowego
Hmm zly pomysl moze lepiej zimne kakao bo bym przez przypadek podlozyla Ci nocna kolezanke zgage
Stukniemy sie za ten toast czekoladkami,a mam takie dobre muszelki mmmKitaja lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami