Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
galaretka - 2tyg od porodu
-
nick nieaktualny
-
u mnie tez senna pogoda, nic sie nie chce...i nic nie robie
haen lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona wrote:
Ona, tez mi sie wydaje,ze to obawy przejawiaja sie w snach o te poczatki z maluszkami.
Musze przyznac,ze tez sie troche boje jak to bedzie i czy sobie poradze jak juz maz wroci do pracy.
Jeszcze zastanawiam sie jak to bedzie po porodzie z polozna.
Kogo przysla i czy sama mam ja zalatwiac.
Jaka ona bedzie czy jakas w porzadku,przez ile bedzie przychodzila noi na jakiej zasadzie bedzie sprawdzala warunki.
Polozna,ktora mam u lekarza jak ide na wizyte jest swietna,ale z tego co wiem to tam gdzie sie przynalezy do przychodni, maja wyslac polozna.
Ja się cieszę że mój mąż ma jeszcze 14dni urlopu+chorobowe na mnie+tacierzynskie, wiec trochę ze nami posiedzi. W innym wypadku to bym miała stresa, zwlaszcza w nocy, bo moj tez chodzi na nocki tak jak Twoj.
Co do położnej to u nas się samemu wybiera. Ja to zrobilam kilka dni temu, spotkalam się z nią i wydaje sie byc w porządku babeczka:)
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Jakies te nasze listopadowe maluchy uparte i nie chca wychodzic!!! mi lekarze od miesiaca mówili, ze urodze wczesniej i co i nic, jutro termin porodu a ja biegam, na ktg co dwa dni które nic nie wskazuja;-( ale nie jestem sama na szczescie w swojej sytuacji;-) Październikówki sie szybko rozpakowały a my coś czuje bedziemy wystawione przez swoje dzieciaczkina na mega cierpliwosc;-)4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito