Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Moją ceną sie nie sugerujcie bo musze isc do specjalistki od blizniakow, kierowniczki odzialu polozniczego w jednym ze szpitali, wiec robie sobie zaplecze zeby potem tam rodzic. Plus moja choroba przewlekla i sterydy. Za badanie jednej dzidzi wychodzi mniej.
-
Olcia super zdjęcia!
Skarb to mi dałaś pomysł ze swoim brzuchem chyba tak zrobię
Mandi super pomysł z sesjaciekawe ile sobie liczą.. A ten avatar po prostu jest fajny, Madziara też miała ten sam
Mój wyciągnął nas nad jezioro. Laura na rowerze, my prawie dwugodzinny spacer. Pięknie byłochciałam zostać w domu a teraz czuje się wspaniale. Wszyscy głódni nie tylko ja robię zapiekanki z pieczarkami serem i warzywami
olcia88 lubi tę wiadomość
-
Mad. wrote:Hej babeczki
Nie wiedziałam o tym pliku z informacjami o nas i bąbelkachDopisałam się i ciut pozmieniałam by było przejrzyściej dla oka, nie gniewajcie się.
Każda doda coś od siebie i powstaje elegancka tabelka
Mala_Czarna_89 wrote:(...) żal mi mojej corci gdy co rano przylatuje do mnie do łazienki jak mnie rzuca i pyta czy wszystko w porządku biedna się martwi..
Ale słodka ta córeczka, że się tak martwi o mamusię...
ewulek wrote:Ja tam sie w sumie ciesze ze nie rosnie bo i tak pewnie bede miala problem zeby sie w slubna kiecke zmiescic jutroa do slubu jeszcze 2 miesiace wiec na pewno brzuch podrosnie...
Ja miałam ostatnią przymiarkę sukni miesiac przed ślubem i wtedy odebrałam ją gotową z salonu. Tydzień przed weselem zmierzyłam i okazało się że schudłam 2kg - czyli 2cm w pasie mi się zmniejszyło, a sukienka była idelanie dopasowana do talii, więc dzwonie do salonu i mówię, że ona na mnie wisi! I 3 dni przed ślubem jeszcze musiałam jechać i mi zwężałyTakże jak będziesz mierzyć swoją to bierz pod uwagę, że może być dużo przeróbek nawet do ostatniego tygodnia
Tylko u Ciebie będzie odwrotnie, więc lepiej żeby zrobiły większą, bo potem cieżko będzie dosztukować materiał, lepiej ściąć
A jaki masz model? Princeska? W kształcie litery A?
Galaretka wrote:Czy tylko mi Mandi myli się z Małą_Czarna po awatarkach?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 19:37
-
Mala czarna ale robisz mi smaka swoim gotowaniem jak czytam co przyrzadzasz to od razu mam ochote
tylko sil brak bo ciagle mam nudnosci..
dziewczyny taka sesja w ciazy jest swietna tylko ja nie wiem ile przytyje a niektore laski w ciazy wygladaja pieknie -
Mala Czarna Twoj maz to ma z Toba dobrze,ze tak gotujesz tylko pozazdroscic.Mnie za bardzo mecza mdlosci i w kuchni zadza kanapki i jajecznica na zmiane,bo tylko tyle moj maz w kuchni potrafiCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
szczesciara25 wrote:A ja jade do koleżanki jutro się wyprowadzany z krk wiec odwiedzam znajomych:) może któras z Was jest z krk i poszła by na warsztaty świadoma mama ?? W Krakowie 28 maja i fajnie by było się przy okazji poznać osobiście:)
-
A ja dzia mialam smaka na ziemniaki smazone z mlekiem, pychotka
Co do mdlisci to chyba ustepuja i troche mnie to martwi ale moze juz pi prostu mijaja.
A co do mojego meza to wiecie co odkad jestem w ciazy to mam wrazenie ze miedzy nami jest jakos tak duzo cieplej, nie klocimy sie, przytulamy, mezulek bardzo o mnie dba i chyba ze 100 razy dziennie powtarza mi ze bardzo nas kocha i jak tylko mowie ze cos mi zle to kaze sie klasc a najlepuej to pojsc na zwolnienie i tylko odpoczywac. Ja tez lubie jak mnie przytula i gada mi do brzucha
Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Mala_Czarna trzymaj sie! Bedzie dobrze!
Ona ja bede miala dopasowana bardz prosta sukienke. Po cichu mam nadzeje ze bedzie ok bo wzielam taka zeby jak mi brzuch spuchnie od jedzenia to nie bedzie widac wiec jak urosnie od ciazy to tez jakos powinno dac rade. Gorzej ze jak brali iare to bylam 3kg mniejsza. Od razu ich poinformowalam ze jestem w cizy wiec mam nadzieje ze zrobili troche wieksza ale to sie okaze. Moj mowi ze w najgorszym kupiny druga... no coz jak bedzie trzeba...
Mnie mega brzuch znowu boli. Ale dzis ciagnie a nie jak skurcze wiec sobie wmawiam ze ok.
Dziewczyny toxo i cyto robia z krwi? Wystarczy ze do diagnostyki pojde? -
Mala_Czarna_89: jejus kochana ale mnie wystraszylas ! jedz jak najszybciej do szpitala .
Ja robilam tak w 1 ciazy dzwonilam oi pogotowie , a w 2 pojechalam na izbe przyjec z izby przyjec skierwali mnie na oddzial ginekologiczny .
bedzie dobrze jestem z toba calym sercem , na pewno dobrze bedzie ! nie stresuj sie slonce .
Pisz odrazu co i jak bo sama sie zaczelam martwic o Cb i maluszka odrazu pisz jak bedziesz mogla co z Wami ! :* -
Dziewczyny, z tego co mi kiedyś powiedział ktoś ze służby zdrowia nie ma już czegoś takiego jak dyżury. Jedziemy do najbliższego szpitala, w którym jest oddział ginekologiczno-położniczy i kierujemy się na IP albo SOR. Nie wiem na ile to jest prawda, ale to jest logiczne. Wydaje mi się, że powiedzieli mi tak na infolinii NFZ jak dzwoniłam, żeby zapytać gdzie jest dyżur.
Mnie boli kręgosłup, na odcinku lędźwiowym i trochę chyba impas, bo masować tego odcinka nie można. Maści rozgrzewające mają kamforę, której też trzeba unikać. Pozostaje chyba ciepła kąpiel i odpoczynek.Albo to od spania albo od seksu. :p
-
Mala czarna bedzie dobrze nie ma innej opcji! Moze to z przemeczenia pewno bedziesz musiala troszke polezec trzymam kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 22:02