Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam po ciężkiej nocy...chyba z 5 razy siku i w każdej pozycji niewygodnie. Pobudka po 7:00 wyprawilam Miski do babci. Oczywiście bez problemów się nie obyło. Misia schowała się w kącie i kupę w pieluche zrobiła, normalnie na nocnik robi...trzeba ją było pod prysznic wsadzić i od nowa ubieranie...dodatkowo internet padł. Mam tylko ten w telefonie i pewnie zaraz limit wykorzystam...więc mogę się nie odzywać...
Trzymam kciuki za Agulle i Zorro...może za kogoś jeszcze?Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 12:47
MW26, Mala_Czarna_89, Nymeria, biedroneczka1910, Galaretka, lula.91, moremi lubią tę wiadomość
-
hej mamusie
dziś już 4 listopad, jak ostatnio narzekałam, że za wolno leci czas, to teraz powiedziałabym, że zapieprza dobrze, dobrze
agula daj znać jak po porodzie, bo podejrzewam, że maluszek jest już z Tobą
Zorro a jak z Tobą?
Ona widzę, że ty też już na czasie
Shibuya nie przesadź tylko z tym sprzątaniem, bo się zajedziesz, może lepiej w obroty męża wziąć?
ładna pogoda u nas, choć czuć już zimą, lubię bardzo
wczoraj pojechaliśmy do sklepu po ostatnie rzeczy, mam chyba już wszystko, tylko kurde nie mam szalika dla małej, kupujecie coś takiego?Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Shibuya bo jestem za leniwa by zmienić suwaczek ,a juz teraz przy końcówce poprostu nie chce mi sie tego zmieniać bo bym musiała odpalić kompa,bo ja pisze do was z telefonu wg terminu z Polski jestem w 38tyg 2d , a wg Norweskiego 38tyg4d także może sie śmiało młody szykować na ten świat bo juz tak czy siak czas bezpieczny,a jak bedą mi wywoływać to bedą liczyć z tego terminu norweskiego czyli spoko zawsze to dwa dni krócej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 12:04
Shibuya lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Molcia jestem tez na watku na belly "ciąża w Norwegii" i dwie dziewczyny maja to samo ,co Ty z nadgarstkiem i tak jak Cebulka napisała jest to cisnia nadgarstka,jedna co urodziła juz i z borykała sie z tym problemem pisała ze dość długo poporodzie jeszcze to miałaCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan