Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
MW, powodzenia w takim razie już jutro przytulisz i ucalujesz swoje maleństwo. Super :*
Rozmarzona, dokładnie, nie zaprzątaj sobie nimi głowy, bo wystarczająco teraz i tak myśli się przewija przez nas, że dodatkowe stresy niepotrzebne :*
Ja poprasowałam jeszcze ostatnie ciuszki, które niedawno dostałam od kuzynki. Prasowałam tez rzeczy mojego, oczywiście wszystko na siedząco, ale mimo tego plecy siadają.
Za to oficjalnie mogę stwierdzić, że faktycznie od dzisiaj mam skurcze. Nieregularne, ale W KOŃCU jakieś. To mnie jakoś pozytywnie nastraja. W ogóle miałam dzisiaj taką energię, że nic tylko rodzić, a tu Michaś jeszcze w brzuszku chce posiedziećMW26, haen, Rozmarzona, mikado lubią tę wiadomość
-
MW26 powodzenia jutro , trzymam mocno kciuki ,daj nam znac jak juz bedzie po i bedziesz w stanie ! MODLISZKA gratulacje skurczy oby sie nasilily i Michas zdecydowal sie wyjsc
olimama, moodliszka lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Rozmarzona a nie mozesz powiedziec tesciowce w prost i delikatnie,ze to mile ze dzwoni ale czujesz presje i malutka pewnie tez i dlatego nie chce wyjsc,ze dasz Jej znac po wszystkimCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Zrobiłam dzisiaj z 5 km na pieszo, przeszłam po schodach około 12 pięter, był seks, skakanie na piłce mogłoby się coś ruszyć, dzisiaj jestem zwarta i gotowa
A jak nic się nie zadzieje do poniedziałku, to coś czuję, że będę chodzić po terminie.
Jakiś mam zły humor. Mąż mnie wkurza, bo robi syf a ja chodzę tylko za nim i sprzątam. Nie lubię tego, cały tydzień jestem sama i mam porządek, a przyjedzie mi taki i bałagani, nie sprzątnie po sobie.
MW, trzymam kciuki za Ciebie i Zosie daj znać jak tylko będziesz mogła.
Wczoraj poszłam spać po 23 a obudziłam się dzisiaj o 7, o której mam iść dzisiaj żeby
wstać przynajmniej o 9? To też mnie denerwuje..
Dzisiaj wszystko mnie denerwujeMW26 lubi tę wiadomość
-
Powiem Wam, że mam dzisiaj wyjątkowo dużo skurczy, ale nieregularnych i niebolesnych. Nie wiem czy to jest jakikolwiek powód, żeby się cieszyć, bo większość z Was miała takie, ale ja do tej pory miałam ze 3 na dzień może, a dzisiaj to chyba z 40..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 21:59
-
haen wrote:Aa to widze, ze kolekcjonujesz dolegliwosci ciazowe i jeszcze cukrzyce masz w pakiecie:/
A jak sama indukcje odczuwasz? Dzis byl balonik i oxy czy sam balonik?
Masz skurcze?
Dziś sam balonik. Skurcze dopiero teraz się zaczynają, ale nadal nieregularne. Jutro o 5.30 na porodówkę i przebicie wód płodowych i pewnie oxytocyna.
-
Bardzo spokojnie.Ja tak sobie zaglądam do Was i widzę że jest już coraz więcej szczęśliwych mamus;) bardzo Wam gratuluję! U mnie im bliżej tym gorzej bo coraz większy strach ale tłumacze sobie ze juz teraz nie ma wyjścia wiec może lepiej wcześniej niż pozniej...Mijagi
-
Olimama a może te bóle krzyżowe to zapowiedź skurczy,no i coś tu dziewczyny wspominały kiedys ze przed porodem często czyści także patrząc na Twój suwaczek mogę śmiało Ci życzyć szybkiego rozwiązania;-) MOLCIA Jaski szaleją po coli ja dziś sie tez napiłam to myślałam,ze przebije mi skore tak sie kręcił mój Jasiek .
moremi, Molcia, Rozmarzona lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan