Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś tez będzie ciężko zasnac a jutro musze zawieźć mała do przedszkola bo niestety mąż do roboty; ( a tak mi się chce jak ojcu orać ale położę się i spróbuje a i Wam życzę dobrej i chyba spokojnej nocy!mi się wydaje ze jeśli już mamy zacząć rodzic to chyba lepiej z rana a teraz pospijmy:)Mijagi
-
Kitaja, jakbym slyszala swojego bez kitu
To samo mowi,ze swoje juz zrobil i ze Oliwka wyjdzie kiedy bedzie chciala (po jakims czasie stwierdza,ze nie moze sie jej doczekac i kiedy sie urodzi, takze sam zmienia zdanie ).
Panowie maja podobne odzywki hihi.
Ogolnie zobaczcie jakie to zabawne.
Jak nie jedna z nas zapewne <w tym i ja> nie mogly dlugo zajsc w ciaze to byly cudawianki trzymania fluidow meza jak najdluzej w sobie.
Teraz znowu potrzebne zeby dopomogly w akcji porodowej hihi.
Moze dlatego tacy wykorzystywani sie czuja hihi
Kolo sie zatacza.
No to dziewczyny w KUPIE SILA !
Chyba trzeba zaczac prowadzic liste obecnosci bo sie nie polapiemy jak ktoras nagle zacznie rodzic po cichaczu
A propo Moremi :>??Jestes juz z nami -
Jestem
Dziewczyny jak zwykle o mnie zapomniały, jak ja też z końca miesiąca i nie zamierzam rodzić przed wizytą w kinie 20.11
Pograłam dziś z mężem i jakoś zleciało, że już 1
Jutro zaprosił kumpli na granie więc będzie trzeba zrobić im jakieś przekąski i posprzątać mieszkanie, czyli dzień bez lenistwa -
Ja pełnię nocną zmianę w ukryciu.. Moja mała stwierdziła że nie da mi pospac, akurat przed lekarzem bo musze się zbierać i Nikusie o 5.30 bo inaczej tego wszystkiego nie ogarnie, co chwilę do niej wstaje choć ma czystą pieluszke i jest najedzona, stwierdziła że nie pójdzie spać tylko będzie mamie dokuczac No i posikala mi śpiochy i rożek do wyjścia, kombinezon jeszcze nie wysechl - coś czuje że to nie będzie Mój dzień
-
Agulla już niedługo przytulisz Swoje maleństwo, a to wynagrodzi wszystko
Skarb jesteś silna, dasz radę wszystko ogarnąć
U mnie nocka taka Sobie, brzuch i krzyż nadal bolą, a najgorsze, że brzuch twardy jak kamień. W żadnej pozycji nie leży się wygodnie. Jutro wizyta zobaczymy jakie będą wiadomości. Całe szczęście mała zaczęła się ruszać i ma czkawkę, bo ostatnio bardzo leniwa była. -
Nie zapominajcie i o mnie dziewczyny. Byłam wczoraj na ktg. Ostatnio wyszły mi 4 skurcze a wczoraj nic. Ilość wód prawidłowa, przepływy dobre, łożysko 2/3 stopień. Wszystko ok tylko termin mam na 5.11 a tu nic... Córkę urodziłam sn w 39 tc a syn jest uparty i nie chce wyjść.
Teraz mam się pokazać w piątek czyli dzień po terminie. Zrobi ktg i uprzedził, że mogę zostać na oddziale. Może zaczniemy coś działać???
Córka 8 lat
2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014) -
Ja też nocna zmiana w ukryciu. Czytam na bieżąco.
Agula mam nadzieje ze juz porządnie ruszyło, dużo siły i czekamy na info ze zostałaś mama
Skarb tobie też siły maluchy maja inne plany niż my
Dziś miałam się stawić na wywoływanie ale się cieszę ze mnie to ominęło..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 03:57
-
Zazdroszczę tym, które już urodziły.
Ja mojemu lekarzowi pomarudziłam trochę dzisiaj, że mnie brzuch pobolewa, że boję się jak z małym czy wszystko ok i dlatego posprawdzał wszystko. Ostatnio też miałam tylko ktg i wróciłam do domu niespokojna. Widzę, że o wszystko trzeba się dopominać ale przynajmniej dziś jestem spokojna.Córka 8 lat
2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014) -
Jutro mam wizytę i zobaczymy co mi powie. W najgorszym wypadku w terminie porodu pojadę do szpitala na IP,bo jak rozmawiałam z moim lekarzem to powiedział, że nawet cukrzyca nie jest w wskazaniem do hospitalizacji po 40 tyg. ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 05:02