Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Modliszka przy porodzie z Nati byłam nawet opanowana,teraz nie wiem jak będzie. Bać się boję ale skoro tyle urodziło po mnie i tyle przede mną ,to tym razem też dam radę. Mój ślubny to siła spokoju. Dziecko uczy jak opanować nerwy i trzymać je na wodzy.
Ona jak będę w domu to podam Ci wynik,bo nie pamiętam teraz. Karta ciazy w domu. Ogólnie mówił,że malutka w dolnej granicy normy.
Byłam po przesyłkę i co???? Katalog z autem dla męża. Boszzzzze ale będzie szczęśliwy
Zaraz jedziemy z Nati do niego. Teraz chińskie zamowilysmy i czekamy na odbiór.Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Ona, ja robilam pare tygodni dobre temu wyniki bo endo nie kazal mi juz przed porodem wiecej robic badan na tsh.
Ostatnie wynosily 2 z czyms.
Mezu zaczal sie niecierpliwic i rozmawial dzisiaj z cora by juz wyszla.
Oczywiscie byly juz dzisiaj dwa tel od tesciow.
Najpierw dzwonil tesciu do meza,ktory o dziwo przekazal inf tesciowej,ktore jednak przekrecil i zaraz tak jak przewidzialam chwile pozniej tel do meza od tesciowej..
Wczoraj dopiero co dzwonila, co za baba.
Moj juz slyszalam tez sie po glosie wkurzal.
Jutro pewnie bedzie kolejny tel,a jak nie urodze to w tygodniu juz wgl spokoju nie bedzie tragedia.
Jakby do piatku nic nie ruszylo to mezu niepotrzebnie powiedzial,ze wtedy mam sie stawic w szpitalu to juz wgl bedzie goraca linia.
Moze bede wredna,ale serio juz mnie wkurw na nich bierze tel za tel...Jestes juz z nami -
Ona, nie ukrywam,ze strasznie ciężko mi siadać... Boli jak cholera. Najgorzej bylo w szpitalu przy tych wysokich lozkach.
Perelka, tak, karmię piersią. Dokladnie pilnuje zeby karmić co 3godziny, wtedy Mały nie zdąży się jeszcze rozkrzyczeć. Jest cudowny
Dziewczyny,które juz urodziły - czy Wam tez jest tak trudno zauważyć czy w pampersie jest mocz?perelka89 lubi tę wiadomość
Synuś
-
Rozmarzona, ja ze swoimi rodzicami rozmawiam codziennie, mój ze swoją mamą też i dla nas to takie w sumie...normalne musisz mieć bardzo upierdliwych teściów skoro tak bardzo telefony od nich Cię wkurzają u nas jakoś tak naturalnie wyszło, że dzwonimy do siebie wzajemnie. Albo my dzwonimy, albo rodzice/teściowa. Z tym, że do mnie teściowa nie wydzwania za często, tylko do mojego. Jak dzwoni do mnie, to znaczy ze z konkretną sprawą więc może dlatego mi to jakoś nie przeszkadza haha
-
Shibuya wrote:Biedroneczka gratulacje!!! poprosimy o opis i zdjęcie w wolnym czasie
Ona ja miałam 1,38 ostatnio TSH, nie wiem jakie są normy.
. A ile leku bierzesz? Masz jeszcze wizytę u Endo?
No pięknie. A ja mam ponad 3. Nie chodziłam do endokrynologa, moj gin mnie prowadził. Biore euthyrox 50.
-
Zorro wrote:Ona, nie ukrywam,ze strasznie ciężko mi siadać... Boli jak cholera. Najgorzej bylo w szpitalu przy tych wysokich lozkach.
Perelka, tak, karmię piersią. Dokladnie pilnuje zeby karmić co 3godziny, wtedy Mały nie zdąży się jeszcze rozkrzyczeć. Jest cudowny
Dziewczyny,które juz urodziły - czy Wam tez jest tak trudno zauważyć czy w pampersie jest mocz?
Biedroneczka, super wiadomości domyslam się, że malenka ma włoski czarneZorro, biedroneczka1910 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ona teraz to już nie masz się co przejmować, bo nic już nie zmienisz, a nie wiadomo czy miałaś taki wynik cały czas, czy np od niedawna, zakładam, że wyszła Ci niedoczynność w ciąży? jeśli tak to pewnie i tak lekarz kazał Ci brać euthyrox do rozwiązania, a potem przerwać, biorąc pod uwagę etap na którym jesteś to niedługo i tak odstawiłabyś leki
Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka gratuluję!!
Perełka to nie jest czop na pewno a z resztą chyba mi już jakiś czas temu wypadł. To jest taka wydzielina mleczno-różowa, rano było sporo tego ale teraz coraz mniej.
Taka maź.
A z innej beczki dzisiaj na kolację hamburgery!!! Jupi! A po kolacji mogę rodzićhaen, perelka89, biedroneczka1910 lubią tę wiadomość
Paolka _25