Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Molcia. Jeśli chodzi o blokadę Twoich palców. Mój mąż ma taki problem z małym palcem. Czasem jak zegnie to nie może go wyprostować. To są problemy kręgosłupa i coś tam promieniuje. Możliwe, że dziecko Ci teraz gdzieś tam uciska na kręgosłup, wydaje mi się, że Ci samo przyjdzie jak przestanie uciskać.Córka 8 lat
2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014) -
Dzięki dziewczyny tak właśnie podejrzewam kręgosłup, zapytam jeszcze lekarki dziś na wizycie o to, ehh im dalej w tej ciąży tym gorzej czuję się jak wrak normalnie, spać nie mogę, mam problemy z ręką, straszne hemoroidy mi się zrobiły - jak żyć?!
-
Hej:)
Noc przespana od 1 do 7 w tym dwie pobudki na siku. U mnie cisza, nic się nie dzieje, no poza wzmożoną ilością wydzieliny ale już czystej.
Dziś równe 40 tyg. Chciałabym do piątku urodzić!!!
Na dzisiejszy dzień w planach sprzątanie całego mieszkania- jeszcze trochę rzeczy musimy poupychać do szafek.
Molcia mnie się wydaje tak jak Biedronce że mogą być to sprawy związane z kręgosłupem
Agulla mam nadzieję że już masz ze sobą swojego Skarba
Skarb, Mała może chociaż w ciągu dnia odeśpicie
Miłego dnia Listopadóweczki
moremi lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry. Ja dziś cała nocke przespalam. Nawet siku nie wstawalam, dopiero o 6.15 mi się zachciało.
Za to mialam dziwny sen:
Pojechałam na porodowke, urodzilam szybko - w 15 minut i była taka zasada że polozna pytala czy chce od razu dziecko czy zapakowac do plastikowego pudełka na prąd . Prosiłam o zapakowanie. Wrocilam do domu i dopiero po trzech dniach podlaczylam pudelko do prądu zeby uruchomić dziecko, bo wcześniej byłam zmęczona i nie miałam ochoty. Po uruchomieniu ledwo dawalam radę a dziecka juz nie mozna było z powrotem włożyć do tego pudelka.
To chyba lęk przed opieką nad maluszkiem, chyba to mnie bardziej przeraza niz sam poród.mijagi, Anulaa, olimama, lula.91, moremi, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
A ja coś mam dola chyba coraz bardziej się boje tego wszystkiego i jak tylko oczy otwieram to już zaczynam myśleć jak to będzie i czy dam radę i czy Nadia nie będzie zazdrosna i wogole to zamiast się cieszyć to ja czuję się dobita i przerażona.yhh i zaczęły się pytania: a pani jeszcze chodzi? Nie kuwa leżę!Mijagi
-
U mnie nocka super. Na zgagę mam już sposób, więc nie dokucza. Budziłam się jedynie na siku. No i co siku, to zmiana boku
Rozmarzona, mi nie chciało się machać ostatnio maszynką po nogach. Zdesperowana wzięłam depilator i stwierdziłam, że nawet mnie nie bolało, a spokój teraz będę mieć na dłużej trochę moja matka jak jej to powiedziałam, to mnie zrypała czy jestem poważna, że z tego bólu jeszcze urodzę Zaczęłam się tak śmiać, że masakra. Najpierw marudza, że ma się już rodzić, a przy czymś takim takie teksty
Agulla, bądź dzielna :* trzymam kciuki!Rozmarzona, moremi lubią tę wiadomość
-
Rozmarzona usnęłam,jeszcze na trochę..ale obudził mnie silny bol bioder..
Mala juz tak nisko czuje ze mam wrażenie ze jak leze bokiem to ona jeszcze przyciska,swoim ciężarem to biodro,na,którym,leze,i dlatego,tak boli...
Moj dzisiaj obudził sir w nocy mokry, poty go oblały, odcięli mu nogi, serce zaczelo walić, bo.... Ubzdurało mu się ze zaraz rodzę ahaha
Nie mogl usnac.. dzwoni do mnie ze takiej adrenaliny jeszcze,nie czul :Pwieksza niż przed ślubem haha ..
Widzę,ze,juz,każdy coraz bardziej zaczyna o tym myśleć
-
Z jednej strony każdy by chcial byc po, a z drugiej każdy sie boi porodu.. A faceci boja sie ze,juz i niepotrzebnie wywolamy poród
Moj wczoraj nie chcial mnie puścić na te groby.. To mowie mu ze czemu nie, ten ze urodzę... Na co,ja ze przeciez kiedys w końcu musi wyjsc
Molcia ja mam znowu problem z nosem.. Ostatnio zaczął się bardzo zatykać , ale tylko w nocy i tylko jak leze..
Przecie nie przegroda chyba tylko może cis tam mi zapuchło czy coś..i uciska..
Mi,sie dzisiaj snil bobasek ale zaczelam sie bać,bo snilo mi się ze miałam SYNA ! ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 09:32
-
Wychodzimy jejku jak ja się za Laura stesknilam!
Shibuya, monia35, Ona_89', haen, olimama, izulkaa, MW26, Molcia, Cebulka, Cebulka, Nymeria, natali101, Rozmarzona, perelka89, Kitaja, biedroneczka1910, Galaretka, mikado, lula.91, moremi, MadaLena30 lubią tę wiadomość