Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze sie boje,ze podczas porodu trafi mi sie jeden z dwoch durnych lekarzy,ktorzy pracuja w tym szpitalu gdzie bede rodzila.
Na jednego az skarge pisalam bo potraktowal mnie jak smiecia i wydzieral sie na mnie jak wyladowalam na izbie.
Masakra w glowie mi to siedzi,ze moge miec pecha i trafic na dupka.Jestes juz z nami -
Ja niby mam prawko, ale co z tego jak mąż pojedzie autem do pracy..
Tyle dobrze ze mieszkam w centrum w malym mieście i budujemy sie tez niedaleko centrum to na piechotę zalece jakby co.
Rozmarzona chyba się włącza panika, ale co się dziwić jak to pierwsze dziecko i wszystko jest dla nas nowe, nieznane...
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Aga502, Galaretka prosiła zebys dopisała że Jeremiaszek urodził sie o godz 9.05, a madzia4aam ma coreczke Nadie, nie Hanie:)
Pewnie teraz przy dziecku nie jesteś w stanie nadrobić tych wszystkich stron.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 18:11
Aga_502 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny jakos mi smutno...ja wiem, ze taka kolej rzeczy, ze coraz wiecej z nas jest rozpakowanych i wolny czas poswieca maluchom, wiec tu cicho jest (a te ktore maja 2 i wiecej w domu juz w ogole), ale czuje sie jakby konczyla sie jakas kolonia czy oboz i ze rozjedziemy kazda w swoja strone.
omg, wlasnie sobie uswiadomilam, ze rownie dobrze moglabym urodzic za 4 tygodnie, a nie 2 i to tez bedzie w terminie! brrrCebulka lubi tę wiadomość
-
No... Haen ja też mam podobne odczucia. To forum to byla taka nasza prawie 9-miesieczna kolonia. Zzylysmy się ze sobą przez ten czas. Mam nadzieje że jak na forum aktywność wygasnie to przynajmniej na fb coś się będzie od czasu do czasu działo bo tam są powiadomienia, ze ktos coś napisal:)
-
Ona tu nie ma znaczenia czy pierwsze,czy drugie dziecko. Tylko niestety panika w niczym nie pomoże,trzeba się zebrać w sobie i ratować dziecko. Brutalne co pisze ale prawdziwe. Dwa razy otarla się Nati o intensywną terapię w ciągu pierwszych 13 miesięcy.
Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Ona, ja mialam mozliwosc zrobienia prawka,ale poprostu nie czulam sie na silach.
Jestem panikara w roznych sytuacjach i zawsze mysle o tysiacu rzeczach naraz,wiec stwierdzilam,ze na sile nie chce bo i tak nie bede jezdzila.
No niestety jak widac sa tego spore minusy.
Juz nie jedna osoba mnie namawiala,ale opor mam i koniec nie przegadaja.
Zastanawiam sie tylko jak sa takie mega bolesne skurcze to czy wtedy da sie rade samej prowadzic?
Bo jak mnie tak kilka razy zlapal taki skurcz to tylko potrafilam zwinac sie w kulke i ani drgnac..
Haen, strasznie szybko zlecialo to 9 miesiecy na forum prawda?
Niby taki kawal czasu,ale tutaj lecial w zaskakujacym tempie.
Az nie moge uwierzyc i jeszcze to do mnie nie dociera
Natali, mysle ze Ona miala na mysli,ze jak pojawia sie pierwsze dziecko to poczatkowo wiekszy strach bo jeszcze nie wiemy co nasz czeka i nie mamy takiego doswiadczenia jak Wy
Wiadomo zawsze jest strach o kazde dziecko czy to bedzie pierwsze, czy drugie,ale doswiadczenie jednak wiele robi i na pewno jestescie pod tym wzgledem bardziej spokojne,ze sobie wszystko szybko przypomnicie.
My bedziemy wszystkiego od poczatku sie uczyly, wiec stad moze taka panika
Jestescie mamami zaprawionymi w boju i na pewno dajecie nam duzo dobrych i cennych rad.Jestes juz z nami -
Hej, meldujemy się z Julianem Urodził się wczoraj, dostał 10punktow wazy 4kg
Edit- zapomnialam napisać o wzroście- 60cmWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 18:44
moodliszka, natali101, Molcia, Rozmarzona, moremi, haen, Cebulka, Galaretka, izulkaa, perelka89, mijagi, Izik, Ona_89', Paolka_25, Ginger84, MW26, Marta1986, mikado, Paaula84, Kitaja, lula.91, Shibuya, Aga_502, biedroneczka1910, szczesciara25, olimama, Mala_Czarna_89, Nymeria, skarb15, MadaLena30, villemo_gbm lubią tę wiadomość
Synuś
-
MW26 wrote:Moremi oby teraz ruszyło pełną parą to jutro będziesz miała swój skarb w ramionach-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Molcia ja tez mam cc wyznaczone na 39+1
Zorro gratuluję!!!! Duzo zdrowka dla was:) 60cm to duzy chlopak, ubranka 56 pewnie juz nie wejda...