Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry Bry :>
Ciag dalszy przeprawy ?
Powiem Wam,ze mialam jeden pojedynczy mocniejszy skurcz i mysallam,ze cos moze ruszy,a tu dupa ;/
Byl dzisiaj u mnie ponownie brat przed szkoleniem bo chcial zaczepic o badania.
Mezu wstal i pyta Oliwke kiedy sie urodzi,a ja go gromie,ze mogl dopomoc,a teraz to niech sobie czeka
Ona, tez mi sie wydaje,ze to obawy przejawiaja sie w snach o te poczatki z maluszkami.
Musze przyznac,ze tez sie troche boje jak to bedzie i czy sobie poradze jak juz maz wroci do pracy.
Jeszcze zastanawiam sie jak to bedzie po porodzie z polozna.
Kogo przysla i czy sama mam ja zalatwiac.
Jaka ona bedzie czy jakas w porzadku,przez ile bedzie przychodzila noi na jakiej zasadzie bedzie sprawdzala warunki.
Polozna,ktora mam u lekarza jak ide na wizyte jest swietna,ale z tego co wiem to tam gdzie sie przynalezy do przychodni, maja wyslac polozna.Jestes juz z nami -
A ja jestem wredna i jak ktoś pisze czy już urodziłam,to milcze. Jak dzwoni i pyta czy urodziłam,to odpowiadam,że na głupie pytania nie udzielam pytań albo pytam czy tylko po to dzwoni. Jeśli tak to mówię żegnam.
A już dobija mnie pytanie jak się czuję. Ludzie kochani,a jak mam się czuć w 9 miesiącu ciąży ?
Ona_89', moremi lubią tę wiadomość
-
natali101 wrote:A ja jestem wredna i jak ktoś pisze czy już urodziłam,to milcze. Jak dzwoni i pyta czy urodziłam,to odpowiadam,że na głupie pytania nie udzielam pytań albo pytam czy tylko po to dzwoni. Jeśli tak to mówię żegnam.
A już dobija mnie pytanie jak się czuję. Ludzie kochani,a jak mam się czuć w 9 miesiącu ciąży ?Ona_89', moremi lubią tę wiadomość
-
o tak te pytania przewijają się codziennie, ale z drugiej strony miło, że się interesują, oczywiście mówię o najbliższych, bo koleżanki nawet tak nie męczą
Molcia ja też często mówię, że czuję się jak babka w 9tym miesiącu ciąży albo jak kobieta 2 tygodnie przed porodemhaen, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle stękacie no co Wy ? Ciężko Wam czy co
A my zaliczamy pierwsze rzeczy , wczoraj pierwsza kąpiel i oficjalnie przedstawiam Jeremisia
justa1234, olimama, Cebulka, anet, izulkaa, Rozmarzona, MW26, haen, biedroneczka1910, Molcia, Nymeria, Ginger84, mikado, Shibuya, szczesciara25, Kitaja, lula.91, perelka89, Ona_89', moremi, natali101, Aga_502, Mala_Czarna_89, Paolka_25, MadaLena30, villemo_gbm lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja mam pierożki z kapustka i grzybami babci mojego m.musze przyznać ze zawsze byly pyszne, najlepsze jakie jadłam. A teraz to juz w ogóle oszalalam jak pomysle ze mam cala reklamówkę ich a może jem ostatni raz w najbliższym czasie bo tam kapustką, cebulka.. Mmmmm;)
MW26, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Kochane już po. Amelia jest już z nami 2930 waga 54 długa. Godz. 9.30, potem Was nadrobie, dziękuję za kciuki.Jesteście kochane.
izulkaa, MW26, biedroneczka1910, olimama, haen, Galaretka, Molcia, madzi4aam, Cebulka, alus21, Nymeria, mikado, Rozmarzona, Shibuya, szczesciara25, Kitaja, lula.91, perelka89, Izik, Ona_89', natali101, moremi, Aga_502, Mala_Czarna_89, Paolka_25, MadaLena30, villemo_gbm lubią tę wiadomość