Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Cebulka wrote:Widzę Izulkaa, że mamy podobnie...
Agulla kciuki zaciśnięte!
Zorro czekamy na wieści!
Cebulka nie od dzisiaj mamy podobnie tez masz takie silne bole @? Ciężko leżeć, a jak,dojdą do tego sskkurcze to jest ciężko...
Chyba wolałabym zaczekać do przyszłego czwartkku -
Mikado nie chce Cie dolowac, ale...tu w kolejce sa bardziej czasowo zaawansowane ciaze i nic nie zwiastuje porodu, takze wiesz...
A w ogole to mezu mi mowi, zebym dziecka nie stresowala i nie pospieszala (zakladajac, ze wszystko jest ok) i w sumie tez tak uwzam. Wyjdzie jak bedzie gotowe lub z pomoca lekarzy, jesli sie bedzie przedluzac, ale ma jeszcze 2 tygodnie. Jeszcze by mi kiedys wypomnialo, ze presje na nim wywieram od kilku dni przed narodzinami;) -
izulkaa wrote:Cebulka nie od dzisiaj mamy podobnie tez masz takie silne bole @? Ciężko leżeć, a jak,dojdą do tego sskkurcze to jest ciężko...
Chyba wolałabym zaczekać do przyszłego czwartkku
Taaaak...ja jak leżę i czuję jak Mały się wciska coraz niżej to ręką przytrzymuje podbrzusze. Synek na to się trochę oburza, ale to trochę ulgę przynosi...bo ten ucisk + ból@ + skurcz to idzie zawyc z bólu...
A tak w ogóle to Mały siedzi cały czas po lewej stronie brzucha i rączką non stop wali w część jelita w którym mam zmiany zapalne...to taki gratis bólowy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 22:03
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Rozmarzona lej tego kaka ja mam ciasteczka czekoladowe i czekoladę mój maz mówi ze ja nie jem słodyczy tylko je zre jak ciepłe bułeczki Buhahahha no musimy cierpliwie czekać juz tylko to nam pozostało,bo tak okna umyte aż lśnią,mieszkanie posprzątane generalnie,podłoga wypastowana,liście w okol domu pograbione z młodym juz gadałam i prosiłam i jak widać mamy nie słucha także pozostało mi juz tylko cierpliwie czekać i wcinać słodkości by dostarczyć trochę endorfin bez żadnych skrupułów )))
Cebulka, Rozmarzona lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
A sexy odpadaja juz u nas maz mówi,ze ma psychiczna blokadę i jakoś ostatnio zaczął szybcjej zasypiać w sypialni ,chyba ze strachu także i jego oxytocyne odpuszczamCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Szczesciara ja dziś miałam w wydzielinie żywą krew a teraz brunatną wydzielinę i lekarz powiedział że może to być od badania i skracania szyjki i wszytsko jest jak najbardziej ok, bo to już wiadomo nasz czas na poród:)
szczesciara25 lubi tę wiadomość
-
Szczęściara a wyglądało jak taki glut/galaretka ? Bo tak dziewczyny tutaj opisywały ten czopCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Ona_89' wrote:Mała a Ty coś działałaś żeby wywołać porod? Jakies seksy były? :p czy tak nagle Cię wzięło?
Szczesciara może ty przejmiesz nocna zmianę ale nie na forum a na porodówce? Maz w domu czy w delegacji?
Aaaaa cycki mnie bola!!! Karmie mala i ściągam mleko "do lodówki" ale i tak są twarde i cale obolale a na sutkach strupki
Za to Nadia jak zaczyna jeść to juz 40 minut ciągnie także mamusia jest dumnaOna_89', Nymeria lubią tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89 wrote:były takie plany ale w końcu padlam spiaca. I dobrze bo by maz wszystkim się chwalił ze raz wsadził i dziecko wyskoczyło
Szczesciara może ty przejmiesz nocna zmianę ale nie na forum a na porodówce? Maz w domu czy w delegacji?
Aaaaa cycki mnie bola!!! Karmie mala i ściągam mleko "do lodówki" ale i tak są twarde i cale obolale a na sutkach strupki
Za to Nadia jak zaczyna jeść to juz 40 minut ciągnie także mamusia jest dumna -
Mala i ecioteczki tez sa dumne niech je ,rosnie i wydala ta bilubine(czy jak to tam sie nazywa ) czyli jutro juz do domu ?
Mala_Czarna_89, Galaretka lubią tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Kitaja, wiec Twoj mowi,ze pochlaniasz je jak buleczki,a moj mi powatrza,ze to nie ziemniaki haha
Ale zrobilam glupote
Dopiero co sie opamietalam,ze trzeba uwazac co na noc jem bo bedzie zgaga.
Noi masz zjadlam kilka czekoladek,a juz zaczynam odczuwac skutki glupia ja!
Wczoraj mialam przez nie masakryczna zgage i bedzie powtorka z rozrywki.
A z seksami to moj ma to samo co Twoj.
Nie bedzie dziecka po glowce tracal -.-
Blokada psychiczna choc i tak wiem,ze jakbym go przycisnela to wszystko sie da
Mnie jednak seksy teraz nie w glowie dla przyjemnosci,a bardziej dla pomocy by sie przydaly bo tak to tez nie mam ochoty za bardzo hihi (ale swojemu ostro marudze:D)mijagi lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Natalia jestesmy juz cztery Rozmarzona moj powiedzial tak ostatnio ja juz swoja robote wykonalem 9mscy temu a teraz czuje sie wykorzystywany i on nie bedzie poganial syna oj i mnie zgaga meczy od ciasteczek.... SHIBUYA oj odpoczywaj bo kto wie co sie wydarzy po takim generalnym sprzataniu,spokojnej nocy .Ciekawe jak tam Ginger i Marcel pierwsza noc w sumie dzis w domu .
Rozmarzona lubi tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan