Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olimama z tego co widzę na Twoim wykresie to cykl zaczełaś 1 dzień po mnie, ale owu miałaś 10 dni później także na usg jeszcze nic lekarz nie zobaczy e na konsultacje jak najbardziej warto się wybrać.
Wrzucałam już tutaj ten link ale wrzuce jeszcze raz, ku przestrodze, żeby nie robić za wcześnie usg.
http://www.rodzicpoludzku.pl/Ciaza/Badania-USG-w-czasie-ciazy.htmlolimama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolimama wrote:Mam pytanie do dziewczyn, które mają wyznaczony termin w podobnym czasie do mojego. Który tydzień ciąży pokazuje Wam kalendarz i na kiedy macie zaplanowane wizyty u ginekologa. Ja miałam bardzo późną owulację, kalendarz pokazuje mi 5tydz. i 4 dzień ciąży, ale tak sobie to przeliczam to pewnie jestem 7-10 dni do tyłu. Umawiać się będę w poniedziałek i chyba nie mam co wybierać się za wcześnie. Jak myślicie?
Ja jestem 5 tydzień i 5 dni i wczoraj dopiero byl pęcherzyk ciążowy w macicy ...następne mam 20 marzec mam nadzieje ze będzie serce
Gin pow ze bez sensu chodzić wczesniej ...na tym etapie moze sprawdzić czy sie odpowiednio zagniezdzilo;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 13:23
olimama lubi tę wiadomość
-
Gratulacje dla nowych listopadowek od dzisiaj chyba pojda wkladki bo czuje parcie na pecherz.. Przy psikaniu poleci ja czekam jeszcze 8 dni i usg .. Stresik maly jest;). DzieCzyny ciagniecia jak naj bardziej sa normalne czy tez skorcze szczegolnie przy pierwszej ciazy.. Mnie ominelo teraz , ale i z synem nie mialam tez za bardzo..,moze troszke , bardzo delikatne. Mam za to wilczy apeteyt.. Musze przystopowac:-)
-
WItam, Ja w 5/6 tygodniu jestem. Ciaza potwierdzona u poloznej i nastepna wizyta za tydzien (zeby porozmawiac). Niestety ciaza tutaj (miszkam w Malmö) nie jest powodem do spotkania z ginekologiem Jak tylko pojade do pl pierwsze co spotkam mojego lekarza a do tej pory musze byc cierpliwa.
Pozdrawiam i zycze duzo zdrowka! /EwaIzzy, Aga_502 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem wam, że jak wcześniej nie mogłam narzekać na uwieranie w podbrzuszu, tak teraz raz na jakiś czas rwie. Wczoraj cały dzień tak lekko ciągnęło mnie po bokach, dziś tak kłuje-ciągnie a to po jednej stronie, a to po drugiej albo dwie na raz. Nie trwa to długo na szczęście. Ale lekarz mówiła mi, że to normalne bo macica i okolice się rozciągają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyheh u mnie jak u Izzy tak sobie, leże a jak coś zrobię to potem tym bardziej leże. Chciałam się przespać ale nie mogłam usnąć bo chciało mi się wciąż siku. Ja mdłości odczuwam dopiero 2 dzień i to w porze popołudniowej bez większych ekscesów. Piersi mnie nie bolą ale mam wrażenie ,że są twarde i mam bardziej ukrwione sutki. I marudze ....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny