Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Natali masz rację, z Ciebie taka spokojna i opanowana kobieta - zazdroszczę , w pozytywnym znaczeniu. Jak jeszcze raz się zblizy do któregoś z nas to nie podaruje, tylko doniose i wtedy moze będziemy mieli święty spokój.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 12:47
-
Jakby ta sytulacja miała miejsce w ciąży jak nic bym urodziła...
Anet hahahahahha siusiak hahahahaanet lubi tę wiadomość
-
Skarb to życie uczy. Do niedawna Twój odpowiadał tylko za siebie,teraz jest Nikola i to Jej dobro musi być najważniejsze dla niego. Tu da upust nerwom,a konsekwencje mogą być poważne. Musi przewartosciowac życie i priorytety.
Myślę,że Ty jesteś rozsądną osobą i dla swojej rodziny zrobisz wszystko. Jesteś jeszcze młoda ale już doświadczona. Pamiętaj malutka Twoje nerwy wyciągnie w mleku,a szkoda abyście się męczyły. Przez jakiegoś idiote. Nie warto.Shibuya, Rozmarzona, skarb15 lubią tę wiadomość
-
Nic mi się nie chce. Jedyne co zrobiłam to umylam włosy Nati,pościelilam łóżko i siedzę. Powinnam odkurzyc,umyć podłogi,kurze ogarnąć a siedzę. Muszę zadzwonić i podjechać po odbiór przesyłki. Tego też mi się nie chce. Natalia siedzi i coś rysuje u siebie. Jesteśmy same i uwielbiam takie chwile. Na obiad za życzyła sobie chińskie. Odpada mi gotowanie
-
nick nieaktualnyMoja mała czarnulka przyszła dziś na świat o godzinie 9.50
Było strasznie ale warto dziewczyny!
Na razie uczymy się siebie.
Jak znajdę chwilke to Was nadrobie i napisze więcej.
Przesylamy buziaki cioteczkom :-*Cebulka, szczesciara25, Rozmarzona, Molcia, moodliszka, MW26, Nymeria, haen, Mala_Czarna_89, Ona_89', Galaretka, olimama, Zorro, Shibuya, natali101, perelka89, Micia, justa1234, moremi, Paolka_25, Kitaja, skarb15, lula.91, MadaLena30, izulkaa, Nuffeq, Aga_502 lubią tę wiadomość
-
U nas bez zmian, wieści brak. Z resztą nie spodziewam się ich w weekend bo moj gin nie ma wtedy dyżuru i drugi jego kolega też nie. Mam nadzieję, że nic się nie zacznie bo chcę, żeby jeden z nich mi robił cc. Szczególnie, że to druga, a mój M myśli o trzecim dziecku...ja jeszcze się wzbraniam...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Dzień dobry!
Ja też jeszcze w dwupaku, choć dzisiaj czuję juz jakieś skurcze. Przynajmniej tak mi się wydaje, że to skurcze
Jeszcze nie ma 14, a my już posprzątane i po wizycie gości, którzy na szczęście nie byli niespodziewani, wiec zdążyłam się do tej wizyty przygotować no ale długo nie siedzieli i tym samym mamy juz cały dzień dla siebie.
Mój Kochany mąż zrobił mi dzisiaj dzień dziecka i sam zaproponował, żeby zamówić na obiad pizzę, juhu nie muszę stać przy garach
Biedroneczka, gratuluję Kochana :*
Aaaaaaa i uwaga!!! Były u nas seksy było...śmiesznie. No ale mezusiowi przynajmniej ubyło z 5kg haha taki wyposzczony to co się dziwić. Młody się wiercił podczas co sprawiało, że cały czas się śmiałam no ale mimo wszystko było miło
No a na koniec coś serii Modliszka i jej sny o listopadówkach: Tym razem śnila mi się... Natali Kochana, byłaś przy moim porodzie, bo w śnie byłam tak spanikowana, mąż mnie wkurzal, wiec ja do niego z tekstem, że ma po Ciebie iść, bo Ty taka opanowana zawsze i spokojna i ze bez Ciebie nie urodzęNymeria, haen, Rozmarzona, Ona_89', olimama, Shibuya, natali101, Kitaja, MadaLena30, biedroneczka1910 lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka gratulacje
Ja czekam aż coś się ruszy. Ordynator stwierdził, że nie ma na co czekać. Trzeba działać Mam nadzieję że najpóźniej jutro przytulę moją córeczkęMala_Czarna_89, olimama, moremi, MadaLena30, biedroneczka1910 lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka,a widzisz sprawdzilo sie z tym czopem,ale z lekkim opoznieniem
Gratsy Kochana !
Mnie dzisiaj natomiast brzuch cos twardnieje tak dziwnie,ze momentami tchu nie moge zlapac,ale wiem,ze to nie te mocne skurcze.
Nie wiem tylko czy to takie wlasnie skurcze malo odczuwalne czy cos innego?
Jeszcze mnie znowu dziwnie kreci jak na biegunke,ze tak brzydko powiem.
Hmm mam nadzieje,ze cos sie rozkreci i beda bole raz konkretnie,a nie takie co chwile cos.
Mojemu cos strzyklo w kregoslupie i go kulo przez chwile na co sie zaczelam smiac,ze krzywi sie jak male dziecko,a co ja mam powiedziec ?
Stwierdzil,ze to mocny bol byl haha.biedroneczka1910 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Biedroneczka, gratulacje
Ja w końcu do Was wróciłam. Nadrobić juz nie dam rady,ale mam nadzieję,ze u Was dobrze?
Powiem Wam,ze moj poród był naprawdę szalony. Bolało jak cholera, wzięłam znieczulenie,a w ostatniej fazie darłam się tak,ze całe miasto mnie słyszało Miałam nacięcie krocza, do tego jeszcze popękałam, także hmmmm
Mały jest przecudny Dostałam najcudowniejszą nagrodę na świecieShibuya, Mala_Czarna_89, perelka89, mikado, baassiia, moremi, haen, Paolka_25, Kitaja, Nymeria, MadaLena30, biedroneczka1910, skarb15 lubią tę wiadomość
Synuś