Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
izzy a co to za egzamin?
czekma az syn sie obudzi i pojdziemy na plac zabaw
dalej to samo zadnych szczegolnych objawow, gazy i cycki hihi
a i jeszce wzdecie,mam wrazenie ze mi wywalilo brzuch. Nie mialm tak w ostatniej ciazy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 16:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buffy wrote:Dzięki Veoh
Lekki stresik przed jutrzejszą betą jest, bo jak nie będzie przyrostu o 100% to mam się kontaktowac z lekarzem.
Plus na moje wyniki tsh dostałam leki oraz mam być podczas ciąży pod opieką endokrynologa.
Bedzie dobrze na pewno sie podwoji. Beta idzie pieknie i nie ma innej opcji!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 17:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBuffy to teraz czekamy na dalsze dobre informacje
Izzy wiem ,że jak będziemy mówić ,ze masz się nie stresować to średnio będziesz słuchać ale olej to przecież i tak się uda
Ja wczoraj cały czas spałam a dziś bez objawów i wulkan energii i bądź człowieku mądry...Izzy lubi tę wiadomość
-
Buffy ale czad z tym serduszkiem czyli wychodzi na to,ze ciąża jest starsza niż wynika z terminu OM? I jeszcze mam pytanie czemu beta musi się podwoić? Mniejszy przyrost to będzie coś złego? Jak widziałaś serduszko to już musi byc dobrze to będzie silne dziecko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNala85 wrote:Buffy ale czad z tym serduszkiem czyli wychodzi na to,ze ciąża jest starsza niż wynika z terminu OM? I jeszcze mam pytanie czemu beta musi się podwoić? Mniejszy przyrost to będzie coś złego? Jak widziałaś serduszko to już musi byc dobrze to będzie silne dziecko
Tak, starsza o 5 dni
Bo beta ma w ciągu 48h się podwoić - to wskazuje na prawidłowy rozwój dziecka
Mniejszy ani większy nie jest wskazany - zawsze może o problemach świadczyć.
Oby, bardzo bym chciała by było wszystko dobrze