Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie też dziś dzień dobrze sie zaczyna , wstałam ,mąż wrócił z dyżuru , zrobiliśmy pyszny omlet i zaliczyliśmy kościół a potem kaufland i marzy mi się kawa chociaż latte ale dostałam wykład o rozwijającym się sercu i wadach więc od razu mi się odechciało...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Bardzo się cieszę, że Wy też macie dzisiaj lepsze dni Po wczorajszym zgonie odżyłam dzisiaj! Zaliczyłam spacer z pieskiem, kościół (ależ mi wszyscy śmierdzieli pd nadmiaru perfum..) a nawet zrobiłam obiad.
Teraz jedziemy z mężem i psiakiem do rodziców na kawke i tak zleci cała niedziela.
Mdłości mam, piersi dokuczają ale najważniejsze, że głowa nie boli!
Olimama zadzwoń do dentysty i zapytaj.
Miłego dnia Kochaneolimama lubi tę wiadomość
-
no a ja wlasnie nadal pije kawe..Tak wariowalam z synem jak bylam w ciazy tak teraz odpusiclam, ale macie racje tzreba ograniczyc wprowadzam zmiany od dizsiaj..nie ma co
doszedl dodatkowy objaw, sutkowscieklosc! tak mnie sutki piecza i bola ze chyba zaraz zwariuje:-)
olilamamA , zapytaj sie dentyski co ona mysli na ten temat? chyba wolalbym odlozyc na inny termin lakierowanie...ale rob jak czujesz.
Milego dnia dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 16:38
Izzy lubi tę wiadomość
-
Witam, Ja dzis czuje sie wybornie. Chyba slonko pomoglo. Niestety moja alergia ewoluowala i zaczynam miec wrazenie ze mam reakcje na wszystko co zjem mimo iz pilnuje sie jak moge. Jak tak dalej pojdzie to niedlugo nic nie zostanie mi do jedzenia. Cos czuje ze to beda bardzo trudne miesiace... dobrze ze na razie gardlo mi nie puchnie. Niestety nie chca mi zadnych tabletek przepisac a te ktore bralam przed ciaza sa kategorycznie zakazane Twarz mam opuchnieta i drapie prawie do krwi bo juz nie moge wytrzymac... boje sie ze ktoregos dnia wstrzasu dostane i tak czy inaczej bede musiala wziac moje stare tabletki. Dzidzia tez pewnie przejmie wszystkie alergie
Jakie to jest okropne nie miec dostepu do dobre opieki zdrowotnej.
Milego popoludnia dziewczyny! -
Hej dziewczyny dołączam do listopadówek;-) po póltorej roku walki udało sie wywołać pierwszą owulacje i jestem w ciązy;-) mam termin na 6 listopada,
moje objawy to bolesne piersi i wieczorne ciągnięcia i skurcze podrzusza i to mnie martwi bo czasem sa naprawde silne;-(
Pierwsze usg piątek 15.00 już nie mogę się doczekaćIzzy, Ona_89' lubią tę wiadomość
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja gdybym nie obserwowała swojego cyklu i gdyby mi okres nie spóźniał to pewnie bym w ogóle nie wiedziała, że jestem w ciąży. Jedyne co mi doskwiera to ból piersi zaraz po przebudzeniu i jak się o nie oprę, no i są ciężkie... Jednak takie objawy zawsze towarzyszyły mi przed @, tylko nie tak długo
-
Kochane, apropo dentysty....macie wszystkie ząbki wyleczone? Ja ostatnio byłam chyba w 2013 r. Ponoć w ciąży bardzo stan uzębienia się pogarsza. Mojej mamy znajoma tego nie dopilnowała i w wieku 35 lat po trzeciej ciąży straciła prawie wszystkie zęby! Nosi protezę w tak młodym wieku..
Wiecie co? Zauważyłam, że ostatnio jestem niezdarna. A właściwie to dzisiaj Nie wiem czy to sie jakoś ma do ciąży, ale dzisiaj w kościele się potknęłam, a zawsze chodzę tą samą drogą i nigdy do tej pory mi się to nie zdarzyło. Nagle nie zauważyłam schodka
A wcześniej jak byłam w odwiedzinach u mamy to postawiłam kubek obok stołu zamiast na stole..i sobie spadł
Moja koleżanka jak była w ciąży to mówiła, że czuła się taka ogłupiona. Ciężko było jej cokolwiek zrozumieć, sprawy urzędowe załatwiał mąż, ogólnie ciężko kapowała hehe. Jak urodziła wszystko wróciło do normy.
-
nick nieaktualny