Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mnie wizja wywoływania tak przeraziła ze urodziłam na drugi dzień.
Poszukajmy pozytywów: możecie jeść co chcecie, kochać się ile chcecie, spać ile chcecie, trzeba korzystać te ostatnie dni
A ja wybrałam się na pierwsze samodzielne wyjście bez Nadii od 9 miesięcy; musiałam skoczyć do pepco po kombinezon bo mam jeden za ciepły a drugi za duży.
Z przemyśleń mojego męża:
"wiem ze poród bardzo boli, widziałem, a ciąża to sporo wyrzeczeń. Ale to musi być wspaniale uczucie wykarmić dziecko swoim ciałem. I mieć świadomośc ze z małej kropeczki powstał w tobie człowiek".
Wspaniale nie chciałabym być facetem
Dotarło do niego ze jest ojcem, może tak na 100% dopiero po porodzie ale widzę instynkt tacierzynskiShibuya, MW26, Nymeria, olimama, moremi, Ona_89', Kitaja, biedroneczka1910 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry. Ja mam luz bo ostatecznie ciąża będzie rozwiązana 22.11 że względu na cukrzycę. Fakt,że cukry w normie,trzymam dietę ale czasem naginam. Ala raz mocniej,raz słabiej ale rusza się.
W poniedziałek wizyta u mojej zaprzyjaźnionej gin i dowiem się na czym stoimy. Dostanę skierowanie do szpitala.
Jedynie chce zacząć rodzić w nocy albo po 8 rano. W nocy Nati będzie spać i nikt rano jej nie obudzi,albo będzie w szkole od 8. Ona już czeka i codziennie wita mnie rano słowami... Mamusiu już tylko 15 dni do spotkania z Ala. Nie chcę aby przeżywała i zamartwiala się . Jest bardzo uczuciowa. Ile musiałam na tłumaczyć się,że ona nie może na blok pogodowy. To stwierdziła,że za drzwiami porodowki będzie czekać. W końcu już jest dużamoremi lubi tę wiadomość
-
Szczesciara ja pytałam. A u Ciebie cos się rusza czy trzymają bo za 2 dni termin? Bo jak do terminu to trochę dziwnie bo równie dobrze mogła byś za 16 dni urodzić. hmm?
-
Shibuya, ja tak w nocy mialam,ze brzuch mnie nawalal jak po seksie.
U mnie to jednak moglo byc spowodowane wczorajszym naruszeniem przez lekarza.
Skurczy bolesnych jak nie bylo tak nie ma.
Musze Cie zmartwic,ale teraz te bole beda sie czesto pojawiac.
Powodow moze byc kilka rozwieranie szyjki badz jej skracanie noi wciskanie sie w kanal dzidzi.Jestes juz z nami -
Wiecie co, z moja pamiecia jest coraz gorzej.
Wystarczy kilka stron ktore nadrobie i nie pamietam co komu mialam napisac, a jak czytam to od razu mam odp na koncu jezyka
Mala jak zobaczylam fotke to od razu pomyslalam ze Nadia jest podobna do Twojego M....a Twoj M rozbraja mnie tekstami i pewnie gdybym uslyszala je w realu to bym sie poplakala.
Ja ze swoim ostatnio rozmawialam, troszke mnie drazni ze wiecej czasu na pieszczoty poswieca naszej suni niz Hani w brzuchu. Powiedzial mi ze jakos tak do brzuszka to dziwnie mowic... i nie moze sie doczekac kiedy bedzie juz z nami.
Biedronka z tego co pamietam nie ma neta w tel i miala sie z kims wymienic nr tell. zeby dac znac jak urodzi...
Haen ty liczysz tak jak ja, tylko ze ja licze tak dlatego zeby odwlec w czasie porod
Ja od kiedy zamieszkalismy tu nie mam problemu ze spaniem, padam ok. 12 i spie do rana z jedna przerwa
Wczoraj po galaretce padlam, ale warto bylo ... palce lizacMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
szczęściara a mówili czemu? może na dniach będą chcieli wywolywac ? albo mają za malo pacjentek
Rozmarzona hmm może zakup pakiet jak masz taką możliwość? -
Dokladnie takie bole tez mialam,ze na krzyz promieniowalo.
Juz sie chyba przyzwyczailam do nich i tak samo czekam co dalej bo w koncu te skurcze musza przyjsc
A spojenie zaczyna Cie rwac?
Aaa Kochana i Ty mowilas,ze sie seksilas prawda?
Powiem Ci,ze po seksie kupe czasu mnie tak brzuch bolal bo cala noc i kawalek dnia.
Z tego co pamietam to ktoras tez tak po seksie miala.
Poprostu juz organizm na wszystkie bodzce reaguje, na badania czy tez wlasnie seks.Jestes juz z nami