Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozmarzona zrobisz prawko jak urodzisz. Zobaczysz,że wtedy priorytety się zmieniają i musimy przełamać swoje lęki.
Nie wiem czy nam łatwiej będzie,musimy ogarnąć nowe dziecko plus to które już jest. Wy z jednym łatwiej będziecie miały. Rytm dnia ustawicie sobie tylko pod Was. My musimy pod drugie dziecko.
Jednak to co najważniejsze to aby dzieci były zdrowe. Z resztą sobie poradzimy.
Widzę,że mój mąż ma większe obawy teraz niż jak 11 lat temu rodziła się NatalkaRozmarzona, Cebulka, Kitaja, moremi lubią tę wiadomość
-
Natali z prawkiem to jestem pewna, ze sie za to nie zabiore bo juz nie jedna osoba probowala mnie przekonac hihi
Masz racje dwojka dzieci do ogarniecia to juz tez nie lada wyczyn.
Dobrze,ze cora starsza bo cos jeszcze pomoze i wiecej zrozumie,a jakby byly dwa male szkraby to tez ciekawy mlyn do ogarnieciaJestes juz z nami -
Zorro, Agula, Marta gratuluje!
To się wreszcie listopad zaczął...
Haen fajne porównanie do kolonii...coś w tym jest...mi też smutno, ale postaram się tu udzielać mimo dwójki dzieci...Marta1986, moremi, olimama lubią tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Zorro gratuluję, tak myślałam że już tulisz Juliana a u mnie powtórka z rozrywki - na chwilę obecną 2h opóźnienia wizyty i uwaga - 15 osób (!) przede mną dobrze że udało się dodzwonić, bo bym tam chyba jajo zniosła w tej ciasnej poczekalni, albo co najmniej - urodziła
-
Cebulka Ty daj znac jak juz Ci syna z brzucha wyciagna:) no i powodzenia ogolnie w szpitalu, Bielanski, tak?
Praktycznie kazda z nas Warszawianek rodzi w innym szpitalu...
Molcia powiem Ci, ze to jakies jaja, ze takie opoznienia? Czemu tak tam jest?Cebulka lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona moje obawy są właśnie związane z ogarnieciem dwójki małych dzieci. Jeszcze Misia ma okres bicia i boję się jak to będzie...ale damy radę.
Ja prawko mam i to od dawna, ale trzeba by było drugi samochód, a przy budowie to trochę mało realne...Synek ur. 8.11.2015
Molcia,ciężarne powinny wchodzić bez kolejki.. Albo jako pierwsze byc umawiane na wizyty..
Tez nie rwz czekałam godzinę to myślałam,ze,tam zejdę..z tym ze,ja wyjeżdżając z domu nie wiedziałam jak,kolejka idzie in ie osob przede mną bedzie a ile osób ryje sie "po receptę"to szok nie raz babki,chciały sie wryć przede mnie...brzuch jak,widac mam mikroskopijny albo wyglądam na pelna sil -
Haen spokojnie dam, dam. O 20:30 dzwonię do mojego gina i mi plan cały poda...
Tak bielanski, no właśnie nie mamy szans się spotkać w szpitalu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 19:15
haen lubi tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
nie wiem właśnie czemu u niej tak jest, co te baby tam tyle robią - ja wchodzę 10 min i wychodzę, w tym rozmowa, badanie na fotelu i usg zawsze, nie jestem w stanie powiedzieć skąd to się bierze, no cóż, ostatnio było niby jeszcze większe opóźnienie - ale zadzwoniłam po godzinie i niewiele się zmniejszyło, po czym jak zadzwoniłam drugi raz chyba po pół godzinie to się okazało, że zostały 2 osoby przede mną, w tym jedna nie przyszła, także nie wiem jak to do końca z tym jest, bo może część jest właśnie po recepty
-
Będziemy mieć możliwość porównania warunków w każdym szpitalu
Rozmarzona duża już Natka ale i inne problemy się zaczynają. Mam nadzieję,że uda nam się zminimalizować zazdrość.
Codziennie odlicza ile dni zostało do narodzin Ali.
Dziś jedziemy do lekarza,a ona pyta czy nie powinnam do szpitala jechać,a nie z nią do lekarza. Mówię że nie i dlaczego to mówisz. A ona odpowiada,bo Ala grzecznie siedzi w brzuchu. Faktycznie dziś wyjątkowo była grzeczna jak prowadziłam auto.moremi lubi tę wiadomość
-
dokladnie, wiemy jak jest w Brodnowskim, Cebulka Bielanski, ja obstawiam Zelazna (a jak cos sie spieprzy to IMiDz), Ty Natalii Karowa, MadaLena Brodnowski lub Inflancka (Magda, zeby bylo wiarygodne porownanie, to sorry, ale musisz jednak na Inflancka jechac )
Mala_Czarna_89, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
natali - jakis czas temu wstawialas fotke kompletu zimowego czapka szalik rekawiczki, gdzie to kupilas? juz dwa razy pytalam, ale pewnie przeoczylas moze tym razem sie uda... ;]
-
o masz, to ja przegapilam sorki