Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Przyjęli mnie na oddział jeszcze przed badaniem. Przy badaniu miał czerwone palce. Macica ok taka jak powinna być w 3 miesiącu i miękka. Usg nie miałam stwierdził ze nie ma co robić jak ciąża zagrożona ehh. Dostałam nospe duphaston i relanium. Mam się uspokoić
-
Mala Czarna myslami jestesmy z Toba ! Odpoczywaj mam nadzieje,ze uda Ci sie zasnac !Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Mala_Czarna_89: kochana trzymam kciuki , lez lez i jeszcze raz lez . Na pewno bedzie dobrze , nie stresuj sie jakos sproboj o tym nie myslec wiem ze ciezko bo sama wiem jak to jest .
Ale wiem ze bedzie na pewno wszystko dobrze z maluszkiem :*
wylezysz sie tam troszke ale to wszystko dla malenstwa :*
Az sie przejelam pisz nam jak bedziesz wiedziec z jakiego powodu co i jak . -
O kurcze mala czarna trzymaj sie kochana musi byc dobrze :* lez i odpoczywaj i nie mysl za duzo choc wiem ze ciezko w takiej sytuacji.
Jednego nie rozumiem, dlaczego nie zrobili usg? przeciez w takiej sytuacji to podstawa! ja jak w pierwszej ciazy wyladowalam z krwawieniem to odrazu praktycznie mialam usg. Nie chce im sie napewno noc jest to po co sie meczyc maja -
mi znowu ze wzgledu na ciaze zagrozona nie robili przy wypisie ( ale przy wpisie tak ) badania ginekologicznego , a znowu usg dopochwowo oczywiscie obowiazkowo !
Hmm moze zrobia ci jutro ? bo musza zobaczyc co i jak z dzidzia przeciez .Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 22:56
-
Mala czarna odpocznij wyspij sie i jutro bedzie lepiej -powinno sie unormowac jak odpoczniesz.
My tu trzymamy mocno kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 23:01
-
Ojej
wystraszyłaś mnie. Czekamy tu wszystkie na dobre wieści. Szkoda, że nie zrobili tego usg, byłabyś spokojniejsza. Niestety mechanizm służby zdrowia działa tak, że jak przyjmą to muszą trzymać conajmniej 2,3 dni, żeby nfz im kasę wypłacił. Pewnie dlatego jutro badanie... wrrrr. Pozostaje Ci leżeć i głaskać się po brzuszku bo masz teraz czas tylko dla siebie i należy Ci się odpoczynek. Najgorzej, że te posiłki szpitalne nawet w 5% nie będą tak pyszne jak Twoje. Ogromne uściski od naszej trójeczki !
-
olcia88: kochana nie wolno glaskac sie po brzuszku bo to skurcze wywoluje
A tak wgl zycze Wam kolorowych snow bo juz oczy mi sie w koncu kleja buziaczki dla Was i Waszych maluszkow :*
i tak wgl :Mala Czarna Trzymaj sie jestesmy z Toba :* -
Opowiem Wam jeszcze jaką miałam nocke..
W ogóle to poszłam spać o 19! Wstawał co chwile siku ale o 1 zrobiłam się okropnie głodna. Już poprzedniej nocy miałam ten problem ale nic nie zjadłam. Tej nocy już nie mogłam wytrzymać, mężu dał mi sok i 2 wafle ryżowe. Pochrupałam i usnełam.
Masakra, myślałam, że to jakiś mit o kobietach w ciąży podjadających nocami a to po prostu trzeba coś zjeść bo się organizm domaga.
Macie też tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 07:12
ewulek lubi tę wiadomość