Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBuffy, wiesz, to prawda, że problemy z tarczycą w ciąży to nic dobrego, ale dobrze, że w porę to zdiagnozowałaś. Poza tym Twój wynik nie jest jeszcze taki tragiczny. Jestem pewna, że już na pierwszej kontroli dowiesz się, że już wszystko jest dobrze
a co do listy - świetny pomysł lecz ja umywam ręce, totalnie nie mam o tym pojęcia wiecie, takiego technicznego. Dla mnie wyzwaniem było nauczenie prowadzenia się pamiętnika -
nick nieaktualny
-
A ja jestem w pracy i oczy mi się zamykają, bardzo jestem śpiąca mimo, że spałam 8 godzin
Tez dzisiaj robiłam pakiet tarczycowy i to akurat wyszło dobrze, więc jeden problem mniej
Buffy a to nie jest tak, że powyżej 6000 beta podwaja się co 96h? bo tak to wychodzi Ci bardzo dobry przyrost -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttps://docs.google.com/spreadsheets/d/1NjHNq4-BsTTEfbIjtsz5r48X2wCoME-9yARmhyjil9o/edit?usp=sharing tu zrobiłam listę, wszelkie uwagi czy propozycje zmian piszcie
Zapraszam do wpisywania sięWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 18:40
Ona_89' lubi tę wiadomość
-
I oby każda z nas dotrwała do końca Kochane
Jestem już po wizycie u lekarza. Mam najukochańszego lekarza na świecie!
Chciał mi zrobić USG ale zapytałam czy to konieczne bo przecież i tak nie będzie nic widać. Powiedział, że racja i zrobimy na następnej wizycie 24.03. Z bety jest zadowolony. Kazał brać 2 x 1 duphaston + 2 x 1 luteina vag + 1 x acard. I oczywiście kazał dzwonić o każdej porze mimo tego, że idzie na urlop. Jestem bardzo zadowolona I od razu spokojniejsza
Ona_89' lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga_502 wrote:Dziewczyny zrobiłam listę i chciałam umieścić ja na pierwszej stronie ale mam problem z kolorami (może któraś wie jak to zrobić)?
Sorki ze sie tu wbilam. Ale akurat podczytywalam
Mozecie wejsc na dowolba liste z innego watku i podejrzec jaki jest html i jak kolory i inne rzeczy zrobic. Wystarczy ze przy takim poscie z lista dasz cytuj i wyskoczy ci caly html ktory mozesz skopiowac i podpatrzec jak cos zrobic
Ona_89', Flakonik, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny