Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Agulla dasz radę kochana pomysl o nagrodzie jaka Ciebie czeka jeszcze troszkę i usłyszysz płacz swojego malucha . Marta powodzenia i Ty zaraz bedziesz tulić synka no i zaczęło sie w koncu i u nas oby teraz więcej porodów ...skarb dasz radę z dzieckiem cieżko chyba cokolwiek zaplanować a co do nocnej zgagi to i do mnie wpadła i męczyła ,ale są tego plusy tak paliła cholera,ze nic w nocy noe podjadlam z lodowki;-)Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
MW powodzenia na wizycie . Ja ostatnie wymuszone usg tutaj miałam pod koniec września i juz nie będę miała no chyba,ze po 40tyg jak ciąże przenoszę (chociaż mam cicha nadzieje,ze tak nie będzie ) zazdroszczę wam,ze możecie sprawdzić stan łożyska i przepływy mi pozostało jedynie wierzyć,ze wszystko jest dobrze ...Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
perelka89 wrote:
Mala a Ty mialas sie wyspac
Agulla kochana dasz radę! Z każdym skurczem rozwarcie się powiększa, jeszcze trochę. Oddychaj szybko trochę pomagaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 06:56
-
nick nieaktualnyAgulla dasz rade!
W Internecie, gazetach itd obiecywali ze noworodek dużo śpi ehe...mój teraz leży i patrzy,łapki w ruchu gdzie tam do spania.
Wczoraj od 14 do 2 w nocy zrobil 6 kup !!! Jak go odblokowalo Bo 3,dniach bez to teraz martwilam się,ze mu nie przejdą nigdy.
Ginger jak pierwsza noc bo nasza spokojna ale poranek .wszyscy na nogach
Miłego dnia moje listopadowe tykajace bomby i nie wyspane mamuśki.
Mala_Czarna_89, Ona_89', Nymeria, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Agulla, trzymaj sie i dasz rade dla swojego Malenstwa
Izulka, i jak dalas rade jeszcze usnac?
Ja usnelam po tej zgadze,ale jak maz wrocil z pracy w nocy to mialam cicha nadzieje,ze sie cos zacznie bo juz tak spojenie mnie rwie i nic.
Teraz z rana jak chcialam sie napic to pojedynczy skurcz mnie zlapal.
Ehh chce by to sie zaczelo nim mezu pojdzie do pracy, nie chce byc sama bo nikt nie zdarzy w miare szybko do mnie dojechac,a sama ze skurczami nie widzi mi sie targac do taxi ;/
Przeraza mnie ta mysl i nie daje spokoju bo tak to bym nawet cierpliwie czekala na porod.
Glodna jestem,ale jeszcze chcialam na wyro wrocic i jeszcze nie chce mi sie calkiem wstawacJestes juz z nami -
A u mnie ciężka noc nie mogłam spać co chwile się budzilam teraz strasznie mnie krzyż boli ehh:-( do tego mam problem z prawą dłonią dwa palce najmniejszy i serdeczny jak zegnę to nie mogę wyprostować bo się blokują i bolą miała któraś tak? Co to może być?
-
Molcia wrote:A u mnie ciężka noc nie mogłam spać co chwile się budzilam teraz strasznie mnie krzyż boli ehh:-( do tego mam problem z prawą dłonią dwa palce najmniejszy i serdeczny jak zegnę to nie mogę wyprostować bo się blokują i bolą miała któraś tak? Co to może być?
Mijagi -
A ja wczoraj tak sie depilowalam namietnie (wole byc przygotowana w razie w),ze mam cale udo w chrostach.
Za malo mialam skore nawilzona i sie tylko pozacinalam, dzisiaj wygladam jakbym z wojny wrocila,a do tego piecze.
Ile sie czlowiek musi nacierpiecJestes juz z nami