Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala_Czarna_89 wrote:Zorro na poczatku tych siuskow jest bardzo malo I trudno zauwazyc czy wogole cos jest. Ale juz teraz po spaniu widze pelna pieluszke
hahaha przeczytałam zamiast siuskow to skurczow, i kminie o co chodziMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja po stronie rozpakowanych listopadowek
7.11.2015r drogami natury o 13:52 przyszła na świat nasza księżniczka:) Waga 4120g (słuszna),długość 58cm Apgar 10pkt Włoski czarne:)MadaLena30, Kitaja, haen, MW26, Mala_Czarna_89, Galaretka, Zorro, Ginger84, Ona_89', olimama, natali101, lula.91, moodliszka, perelka89, moremi, Molcia, szczesciara25, Shibuya, justa1234, Paolka_25, Rozmarzona, madzi4aam, skarb15, Sajgonara, Aga_502, biedroneczka1910 lubią tę wiadomość
-
Paula gratulacje e ciocie witają kolejna księżniczkę na świecie czekamy na relacje porodowe jak juz odpocznieszCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Bezsenność w ciąży jest przytłaczająca kiedy obok leży smacznie śpiący maz i nawet pies smacznie śpi ,a ja chodzę po domu jak zombie ,bo co sie położę to wszystko boli i cieżko dogodna pozycje znaleść do spania
olimama lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Paula gratuluje, duza ta Twoja ksieZnoczka
Znajomi poszli juz jakas ponad godz.. A7q ja wlasnie klad
e soe spsc bo oczka mi sie kleja.
MW 3 mam kciuki!
Anula a ty jeszcze po naszej stronie?
Perelka co u ciebie…?
Cebulka oby lozko dla ciebia czekcie znalazlo!¡!!
Oczy mi sie same zamykaja ~ dobranoc
-
nick nieaktualny
-
Paula gratuluje, robimy wspolna impreze urodzinowa dla naszych szkrabow:)
7.11 o 14.50 zawital z wielkim wrzaskiem Kubuś byl owiniety pepowina wiec cale szczęście ze mialam cc...
57cm i 3450g (ciekawe czy ciuszki 56 beda pasowac)
Karmiłam juz kilka razy, maly umie ssac tylko na poczatku problem z dobrym złapaniem. Ciekawe czy sie najada...
Ahhh cudowne uczucie byc mamusia:)))haen, Ona_89', Mala_Czarna_89, Galaretka, olimama, lula.91, MadaLena30, moodliszka, perelka89, moremi, Molcia, Zorro, justa1234, Shibuya, Paolka_25, Rozmarzona, madzi4aam, Kitaja, mikado, Nymeria, biedroneczka1910 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nieśmiało pisze ze od piatej skurcze co 8 minut i saczacy sie płyn pomiedzy udami, narazie nie puszcza, strasznie sie boje ze to nie to ale jestem dobrej mysli nie mam zadnej biegunki ani nic jestem mega spocona i te skurcze takie dół brzucha i kregosłup oby to było to;-)
olimama, moremi, Ona_89', perelka89, Molcia, Zorro, Paolka_25, Rozmarzona, Mala_Czarna_89, Kitaja, Nymeria, Aga_502 lubią tę wiadomość
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito